Jump to content
Dogomania

Jacuś i Agatka z Krzyczek-Jacuś oddany do mnie po 2 dniach-nużyca-zostaje u mnie !!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mrowa23']
maluchy juz w samnochodzie i kierujemy sie w strone zabrza-wyjechałyśmy z wawy jakies 15min temu...
[/quote]
:crazyeye:to się naczekałaś!:crazyeye:a przecież czeka Was daleka droga, jasny gwint:shake:

Posted

Dojechały Dziewczyny ze stadem... Ugościliśmy herbatką i wodą dla psiaków, zgodnie z życzeniem... Chleba z masłem nie chcieli, a słodyczy czasowo brak...:oops:
Wpakowało mi sie do chałupy całe stado... dożyca i jeszcze coś molosowatego płci żeńskiej oraz kosz z czterema szczylkami... dwa pieski są czarne: jeden ma włoski ciut dłuższe i lekko faliste, drugi krótkowłosy, sznaucerkowaty... i dwa chłopaczki biało-czarne... białe z łatkami jak dziewczynka z wątku. Do Bianki pojechał łaciatek z plamkami na korpusiku i ten gładkowłosy. Wszystkie cztery są w niezłym stanie, dostałam wypisy od weta, spis leków zaaplikowanych i stówkę na ich utrzymanie, reszta wyprawki pojechała do Bianki.
Teraz chłopaki po wstępnym zapoznaniu sie z Lamią i Inką oraz kotami, a także po wrzuceniu czegoś na ząb, śpią sobie w klatce kennel, bo tam mają zacisznie i spokojnie, stado ich nie obskakuje i nie zaczepia.

Posted

to super!:lol: długą podróż przebyła dzisiaj Mrówa ponad 1000 km czas na odpoczynek!
Halbino tylko tam nie było sznaucerowatego:shake:wszystkie to kopia Jacusia i Agatki-toczka w toczkę-pamiętam każdego-każdy identyczny-prócz rozłożenia łatek-identyczne-włos jego długośc i tak dalej.
P.S. Czemu dostały na świstkach spis leków tylko nie w książeczkach zdrowia?:niewiem:każdy gabinet jest obowiązany wydac psy księżeczkę jeśli przychodzi ak jak tutaj pierwszy raz-tymbardziej ze schroniska:roll:

Posted

wredna niewychowana maloletnia mrowa wlasnei podniosla 4 litery z lozka.... ledwo zyje wrocilysmy z casia o 4:30... Bianka...jak tam magiczne sciereczki?:cool3:
ide z moimi pokrzywdzonymi psami na spacer...:evil_lol: a potem wyloze trupa z bagaznika:cool3:

Posted

szkoda Mrówa co to tak wcześniej po a takiej podróży jeszcze mogłaś spac!
Jak z paliwkiem-cała suma będzie na spożytkowana? chyba tak głupie pytanie bo do 2 dziewczyn jechałaś

Posted

oktawia bardzo proszę o kontakt na gg 5060091 bo jest pozno i nie chce juz dzwonic a bardzo rzadko zagladam na dogo. moja kuzynka chce szczeniaczka i mysle, że mozna by było jakiegos zabrac z Krzyczek

Posted

[quote name='kasiaNDM']
[B]oktawia bardzo proszę o kontakt na gg 5060091 bo jest pozno i nie chce juz dzwonic a bardzo rzadko zagladam na dogo. moja kuzynka chce szczeniaczka i mysle, że mozna by było jakiegos zabrac z Krzyczek[/B][/quote]
[B][COLOR=blue]w przypadku oddawania pieska do adopcji nie stosuję gg ani maila:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]podaje swoje numery telefonów-są na pierwszej stronie: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]0608-119-660 lub dom: 022/253-82-61[/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][COLOR=blue]mieszkanie bez małych dzieci i nie wynajmowane - bo właściciel lokalu może nie byc zadowolony z faktu że szczeniak jak to szczeniak jest sikający po podłogach:razz:[/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][COLOR=#0000ff]poproszę o telefon jutro w takim razie-chcę by były kochane i w odpowiedzialne ręce, po podpisaniu umowy adopcyjnej oraz sprawdzenia warunków domowych.[/COLOR][/B]
[B][/B]

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9412647#post9412647"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...47#post9412647[/URL] A co to?... To biały Duduś i czarny Toto! Zapraszamy!

Posted

[quote name='halbina']
Paweł i Gaweł... :evil_lol:
[/quote]
o to to!:evil_lol:bo u Ciebie również się o imiona zapytałam-
teraz jesteśmy jak rodzina: Bianka Ty i ja-bo łączą nas krzyczkowe maluszki:loveu:

Posted

[quote name='halbina']
no... ja to w pierwszym poście podkreślam! i zrobiłąm odsyłacze do rodzinki!
[/quote]
o qurcza! faktycznie to ja również w pierwszym poście zrobię odnośnik o Dudusiu i Totusiu oraz o Pawle i Gawle!

Posted

oktawia chyba pisałas, że reszta została w Krzyczkach więc o nie mi chodzi. Ta reszta to jakie ? Maluchy są już u Ciebie bezpieczne a, że mamy blisko do Krzyczek na pewno by było lepiej wyciągnąc innego.
Nie od dziś pomagam w fundacji AST i wiem jak przebiega adopcja i jakbym chciała adoptowac to na pewno nie przez GG