Diana S Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 podnoszę Nelsona... co tak mało ciotek tutaj zaglada??? Quote
asiamm Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 czy znajdzie kiedyś dom.... :roll: Quote
BasiaD Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Nelsoniku wracaj na 1 stronkę przypominać o sobie cioteczkom! Quote
maggiejan Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 luka1 napisał(a):ludziska nie potrafią patrzeć na psiaka tak jak on patrzy na ludzi. Czy Nelson liczył by nogi człowiekowi, z którym by był? Nieszczęście polega chyba na tym, że Nelsonek jest dużo mądrzejszy od przeciętnego człowieka, który chce wziąć psa... Quote
luka1 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 mam kota, który nie ma przedniej łapki i psa króry stracił tylna nogę i są bardzo sprawne. Quote
maggiejan Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Że też nie ma wystarczająco dużo dobrych ludzi, którzy mogliby przygarnąć te wszystkie psy...:-( Quote
luka1 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ta psia para jest tak ze soba zgrana, że szkoda je rozdzielac. Quote
maggiejan Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 To chyba cud by się przydał... Boże, czy zrobiłeś już dzisiaj jakiś dobry uczynek...? Quote
Diana S Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 maggiejan napisał(a):To chyba cud by się przydał... Boże, czy zrobiłeś już dzisiaj jakiś dobry uczynek...? Bóg....:cool1: :roll: .............to raczej człowiek mógłby zrobić coś dobrego... adoptując tego cudnego psiaka.... Nelsonku dobranoc... nich ci się przyśni coś miłego.... Quote
luka1 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 jesli cuda sie zdarzają to właśnie jest na nie pora Quote
maggiejan Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 luka1 napisał(a):Gdyby faktycznie Bóg potrafił robić cuda to nie byłoby schronisk. Może potrafi, tylko mu się nie chce... Schrz***ł sprawę stwarzając tak niedoskonały świat i nie próbuje nic poprawić...:shake: Może on zajmuje się już jakimś innym, równoległym światem, a nasz to był zrobiony na brudno...? Quote
luka1 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 A ja wierze w kosmitów. Nasz świat to terrarium - zabawka dla dziecka kosmity :evil_lol: Quote
maggiejan Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 luka1 napisał(a):A ja wierze w kosmitów. Nasz świat to terrarium - zabawka dla dziecka kosmity :evil_lol: Teoria dobra jak każda inna...;). Jakoś trzeba wyjaśnić to co się dzieje wokół... Quote
asiamm Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 a ja wierzę w okrucieństwo ludzi...żaden kosmita czy też bóg nie kieruje zachowaniem człowieka Quote
luka1 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 a niech tam - prawda jest taka ze Nelson ma ochotę na zmianę otoczenia Quote
maggiejan Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Potrzeba więcej dobrych ludzi, tylko jak ich rozpoznać w tym tłoku...? Quote
Diana S Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 maggiejan napisał(a):Może potrafi, tylko mu się nie chce... Schrz***ł sprawę stwarzając tak niedoskonały świat i nie próbuje nic poprawić...:shake: Może on zajmuje się już jakimś innym, równoległym światem, a nasz to był zrobiony na brudno...? STOP [SIZE=2]to nie Bóg krzywdzi zwierzeta a ludzie.... to ludzie zostali obdarzeni wolna wolą i robią co im się żywnie podoba...:angryy:. Nadużywają swojej władzy nad mniejszymi istotkami zwierzętami... Dziewczyny nie wypisujcie takich bzdur, że winny jest Bóg...:mad: Bo Bóg nie krzywdzi... tylko ludzie.... Quote
maggiejan Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Myślę jednak, że obojętność Boga na zło sprawia, iż jest współwinny. Tym bardziej, że świat to podobno jego dzieło. Trzeba się było bardziej postarać. Quote
luka1 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 maggiejan napisał(a):Myślę jednak, że obojętność Boga na zło sprawia, iż jest współwinny. Tym bardziej, że świat to podobno jego dzieło. Trzeba się było bardziej postarać. Masz rację - w swej dobroci pozwala przeżyć kataklizmy i nieszczęscia, ale skąd te nieszczęścia? Mówi sie ze nas ludzi doświadcza - a po o doświadcza zierzęta? Ech, juz wole wierzyć w kosmitów. I już ani słowa na te tematy :cool1: Quote
luka1 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Nelson bardzo potrzebuje kogos kto pozwoli by miał po co zyć Quote
TYGRYS-ica. Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 to niesprawiedliwe ze taki wspanialy psiulek tylko bez jednej lapki nie moze znalezc domku :-( czemu wszyscy wola sprawne zdrowe psy :placz: hopaj do gory nelsonku :multi: Quote
asiamm Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 niewielki, ale zawsze, cień nadziei pozostaje :roll: Quote
luka1 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Nelson to też mój ulubiony pies - ok. 150 innych :evil_lol: Quote
Recommended Posts