Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=System][SIZE=3]Właśnie weszłam na wątek, wspaniale, że boksia jedzie do Warszawy. Czy możemy jakoś pomóc. Jeśli chodzi o przenocowanie i kąpiel , to nie ma sprawy. [/SIZE][/FONT]

Posted

mala jesli chodzi o temperature pewnie da rade, ale z tym jej smutem w oczach.. z ta rezygnacja..
ja mam takie czarne scenariusze przed oczami pewnie przez Nowa Ligote.. Tam byl boksio.... i chyba KAZDY ZNA JEGO KONIEC.. i widzial zdjecie.. :placz:
(pewnie przesadzam.. ale.)

Posted

Pomyślę, uzgodnię i dam znac, czy zabierac sunie juz dzisiaj, ale szczerze powiem to mam wątpliwosci, czy to słuszne.
Boksia dzisiaj poczuje domowe cieplo a jutro wyląduje znowu w klatce, co bedzie mniej przyjemne. Umieszczenie suni w klinice prosto ze schroniska bedzie dla niej podniesieniem komfortu ale zabranie z domu i umieszczenie tam, już nie.
Znając wrażliwą psychikę bokserow sama nie wiem, ale zaraz obgadam jak i co i dam znac.

Posted

[quote name='martaa2']Za 30 min boksia opusci schronisko:multi:[/quote]

:errrr: ..ale jestem poddenerwowana
MYSZA BEDZIE JUZ TYLKO LEPIEJ.. :multi:

a czy ktos bedzie w stanie nas informowac co i jak z małą?

Posted

Boksia jest juz w dzrodze do Warszawy
Mam nadzieje ze jej stan nie jest bardzo cięzki i sunia wyjdzie z tego:-(
AgaiThea; bardzo dziekuje za tak szybki ratunek. Dziekuje tez wszystkim, którzy zaangażowali się w pomoc suni, wszystkim, którzy tu zaglądają.
Przesyłajcie dobre mysli i badzcie nadal z sunią.

Posted

[quote name='AgaiTheta']Dotarli dopiero po 21, zakopali sie w błocie, ciężarówka wyciągała auto...
Umordowani wszyscy strasznie, jutro wiecej...[/quote]
Dobrze ze nikomu nic sie nie stało.
Jak dziewczynka?