SZPiLKA23 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ludzie to 300 strona :multi: a nikt nie zauwazył :o Quote
Justa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 hej podwarszawianki :loveu: wróciłam i zaraz wracam :evil_lol: Quote
Mudik Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Gratulacje 300 stronki:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
infers Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 a jedna stało się, Becia nie ma dla nas czasu:-(:placz::evil_lol: Quote
Mudik Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Betty poszła spać, ludzie pracy nie siedzą po nocy na dgm:cool3::evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
betty_labrador Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='eria']może wściekła była ?[/QUOTE] no piana z pyska jej wystawala :P [quote name='Anza&Hacker']WITAJ! Nadrobiliśmy zaległości - bałam się aż otworzyć Waszą galerie i od poprzedniego wyjazdu nie wchodziłam bo myślałam, że mnie ilość stron do nadrobienia przerośnie ...ale bylo tylko 11 stron tym razem, więc poszło łatwo, szybko i przyjemnie [SIZE=1]Niestety jutro znowu wybywam, więc pewnie po powrocie będą nowe pokłady zaległości [/SIZE][/QUOTE] hello Aniu! no wiesz bo ostatnio mniej fotek wstawialam-masz szczescie tym razem :diabloti: a w ogole witaj :multi: [quote name='SZPiLKA23']No to superrrrrrr ze praca jest i nas nie zostawisz i nasze psy beda miały co jesc Ja miałam kiedys w biurze mysze ktora oswoiłam i siedziała mi na ładowarce od laptopa i sie grzała, dostawała odemnie jedzonko:) ale moi szefowie jak dowiedzieli sie ze jest mysz wszczeli panike i myszy po paru dniach juz nie było:([/QUOTE] no i TY bedziesz miala co jesc :) jejku szkoda tej mysi :( pewnie zrobili jej krzywde :( [quote name='basia bonnie']1,5 tygodnia temu to ja wyjechalam na zlot dgm, wiec dla mnie nowy No to super[/QUOTE] a choc dobrze sie bawilas moja droga? [quote name='Tinka:)']Co znowu ja? :placz: bo pisałaś że masz rozmowę o pracę, a że się nie odzywałaś uznałam że ją dostałaś:cool1: czego się domyślałaś? no eee, dzisiaj do północy można na wystawę zgłosić piesa[/QUOTE] cos :diabloti::razz::mad: niczego :P jaka znow wystawe? w bialymstoku? kochana brak kasy :P a zreszta zwiazek kynologiczny w wawie zrobil sobie przerwe od 11 do 24 :roll: a na warszawska sa zgloszenia do 25...ciekawe jak ja to zrobie jak ejszcze 25 pracuje!!!!! chamy... :cool1: [quote name='anetta']A gdzie ten sklep? [/QUOTE] AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA rkadii :D odwiedzisz nas? :> teraz bede w najblizszy wtorek :cool3: [quote name='SZPiLKA23']Ludzie to 300 strona :multi: a nikt nie zauwazył :o[/QUOTE] oh moja szpil wszystko zauwazy :loveu: nawet ja nie spostrzeglam tej okragłej liczny :) :* [quote name='Justa']hej podwarszawianki :loveu: wróciłam i zaraz wracam [/QUOTE] hej PodWarszawianki :loveu: ja tez wrocilam :) :multi: (au moje stopy obolale) a Ty gdzie wybylas na nocke? :> [quote name='Mudik']Gratulacje 300 stronki[/QUOTE] czesc :multi: dziekuje :drink: [quote name='infers1995']a jedna stało się, Becia nie ma dla nas czasu:-(:placz:[/QUOTE] a TY czego ryczysz! :diabloti: przecie jestem :P z Wami duchem :D Quote
betty_labrador Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='Mudik']Betty poszła spać, ludzie pracy nie siedzą po nocy na dgm:cool3::evil_lol::eviltong::eviltong:[/QUOTE] niestety nałóg jest i bedzie nałogiem :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 a bett pracuje w kakadu : P przecież możesz zgłosić ją teraz, zapłacić też, a potwierdzenia przyślą później ;) Quote
betty_labrador Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='Tinka:)']a bett pracuje w kakadu : P przecież możesz zgłosić ją teraz, zapłacić też, a potwierdzenia przyślą później ;)[/QUOTE] kurde skad wiesz :P ale jak zglosic jak napsiali zeby nie wysylac im zadnej korespondencji :roll: Quote
