agataxii Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 śliczna jest ta Westa i jej przyjaciele ze zdjęć :lol: poprosimy o jakieś new foty, skoro to ma być galeria :mdrmed::mdrmed: Quote
Valeur248 Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Ok, te zdjęcie jest trochę starsze, ale bardzo mi sie podoba:evil_lol: I nowsze, ale niezbyt wyraźne Quote
Valeur248 Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 A jakie niedelikatne w zabawie:diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Bardz fajna sunia :loveu: i prze zabawnie się bawi z chomisiem Quote
Valeur248 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Wczoraj na wieczornym spacerku, Westa miała nietypowe spotkanie z jeżem:evil_lol: Jeż jednak nie był skory do zabawy, w przeciwieństwie do skaczącej wokół niego Westy. I dodam jeszcze najnowsze zdjęcia z maltretowania gryzaka:diabloti: Quote
Valeur248 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Czemu nikt nie odwiedza Westy?:-( Quote
agataxii Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 noooo jak widzę, Westa miewa się świetnie :) ale mnie tak zastanawia jak się trzyma jej przyjaciółka Ringa? bo coś jej na zdjęciach nie widać a takie pytanko: Westa nadal wszystko gryzie i robi bałagan? pytam, bomam problem z moim psiakiem. lubi psocić i to do przesady. momentami mam wrażenie, że robi to złośliwie Quote
Valeur248 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Ringa żyje, ale coś kiepsko z nią. Młoda już nie jest, niestety:shake: Westa wszystko obgryza i niszczy tylko wtedy, gdy jej się nudzi. Wtedy drze gazety (ostatnio podarła mi książkę z biblioteki), gryzie meble i gałki od szuflad (na pierwszym zdjęciu nie ma gałki, z którą już się rozprawiła Westa:diabloti:) Zawsze musi mieć jakieś zajęcie. Ale w sklepach zoologicznych widziałam takie spraye, które mają zapobiec gryzieniu rzeczy przez psa;) Quote
agataxii Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 no proszę... Westa na zdjęciach wygląda tak niewinnie, a tu się okazuje, że z niej niezły psotnik :evil_lol: Quote
Valeur248 Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 agataxii napisał(a):no proszę... Westa na zdjęciach wygląda tak niewinnie, a tu się okazuje, że z niej niezły psotnik :evil_lol: Tak, cicha woda:diabloti: Ostatnio ja przyłapałam na "zabawie", która polegała na podarciu gazety na jak najmniejsze kawałki. Quote
agataxii Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 muszę przyznać, że jej się to udało :mdrmed::mdrmed: bardzo mi się podoba to jej spojżenie na ostatnim zdjęciu. jest takie urocze :loveu: ... i niewinne:evil_lol: Quote
Valeur248 Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Szczególnie oczy ma maślane, jeśli jej się uda zniszczyć coś do końca:diabloti: Quote
Valeur248 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Westa-wariatka znowu skaleczyła się w nogę:shake::shake: Quote
Valeur248 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Vitka napisał(a):Musisz jej buty kupić :evil_lol: A widzisz. To już jakieś rozwiązanie:diabloti: Quote
Rybc!a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Kurczę, moja Zuzka też non stop ma coś z tymi śmierdzącymi łapskami swoimi . :diabloti: A to sobie przetnie, a to szkło, a to pazurek naderwany.. Ludzie .. Quote
Valeur248 Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 I jeszcze dwa zdjęcia z ulubionej zabawy Westy, a mianowicie kładzeniu się na podłodze i leżeniu nieruchomo do czasu, kiedy nie przejdę obok niej. Wtedy ona niespodziewanie wgryza mi się w nogawkę i nie chce puścić. Bardzo fajna zabawa...:diabloti: Quote
