Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu domku dla ATOSA

To psiak którego chcieli oddać właściciela, przyjechali 2 dni do schroniska twierdząc, że sobie z psem nie radzą choć Atos ma dopiero 10 miesięcy jest mixem asta, powiedziałam im by się zastanowili bo taki pies w schronisku jeżeli szybko nie znajdzie domu a przede wszystkim kogoś odpowiedniego się nie zmieni a tylko czas spędzony w boksie pogorszy tylko pogorszy jego zachowanie. Poprosiłam o przemyślenie i w razie decyzji o oddaniu przywiezienie psa z książeczką zdrowie, jak się okazało następnego dnia interwencja pies wyrzucony na ulicę.......

Atos o mało co nie wpadł pod auto.

Psiak jest bardzo wystraszony nie potrafi odnaleźć się w schronisku, na spacerku trochę się uspokoił ale w boksie leży w kącie nie wchodząc nawet do budy. To psiak który zawsze robił co chciał, nikt nigdy niczego go nie uczył a gdy pojawił się problem pies zaczął dominować to najlepiej kłopotu się pozbyć wywalając go na ulicę.

Atos szuka kontaktu z człowiekiem ale jest nieufny. Na pewno pobyt w przepełnionym schronisku mu nie pomoże. On ma dopiero 11 miesięcy.

]http://images30.fotosik.pl/143/8ea18e8327609c59.jpg

http://images29.fotosik.pl/142/7a429c7ce0163d26.jpg

Atos przebywa w schronisku w Rudzie Śląskiej

[email protected]
gg 3970480
510268586

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

POdnoszę psiaczka.

Atos musiał zaznać wiele upokorzenia ze strony człowieka skoro jest tak nieufny .Wszystkie ASTy czy MIXy z jakimi miałam kontakt to psiaczki otwarte na człowieka ...chyba że ja tak trafiałam ......

Posted

Alicja napisał(a):
POdnoszę psiaczka.

Atos musiał zaznać wiele upokorzenia ze strony człowieka skoro jest tak nieufny .Wszystkie ASTy czy MIXy z jakimi miałam kontakt to psiaczki otwarte na człowieka ...chyba że ja tak trafiałam ......

Przy takiej ilości psów w boksie chyba niewiele psiaków jest kontaktowych...

On potrzebuje szybko domku,bo załamie sie...

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Przy takiej ilości psów w boksie chyba niewiele psiaków jest kontaktowych...

On potrzebuje szybko domku,bo załamie sie...

ale czytając to w jaki sposób trafił do schroniska ...miałam na myśli jego dom w którym mieszkał i z którego się go pozbyli ...