Unbelievable Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='betty_labrador']kurde skad wiesz :P ale jak zglosic jak napsiali zeby nie wysylac im zadnej korespondencji :roll:[/quote] ja chyba za dużo wiem : P:diabloti: więc pewnie przedłużą bo to by było bez sensu...:roll: Quote
Mudik Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 W centrum Wileńska bo tam chyba jak pamiętam szukali do pracy?:eviltong::razz: Quote
betty_labrador Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='Mudik']W centrum Wileńska bo tam chyba jak pamiętam szukali do pracy?:eviltong::razz:[/QUOTE] jakbys dokladniej czytala moje odpowiedzi to bys wiedziala gdzie pracuje :eviltong: [quote name='Tinka:)']ja chyba za dużo wiem : P więc pewnie przedłużą bo to by było bez sensu...[/QUOTE] jasnowidz? :diabloti: no wez... zupelnie bezsensu :shake: ide spac ! pa ludziska:loveu: Quote
Anza&Hacker Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ja szybko jeszcze nadrabiam przed wyjazdem, żeby mieć jak najmniej potem zaległości - ale mam nadzieję, że jak wrócimy to będą jakieś fotencje? :cool3: Quote
Justa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='betty_labrador']ja tez wrocilam :) :multi: (au moje stopy obolale) a Ty gdzie wybylas na nocke? :>[/QUOTE] A gdzie to tak stópki rozbolały? :diabloti: Ja? nie pytaj, ale jak tak dalej pójdzie, to wykończę się przed końcem wakacji :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='betty_labrador']jakbys dokladniej czytala moje odpowiedzi to bys wiedziala gdzie pracuje :eviltong: jasnowidz? :diabloti: no wez... zupelnie bezsensu :shake:[/quote] JA wiem, nawet pisałam : P:evil_lol: może:diabloti: może tak przedłużą do tego... 1 września...:siara: Quote
basia bonnie Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='betty_labrador'] a choc dobrze sie bawilas moja droga? [/quote] Za wszystkie czasy:diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Anza&Hacker']Ja szybko jeszcze nadrabiam przed wyjazdem, żeby mieć jak najmniej potem zaległości - ale mam nadzieję, że jak wrócimy to będą jakieś fotencje? :cool3:[/QUOTE] hehe :P to fajnie :) a ja mam zdjecia krowek :cool3: z mysla o Tobie robionych :) [quote name='Justa']A gdzie to tak stópki rozbolały? :diabloti: Ja? nie pytaj, ale jak tak dalej pójdzie, to wykończę się przed końcem wakacji :evil_lol:[/QUOTE] bo sie nalazilam po tym sklepie :diabloti: a klientow masa-nie wiedzialam ze tylu przychodzi w ciagu dnia codziennie po rzezcy dla zwierzat. I pytan setki , co pani doradzi, jaka karma bedzie dobra dla takiego pieska lub kotka :diabloti: [quote name='Tinka:)']JA wiem, nawet pisałam : P:evil_lol: może:diabloti: może tak przedłużą do tego... 1 września...:siara:[/QUOTE] skad wiesz :P pewnie gdzies juz o tym napisalam malpo jedna :P ta chcialabym zeby przedluzyli :roll: [quote name='basia bonnie']Za wszystkie czasy:diabloti::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] to super :multi: tak jak wczesniej przewidzialam- mnie nie byloby stac na ten zlot niestety :roll: teraz nie mam nic :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='betty_labrador'] skad wiesz :P pewnie gdzies juz o tym napisalam malpo jedna :P ta chcialabym zeby przedluzyli :roll:[/quote] Napisałaś, że w arkadii, a ja tam często bywam : P SZCZEGÓLNIE w kakadu:diabloti: ja też... żeby chociaż wynik wystawy w białym znać...:roll: Quote
betty_labrador Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 jestes czesto? jak to , skoro nie mieszkasz w wawie :P co? chcialabys zeby przedluzyli termin zgloszen do wawy zeby poznac wynik w bialym? :> Quote
Unbelievable Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='betty_labrador']jestes czesto? jak to , skoro nie mieszkasz w wawie :P co? chcialabys zeby przedluzyli termin zgloszen do wawy zeby poznac wynik w bialym? :>[/quote] phi : P al tak mniej więcej co miesiąc jeżdżę i zawsze w arkadii lądujemy:evil_lol: nie, chciałabym poznać wynik w białym żeby wiedzieć czy jest sens jechać do wawy:razz: Quote
