bodzia78 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='AnkaW']No to zgłosiłam :p i teraz pozostaje mi tylko się modlić o to, że mnie ktoś zabierze :cool3::cool3: ze sobą.[/quote] To tak jak i mi ;) Na razie "nakręcam" znajomych żeby jeszcze pozgłaszali się ;) ... Jak się nie uda to .... będę szukała transportu na sobotę ... Quote
Jureja Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Nam też się udało zgłosić;).Teraz tylko szukamy transportu z Poznania. Quote
gregory Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Widzę, że organizatorzy MWPR w Łodzi zafundowali nam dużo emocji już na 40 dni przed wystawą.;) Quote
Frytela Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 powiedzcie mi czy ktos z was ma maila na gmailu i podawal go w formularzu? Quote
Nor(a) Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Jureja']Nam też się udało zgłosić;).[/QUOTE] Zglosiłaś rudą pannę? :lol: Do zobaczenia przy ringu ..:cool1: Quote
Guciek Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Frytela']powiedzcie mi czy ktos z was ma maila na gmailu i podawal go w formularzu?[/QUOTE] Ja. I nie przyjęło :cry: Quote
Frytela Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Guciek']Ja. I nie przyjęło :cry:[/quote] a ja nie wiem czy przypadkiem mi tego potwierdzenia nie wrzucilo do spamu.. a ja spam oczyscilam dzis.... Quote
KaRa_ Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Frytela']powiedzcie mi czy ktos z was ma maila na gmailu i podawal go w formularzu?[/quote] Mi na @gmail.com nie przyjeło, ale na @wp.pl tak samo Quote
AnkaW Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='bodzia78']To tak jak i mi ;) Na razie "nakręcam" znajomych żeby jeszcze pozgłaszali się ;) ... Jak się nie uda to .... będę szukała transportu na sobotę ...[/quote] :evil_lol::evil_lol: tylko że ja nie mam kogo nakręcać bo znowu wszyscy moi znajomi mają w sobotę a ja w niedzielę. Mam tylko nadzieję że znajdzie się ktoś z Rzeszowa z wolnym miejscem i przejedzie przez Stalową i mnie zgarnie, bo to w sumie droga bez różnicy. :roll: Quote
goldenniva Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='AnkaW']:evil_lol::evil_lol: tylko że ja nie mam kogo nakręcać bo znowu wszyscy moi znajomi mają w sobotę a ja w niedzielę. Mam tylko nadzieję że znajdzie się ktoś z Rzeszowa z wolnym miejscem i przejedzie przez Stalową i mnie zgarnie, bo to w sumie droga bez różnicy. :roll:[/quote] anka w a ty juz na 100 jedziesz na ta wystawe???? kurka ja jeszcze mysle ale to troche daleko .... Quote
AnkaW Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='goldenniva']anka w a ty juz na 100 jedziesz na ta wystawe???? kurka ja jeszcze mysle ale to troche daleko ....[/quote] na 100% to będzie jak mnie ktoś zechce zabrać :evil_lol:. Zgłosiłam, więc i tak musze opłacić. A co wyjdzie to się okaże :cool3: Quote
CarmelChoco Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 DZwonię do oddziału w pon z zapytaniem,czy ze zgłoszeniem wszystko OK.Jeśli nie to biegusiem uddam się na Kościuszki z oryginałem:pW końcu to już ostatni dzwonek! Quote
panienkabubu Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 A powodów dużo, najwazniejszy to taki, że na młodzieżówkę mamy czas aż do końca roku, także jeszcze bedzie dużo okazji do dużego zw.mł. Może się uda, a jeżeli nie - to widocznie nie jest nam pisane, a do łodzi troszeczkę nam za daleko i nie miałabym z kim jechać ze znajomych, bo grupy rozłożone na inne dni. Ale może Sopot:evil_lol: połączony z wakacjami:) Quote
katik Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='panienkabubu']A powodów dużo, najwazniejszy to taki, że na młodzieżówkę mamy czas aż do końca roku, także jeszcze bedzie dużo okazji do dużego zw.mł. Może się uda, a jeżeli nie - to widocznie nie jest nam pisane, a do łodzi troszeczkę nam za daleko i nie miałabym z kim jechać ze znajomych, bo grupy rozłożone na inne dni. Ale może Sopot:evil_lol: połączony z wakacjami:)[/quote] Tak, Sopot zdecydowanie bliżej :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='katik']Tak, Sopot zdecydowanie bliżej :evil_lol:[/quote] No właśnie, dlatego tam się wybierzemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sorki za ten dzisiejszy atak :oops: Quote
katik Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='panienkabubu'] Sorki za ten dzisiejszy atak :oops:[/quote] to do mnie? :crazyeye: Taki wielki pies, a ja nic nie widziałam i nie słyszałam. :evil_lol: Ty chyba nie wiesz co to atak. Gówniarzowi się należało. :diabloti: Do zobaczenia jutro. Quote
Guciek Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Pytanie do osób, które wysłały skan zgłoszenia mailem - dostaliście może potwierdzenie? W poniedziałek zadzwonie, w razie czego trzebabędzie pocztę nawiedzić :roll: Quote
CarmelChoco Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 JA wysłałam,ale potwierdzenia nie było mi chyba dane zobaczyć:mad: W pon dzwonię.Notabene wysyłanie zgłoszenia w formie skanu jest wielce niepewne...To mój ostatni raz tym sposobem:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='katik']to do mnie? :crazyeye: Taki wielki pies, a ja nic nie widziałam i nie słyszałam. :evil_lol: Ty chyba nie wiesz co to atak. Gówniarzowi się należało. :diabloti: Do zobaczenia jutro.[/QUOTE] Franca chyba nie lubi suczek :evil_lol: Miała zły dzień :loveu: Na wystawie w K-cach zbierają zgłoszenia i z tego co mówiła Pani wczoraj, to zgłoszenia są do poniedziałku, ale opłata 1 termin jest aż do dnia wystawy. Quote
Frytela Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Guciek']Pytanie do osób, które wysłały skan zgłoszenia mailem - dostaliście może potwierdzenie? W poniedziałek zadzwonie, w razie czego trzebabędzie pocztę nawiedzić :roll:[/quote] ja nie dostałam... znajoma kazala mi jeszcze raz wyslac.. kocham to normalnie... :P Quote
Irviers Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Frytela']a ja nie wiem czy przypadkiem mi tego potwierdzenia nie wrzucilo do spamu.. a ja spam oczyscilam dzis....[/quote] Mi elektroniczny formularz przyjął bez problemu zgłoszenie :) Ana gmailu rzeczywiscie potwierdzenie przychodzi do spamu. Czyli spokojnie mozna placic w pozniejszym terminie niz 31 marca i oplata nie bedzie podwyzszona? :) Nie ukrywam ze bardzo mi to na reke :evil_lol: Quote
Frytela Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='MartaReksKiwi']Mi elektroniczny formularz przyjął bez problemu zgłoszenie :) Ana gmailu rzeczywiscie potwierdzenie przychodzi do spamu. [/quote] czyli usunełam pewnie potwierdzenie... eh brawa dla mnie xD a co tam w tym potwierdzeniu jest? Quote
Recommended Posts