Valeur248 Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Srebrzysta Wilczyca:diabloti: zaprasza do galerii!! Quote
Kazia11 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Jak się ma moja Ringa? Wesssta moja też :cool3: Ej fajna minka nie? :cool3: Heheh Ej ziom założyłam sobie to konto i jakoś takie zamulanie, nie wiem o co chodzi. Same nudy, no może prócz schroniska. Moja Dinka już zdrowiuteńka, to nie mam o czym pisać, no może zachwycać się tym co Ty mi tu piszesz :cool3: Nie no ta minka jest boska hehe Dobra odpalę sobie "Bliss" i spadam. Pisz jak najwięcej. Hej!:diabloti: Quote
Valeur248 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Kazia11 napisał(a):Jak się ma moja Ringa? Wesssta moja też :cool3: Ej fajna minka nie? :cool3: Heheh Ej ziom założyłam sobie to konto i jakoś takie zamulanie, nie wiem o co chodzi. Same nudy, no może prócz schroniska. Moja Dinka już zdrowiuteńka, to nie mam o czym pisać, no może zachwycać się tym co Ty mi tu piszesz :cool3: Nie no ta minka jest boska hehe Dobra odpalę sobie "Bliss" i spadam. Pisz jak najwięcej. Hej!:diabloti: Ello Kadziu:cool3::cool3: Ja słucham Johanny. To kiedy robimy te spotkanie czterech bosssów? W sensie ja, Ty, Dinka i Westa:cool3: To dobrze, że Dinka ma sie dobrze. Westa też już całkiem sprawna. I jakie zamulanie? Fajnie tu jest (fajne minki:cool1:) Ok, kończe, bo zabrakło mi tematów. I pamiętaj, Gacek to niewyczerpane źródło radości, może i on tu zagości to już w ogóle:cool3:... Wiesz co.:eviltong::megagrin: Quote
Kazia11 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Nie, no rymy to Ty masz wyrąbane :roll: hehe :cool3: Ta jak Gacek wyskoczy ze swoim psem-mutantem (przerasta każdego innego) to na pewno będziemy bossy dzielnicy :shake: Dzisiaj te głupie testy, Gacek się chwalił, że dobrze mu poszło... jaasne jak jemu dobrze poszło, to my mamy 6 ze wszystkiego :cool3::cool3: nie no żart hehe. Ty słuchaj musimy tez trochę popisać na nk bo Gacek pomyśli, że już po nim nie jedziemy i uwierzy, że nie jest p... no wiesz :cool3: :diabloti: Ej dobra nie wiem co pisać, no dobra, no właśnie. To mają być zdjęcia Ringi! :loveu::loveu: Mojego pupila :loveu::loveu: O kurde ... co to ----->:-o uheuheuheuheue jakie minki nie wyrobię :cool3::cool3: Dobra kończę. GACEK---->:placz: :lol: Hej! :diabloti: Quote
Valeur248 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Jak Gacek tu wkroczy, to będzie jeszcze większa beka. Ona i jej groźna minka ->:angryy: Ha ha hua! Zaraz wejdę na nk i dowalę jej coś w komentarzu. Niech sobie nie myśli, że nasza pasja wygasła. Ona się już nas nigdy nie pozbędzie:evil_lol: Ta, jej pies-mutant rozwali Westę i Dinę jednym oddechem:razz: (<-Kuba- "Co jest, k...") Ha ha ha hua! I spokojnie, spokojnie. Mam zdjęcia Twojej chrześniaczki Ringi, za chwilke wstawię:cool3::cool3: Quote
Kazia11 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 :razz: Co jest k....? Ha ha ha hua! Słucham ss... Gary! ss... Gary! :diabloti: Ej ziom nie mogę, chyba za dużo wypiłyśmy :cool1: Dobra ziom ziom czekam na zdjęcia. Teraz widzę, teraz widzę :cool3::cool3::cool3::cool3:<---To nasza szkoła :mad::mad::mad::mad: <---a to druga jej część :cool1::cool1::cool1::cool1: <---to jeszcze inni :placz::placz::placz::placz: <---a to nauczyciele :angryy: <---dyrektorka. Hej! :diabloti: Quote
Recommended Posts