Justa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='betty_labrador'] bo sie nalazilam po tym sklepie :diabloti: a klientow masa-nie wiedzialam ze tylu przychodzi w ciagu dnia codziennie po rzezcy dla zwierzat. I pytan setki , co pani doradzi, jaka karma bedzie dobra dla takiego pieska lub kotka :diabloti:[/QUOTE] Oooooj do łażenia się przyzwyczaisz szybko. Dla mnie po 3 dniach stanie po 10-11h dziennie nie było problemem. A ludzie są upierdliwi, to prawda :diabloti: ARKADIA? wpadnę jak tylko osiądę w warszawie i będę wyjątkowo upierdliwą klientką :diabloti: ba ! może nawet galinę wezmę :diabloti: Quote
betty_labrador Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Justa']Oooooj do łażenia się przyzwyczaisz szybko. Dla mnie po 3 dniach stanie po 10-11h dziennie nie było problemem. A ludzie są upierdliwi, to prawda :diabloti: ARKADIA? wpadnę jak tylko osiądę w warszawie i będę wyjątkowo upierdliwą klientką :diabloti: ba ! może nawet galinę wezmę :diabloti:[/QUOTE] o kurcze, to ja stac to dziekuje :P wole juz te 12 godzin lazic, czasem usiasc :D grunt to kwestia przyzwyczajenia :P albo przyszla raz babka i prosi o majtki dla suni w cieczce. Ja jej pokazuje dwa rodzaje jakie sa. A ona - ale to ja bym z falbankami chciala :roll::evil_lol: i poszla. haha to wpadaj jak bedziesz miec czasa, i Galine wez dam jej ciacho :diabloti: i kaganiec dobierzemy :eviltong: Quote
Justa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='betty_labrador']o kurcze, to ja stac to dziekuje :P wole juz te 12 godzin lazic, czasem usiasc :D grunt to kwestia przyzwyczajenia :P albo przyszla raz babka i prosi o majtki dla suni w cieczce. Ja jej pokazuje dwa rodzaje jakie sa. A ona - ale to ja bym z falbankami chciala :roll::evil_lol: i poszla. haha to wpadaj jak bedziesz miec czasa, i Galine wez dam jej ciacho :diabloti: i kaganiec dobierzemy :eviltong:[/QUOTE] no ze staniem to można zwariować - ale miałam na myśli generalnie bycie na nogach. ja potem już nawet na przerwie nie mogłam usiedzieć w miejscu i stałam na pograniczu zaplecze/kuchnia bo czułam sie samotna :evil_lol: jaka miła pani :evil_lol: przed 10.30 są śniadania w Mc'donalds. przychodzi koleś i mówi, że chce cheesburgera, mówie spokojnie, że nie ma. ten po chwili - w takim razie big maca :mdleje: haha. i kolczatkę :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Justa']no ze staniem to można zwariować - ale miałam na myśli generalnie bycie na nogach. ja potem już nawet na przerwie nie mogłam usiedzieć w miejscu i stałam na pograniczu zaplecze/kuchnia bo czułam sie samotna :evil_lol: jaka miła pani :evil_lol: przed 10.30 są śniadania w Mc'donalds. przychodzi koleś i mówi, że chce cheesburgera, mówie spokojnie, że nie ma. ten po chwili - w takim razie big maca :mdleje: haha. i kolczatkę :evil_lol:[/QUOTE] biedna bylas samotna wsrod hamburgerow i big macow :> :glaszcze: no ale facetbyl glodny, a przez Twoja odpowiedz zglodnial jeszcze bardziej i chcial bic maca :diabloti: a co go to ze o tej godzinie nie podajecie tego co on chce :P :eviltong: tak kolczatke, kaganiec i pejcz, oraz lancuszek zaciskowy :diabloti: a dla Ciebie jakies poslanie :cool3: Quote
Justa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='betty_labrador']biedna bylas samotna wsrod hamburgerow i big macow :> :glaszcze: no ale facetbyl glodny, a przez Twoja odpowiedz zglodnial jeszcze bardziej i chcial bic maca :diabloti: a co go to ze o tej godzinie nie podajecie tego co on chce :P :eviltong: tak kolczatke, kaganiec i pejcz, oraz lancuszek zaciskowy :diabloti: a dla Ciebie jakies poslanie :cool3:[/QUOTE] Taka do końca samotna to nie byłam ;) Zawsze znalazł się ktoś kogo mogłam zagadać :evil_lol: Pan zgłodniał na mój widok :evil_lol: Podchodzi do mnie ostatnio 2 kolesi, od jednego przyjęłam zamówienie i pytam co drugi zechciałby zjeść, a on swymi przyćpanymi oczyma spojrzał na mnie po czym wyszeptał 'a mogłaby pani zapakować się w papierek?'. Zdębiałam /jeszcze takiego tekstu wcześniej nie słyszałam :eviltong:/ potem standartowo kiedy kończę pracę i że może on się zatrudni tu żeby spędzać ze mną czas :mdleje: Ludzie mają fantazje.. :evil_lol: I jeszcze obrożę elektyrczną i pastucha :loveu: Quote
Recommended Posts