Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Wczoraj na wieczornym spacerku, Westa miała nietypowe spotkanie z jeżem:evil_lol: Jeż jednak nie był skory do zabawy, w przeciwieństwie do skaczącej wokół niego Westy. I dodam jeszcze najnowsze zdjęcia z maltretowania gryzaka:diabloti:

Posted

noooo jak widzę, Westa miewa się świetnie :)
ale mnie tak zastanawia jak się trzyma jej przyjaciółka Ringa? bo coś jej na zdjęciach nie widać

a takie pytanko:
Westa nadal wszystko gryzie i robi bałagan?

pytam, bomam problem z moim psiakiem. lubi psocić i to do przesady. momentami mam wrażenie, że robi to złośliwie

Posted

Ringa żyje, ale coś kiepsko z nią. Młoda już nie jest, niestety:shake:

Westa wszystko obgryza i niszczy tylko wtedy, gdy jej się nudzi. Wtedy drze gazety (ostatnio podarła mi książkę z biblioteki), gryzie meble i gałki od szuflad (na pierwszym zdjęciu nie ma gałki, z którą już się rozprawiła Westa:diabloti:) Zawsze musi mieć jakieś zajęcie. Ale w sklepach zoologicznych widziałam takie spraye, które mają zapobiec gryzieniu rzeczy przez psa;)

Posted

agataxii napisał(a):
no proszę... Westa na zdjęciach wygląda tak niewinnie, a tu się okazuje, że z niej niezły psotnik :evil_lol:

Tak, cicha woda:diabloti: Ostatnio ja przyłapałam na "zabawie", która polegała na podarciu gazety na jak najmniejsze kawałki.

Posted

I jeszcze dwa zdjęcia z ulubionej zabawy Westy, a mianowicie kładzeniu się na podłodze i leżeniu nieruchomo do czasu, kiedy nie przejdę obok niej. Wtedy ona niespodziewanie wgryza mi się w nogawkę i nie chce puścić. Bardzo fajna zabawa...:diabloti:

Posted

Jak się ma moja Ringa? Wesssta moja też :cool3: Ej fajna minka nie? :cool3: Heheh Ej ziom założyłam sobie to konto i jakoś takie zamulanie, nie wiem o co chodzi. Same nudy, no może prócz schroniska. Moja Dinka już zdrowiuteńka, to nie mam o czym pisać, no może zachwycać się tym co Ty mi tu piszesz :cool3: Nie no ta minka jest boska hehe Dobra odpalę sobie "Bliss" i spadam. Pisz jak najwięcej. Hej!:diabloti:

Posted

Kazia11 napisał(a):
Jak się ma moja Ringa? Wesssta moja też :cool3: Ej fajna minka nie? :cool3: Heheh Ej ziom założyłam sobie to konto i jakoś takie zamulanie, nie wiem o co chodzi. Same nudy, no może prócz schroniska. Moja Dinka już zdrowiuteńka, to nie mam o czym pisać, no może zachwycać się tym co Ty mi tu piszesz :cool3: Nie no ta minka jest boska hehe Dobra odpalę sobie "Bliss" i spadam. Pisz jak najwięcej. Hej!:diabloti:

Ello Kadziu:cool3::cool3: Ja słucham Johanny. To kiedy robimy te spotkanie czterech bosssów? W sensie ja, Ty, Dinka i Westa:cool3: To dobrze, że Dinka ma sie dobrze. Westa też już całkiem sprawna. I jakie zamulanie? Fajnie tu jest (fajne minki:cool1:) Ok, kończe, bo zabrakło mi tematów. I pamiętaj, Gacek to niewyczerpane źródło radości, może i on tu zagości to już w ogóle:cool3:... Wiesz co.:eviltong::megagrin:

Posted

Nie, no rymy to Ty masz wyrąbane :roll: hehe :cool3: Ta jak Gacek wyskoczy ze swoim psem-mutantem (przerasta każdego innego) to na pewno będziemy bossy dzielnicy :shake: Dzisiaj te głupie testy, Gacek się chwalił, że dobrze mu poszło... jaasne jak jemu dobrze poszło, to my mamy 6 ze wszystkiego :cool3::cool3: nie no żart hehe. Ty słuchaj musimy tez trochę popisać na nk bo Gacek pomyśli, że już po nim nie jedziemy i uwierzy, że nie jest p... no wiesz :cool3: :diabloti: Ej dobra nie wiem co pisać, no dobra, no właśnie. To mają być zdjęcia Ringi! :loveu::loveu: Mojego pupila :loveu::loveu: O kurde ... co to ----->:-o uheuheuheuheue jakie minki nie wyrobię :cool3::cool3: Dobra kończę. GACEK---->:placz: :lol: Hej! :diabloti:

Posted

Jak Gacek tu wkroczy, to będzie jeszcze większa beka. Ona i jej groźna minka ->:angryy: Ha ha hua! Zaraz wejdę na nk i dowalę jej coś w komentarzu. Niech sobie nie myśli, że nasza pasja wygasła. Ona się już nas nigdy nie pozbędzie:evil_lol: Ta, jej pies-mutant rozwali Westę i Dinę jednym oddechem:razz: (<-Kuba- "Co jest, k...") Ha ha ha hua! I spokojnie, spokojnie. Mam zdjęcia Twojej chrześniaczki Ringi, za chwilke wstawię:cool3::cool3:

Posted

:razz: Co jest k....? Ha ha ha hua! Słucham ss... Gary! ss... Gary! :diabloti: Ej ziom nie mogę, chyba za dużo wypiłyśmy :cool1: Dobra ziom ziom czekam na zdjęcia. Teraz widzę, teraz widzę :cool3::cool3::cool3::cool3:<---To nasza szkoła :mad::mad::mad::mad: <---a to druga jej część :cool1::cool1::cool1::cool1: <---to jeszcze inni :placz::placz::placz::placz: <---a to nauczyciele :angryy: <---dyrektorka. Hej! :diabloti: