majqa Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Suńka w dobrej kondycji, nie podoba jej się abażur na szyi :evil_lol: (po sterylce), ale i w nim próbuje się wylizywać. Jast fajną, małą, słodką gapą, zdecydowanie jest to b. młoda suczka. Powinna szybko znaleźć dom, bo to dobry materiał do lepienia. Quote
majqa Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Skoro jesteś tak doskonała do lepienia to bryk w górę, na poszukiwanie psiego garncarza!!! :lol: Quote
Diana S Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ona jest cudowna z opisów... kochaniutka dasz duzo miłości swoim nowym właścicielom...:loveu: Quote
majqa Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Rokko, o Tobie też nie mam, póki co, żadnych newsów...Przykro mi...:shake: Quote
majqa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Rokka jest najbardziej rottkowa z nich wszystkich wbrew pozorom. Jest bardzo spragniona człowieka, musiała swoje przecierpieć, bo na przemoc reaguje mruknięciem(np.przy wpychaniu na siłe do klatki). Ona bardzo nie chce klatki!!!!!!!! Chce brykać, skakać i kochać, kochać, kochać, jest wpatrzona w człowieka i jest bardzo młoda. To same atuty dla ułożenia suni. Quote
ocelot Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ależ piękne legowisko!!! A sunia jeszcze piękniejsza!!!!!!!!;) Quote
majqa Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Rokka jest już w nowym domku w Warszawie. :multi: Jej nowa Pani dzwoniła by przekazać, że jest OK. Rokka jest nieco wystraszona windą, po schodach wchodzi dobrze. Określona została jako przymilasta. Dziwnie ponoć zachowywała się w domu, zaatakowałą wannę "w sprawie wody", potem umywalkę, po czym ze spokojnym łbem podniosła klapę od kibelka i ugasiła pragnienie. Na spacerach - koopy i siki funduje na chodnik :evil_lol:. Teraz dziewczyny (Rokka i jej Pani) szykują sie na przyjazd Pana, który miał wrócić chyba za 3 dni, ale przyspieszył, aby poznać nowego członka rodziny. Pozostaje trzymać kciuki!!! Quote
Bonsai Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Wspaniale, że małej się udało! Czekamy na dalsze wieści! :multi: Quote
ocelot Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 No i doliczyłam;) się 6 Co u niuni słychać? Quote
majqa Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 ocelot napisał(a):No i doliczyłam;) się 6 Co u niuni słychać? U Rokki i jej nowej rodziny wszystko OK choć...wiele poczynań skupia się wokół uchronienia obuwia przed Rokkową szczęką :evil_lol:... Quote
Recommended Posts