Jump to content
Dogomania

Jacuś i Agatka z Krzyczek-Jacuś oddany do mnie po 2 dniach-nużyca-zostaje u mnie !!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Poker']
Śliczny Jacunio :loveu:,a jak fajnie sisia, :evil_lol: mądry chłopczyk :lol:
[/quote]
zgadza się Poker-bardzo mądry jest:eviltong:
Dzisiaj przyjechała karma RC dla puppy do 12 mies. życia

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='oktawia6']Jacuszek ma ochotę na nocną zabawę: podgryzanie, szarpanko lekkie za nogawkę:razz:, jak siadam na podłodze od razu myk wskakuje na kolanka: mały nakolankowiec:loveu:[/quote]
a wszystko to o godzinie 3.18 ???:crazyeye:
Okta co Ty wiesz o wychowaniu dzieci ?:evil_lol:

Posted

[quote name='enia']
a wszystko to o godzinie 3.18 ???:crazyeye:
Okta co Ty wiesz o wychowaniu dzieci ?:evil_lol:
[/quote]
bo Jacuszek jest aktywny badziej w nocy Agatka też:evil_lol::loveu:
właśnie idą ręczniczki bo Jacuś czysto musi miec.

Posted

witam następnego Jacusia:lol:!

Auroo-jak czytasz to widzisz, że wieści mam co 2/3 dni od Agaci-no chyba, że nie czytasz to nie Wiesz:mad:.

Jacuś-prawdę mówiąc nie jest ładny-jest przeciętny-ale nadrabia swym usposobieniem, swoim aniołkowatym charakterem:loveu: i inteligencją, ale można go zliftingowac by dodac blasku: czerwone szeleczki Rogz'y jak już będzie mógł wychodzic, ładna adresówka-kontrastowa i już ma stylowy image!:razz:.
do tego ma rozbrajające spojrzenie-potrafi już lizac uszka i stópki.

Zaś osoba, któa go zaadotpuje będzie musiała w wieku ok. 5/6 mies. poddac go operacji przepukliny pępkowej-ona jest ze średnich, są małe, średnie i duże.

Posted

[quote name='_beatka_']
oktawio a czy w necie na innych stronach ogłoszeniowych jest jacus?czy tylko to moje allegro ma?może dlatego nikt nie dzwoni bo nikt nie wznawia mu ogłoszeń?:roll:
[/quote]
Beato: wiem o Twoim allegro-to pewne-inne portale adopcyjne nie wiem czy są wznawiane, Gazeta Wyborcza-po ptakach-gdybym wiedziała że tak będzie sama bym to na siebie wzięła-nie ukaże się już w ten piątek ogł. bo za późno-daje się do środy do godz. 16:00 by ukazało się wpt. emisji na żółtych stronach-tak to jest problem-bo mam gromadzę psów-w tym psy leczone przewlekle-a zrobienie w tym przypadku Jacusiowi ogłoszeń jest problemem jak widzę-śmieszne-bo jeszcze do czasu gdy nie było Jacusia jak idiota robiłam non stop bazarki na inne psy w potrzebie do tego wszystkiego-i jeździłam do Krzyczek włącznie-teraz jak ja potrzebuję choc tych ogłoszeń-nic-kompletnie wszyscy mają mnie w doopie.

Posted

nie wiem Beata czy inne portale są wznawiane-post mi zeżarło!.....
Gazeta Wyborcza nie ma-nie chce mi się nawet pisac-jak potrzebuję choc tych cholernych ogłoszeń to osoby które deklarowały się choc taki bzdet mają to w doopie-

Posted

ale debil dzisiaj dzwonił:angryy:-to był jedyny telefon dzisiaj-k..rwa-on ma korty i tak dalej....high live: zaczął mi gadkę "skąda pani jest" a również "a pan?"-potem srał jakie to ma możliwości, poprzedni jego pies zdechł-teraz nowy potrzebny-ma teren pies na pytanie moje gdzie pies będzie powiedział: " co może M3 mam mu kupic? oczywiście będzie dobre ogrodzenie, będzie w baraku" j..bany:angryy:- i na pewno znajdzie psa!!! jakiegokolwiek-nawet na Paluch pójdzie tam nikomu spowiadac się nie będzie musiał i nikt nie będzie się go pytał po co i gdzie.

To taki dzień-od razu bym go na front wysłała:angryy:
obecnie Jacuś najedzony, posikane i nowe położone ręczniczki, dzisiaj zrobił następne postępy: chciał kryc moją nogę:crazyeye:! w tym wieku!? maluszek ma dopiero 3 miesiące!

czekam na normalny dom-taki jak Agatka ma

Posted

[quote name='auraa']
kurcze! Ja ostatnio też miałam telefon od jakiegoś porąbańca. Szkoda słów :mad:
[/quote]
to faktycznie:angryy:i teraz pomyśl sobie Auroo idzie taki debil z drugim do schronu-tam nikt nie pyta! by trzeźwy był i dostaje psa-jakiego wskaże-:angryy:popatrz jaka porażka!!!

Posted

Głupota, niestety, nie boli...i tacy też na tym świecie żyją... i to, jak widać, całkiem nieźle...
co do krycia... Toto już od pewnego czasu dobiera się to do Platona, to do Inki... mnie daje spokój! Wychodzimy już na spacerki, cieszy się, biega za nogą, trzyma blisko i załatwia sie na dworze... niestety szpera w poszukiwaniu czegoś do zjedzenia... oczywiście pilnuję szkrabka!

Posted

proszę zajrzyjcie jak możecie, sprawa jest bardzo pilna!!!
psa może rozjechać samochód, nie da się go złapać:placz:
może słyszeliście, że taki pies się komuś zgubił????
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9553493#post9553493[/url]

Posted

[quote name='auraa']
Jakieś normalne telefony miałaś?
[/quote]
no właśnie nie Auroo-tylko w piątek ten debil dzwonił:mad:
tak cisza! a Jaculek jest taki kochany:placz::loveu:

Posted

[quote name='Ziutka']
Mam nadzieje, ze w końcu znajdzie się KTOŚ normalny :roll:
[/quote]
Ziutka ja również wierzę! mało jest takich ludzi ale są! Weźmy przykład państwa Agatki!