Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Westy spokojnie. Właśnie leży koło mnie na kanapie i zajmuje więcej miejsca niż na. I jeszcze mnie smyra noga dając mi do zrozumienia, żebym sie jeszcze trochę posunęła, bo ma za mało miejsca:evil_lol: To straszny urwis.

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie całe 40 min. temu wróciłam ze spaceru. szłam przed siebie w stronę poligonu, aż wyszłam na jakieś pole. Najpierw Westa podeszła do jakiś krzaków, zjeżyła się i zaczęła szczekać. Mi już serce do gardła podeszło. sama jedna na jakimś polu. Później ja o mało na zawał nie padłam jak przede mną przebiegły trzy sarny. Chwilę po tym w rowie, w krzakach były trzy dziki, ale Westa zaczęła szczekać to uciekły. Najgorzej, że musiałam tamtędy przejść. Został mi do pokonania rów z mini rzeczką w środku. Ale żeby przez to przejść trzeba się przeprawić przez krzaki z 5 cm. kolcami. I tak stoję w tych krzakach, gdy nagle Westa zaczęła szczekać. Ja zgięta w pól, cała zadrapana, po kolana w błocie, obracam się, a jakieś 6 m. za mną te dziki. Taka wystraszona jeszcze nie byłam. Tak się wystraszyłam, że ruszyć się nie mogłam i chciałam udawać krzaki (miałam nadzieje, że mnie nie zauważą), ale zobaczyłam, że Westy już nawet nie widać, zostawiając mnie na pastwę dzikich zwierząt, to, dalej zgięta w pół, zaczęłam uciekać na oślep. Tylko czułam, jak kolce wbijają mi się w skórę, ubrania i wplątują we włosy. Ale biegłam dalej. Zatrzymałam sie dopiero nad mini rzeczką, gdzie powitała mnie ta zdrajczyni Westa. Dziki zostały chyba na górze. Pod koniec to Westa jeszcze skąpała się w rzeczce:evil_lol: Wyszliśmy z tego lasku, a ludzie, którzy nas mijali, tak dziwnie sie oglądali. Westa mokra, ja po kolana w błocie, cała obdrapana.

No trochę sie rozpisałam, ale nudziło mi się. Jak komuś będzie sie to chciało czytać to mu pogratuluję;)

• 2 weeks later...