Tola Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Nie mam zadnych nowych informacji... Nie było mnie dzisiaj na dogo, moze Niki cos wiecej wie... Quote
AgaiTheta Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 We wtorek rano z Wawy wyjeżdza ekipa i boksie zabieramy. Musi dac babka rade do tego czasu! Quote
sacred PIRANHA Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 wyjazd na 100% we wtorek, rano wyjezdzaja z warszawy...jutro wiecej szczegolow... Quote
sacred PIRANHA Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 martaa2 pracujesz we wtorek? Quote
Panca Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 da rade musi!!!!!na szczescie nie ma ostrej zimy.. Quote
Czaka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [FONT=System][SIZE=3]Właśnie weszłam na wątek, wspaniale, że boksia jedzie do Warszawy. Czy możemy jakoś pomóc. Jeśli chodzi o przenocowanie i kąpiel , to nie ma sprawy. [/SIZE][/FONT] Quote
MagYa^^ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 mala jesli chodzi o temperature pewnie da rade, ale z tym jej smutem w oczach.. z ta rezygnacja.. ja mam takie czarne scenariusze przed oczami pewnie przez Nowa Ligote.. Tam byl boksio.... i chyba KAZDY ZNA JEGO KONIEC.. i widzial zdjecie.. :placz: (pewnie przesadzam.. ale.) Quote
AgaiTheta Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Pomyślę, uzgodnię i dam znac, czy zabierac sunie juz dzisiaj, ale szczerze powiem to mam wątpliwosci, czy to słuszne. Boksia dzisiaj poczuje domowe cieplo a jutro wyląduje znowu w klatce, co bedzie mniej przyjemne. Umieszczenie suni w klinice prosto ze schroniska bedzie dla niej podniesieniem komfortu ale zabranie z domu i umieszczenie tam, już nie. Znając wrażliwą psychikę bokserow sama nie wiem, ale zaraz obgadam jak i co i dam znac. Quote
MagYa^^ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Kluska4']Suńcia chyba już się pakuje :lol:[/quote] :multi: mala teraz bedzie juz tylko lepiej :multi: Quote
Tola Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Trzymajcie kciuki i przesyłajcie dobre mysli... Przydadzą sią suni dzisiaj i przez następne dni. Dostała druga szansę; musi sie udac. Quote
MagYa^^ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='martaa2']Za 30 min boksia opusci schronisko:multi:[/quote] :errrr: ..ale jestem poddenerwowana MYSZA BEDZIE JUZ TYLKO LEPIEJ.. :multi: a czy ktos bedzie w stanie nas informowac co i jak z małą? Quote
malagos Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 a tu taka wstretna pogoda na podróż :cool1: Jadą już? Quote
AgaiTheta Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Właśnie układa sie w samochodzie i ruszają. Sunia ma chyba wysoką gorączkę, nie może sie połozyć, bo tak bolą ją zaziębione pewnie stawy :( Trzymaj sie maleńka! Quote
Tola Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Boksia jest juz w dzrodze do Warszawy Mam nadzieje ze jej stan nie jest bardzo cięzki i sunia wyjdzie z tego:-( AgaiThea; bardzo dziekuje za tak szybki ratunek. Dziekuje tez wszystkim, którzy zaangażowali się w pomoc suni, wszystkim, którzy tu zaglądają. Przesyłajcie dobre mysli i badzcie nadal z sunią. Quote
MagYa^^ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 zeby bylo wszystko dobrze... te psiska sa takie kruche.. Mam nadzieje, ze BONO da sobie rade, ze nie zmarnieje..ze szybko ktos go zabierze!! Quote
MagYa^^ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 :hmmmm: jak tam? co tam? dojechali calo i zdrowo? Quote
Panca Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 no wlasnie sa juz w Wawie?tu padal snieg wiec droga musiala byc ciezka..czekamy na relacje...sunka bedzie dobrze!!!! Quote
Tola Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Musi byc dobrze! Sunieczka juz na pewno w cieple i pod troskliwa opieką.. Quote
AgaiTheta Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Dotarli dopiero po 21, zakopali sie w błocie, ciężarówka wyciągała auto... Umordowani wszyscy strasznie, jutro wiecej... Quote
MagYa^^ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 o ludziu... ale .. dobrze, ze juz dotarli .. to jakimi drogami jechali skoro w blocie ugrzezli? .. moze polami dryndali ;) NAJWAZNIEJSZE, ZE MALA ZABRANA! Quote
malagos Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 to ja juz z rańca pytam o zdrówko boksi :lol: Quote
Tola Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='AgaiTheta']Dotarli dopiero po 21, zakopali sie w błocie, ciężarówka wyciągała auto... Umordowani wszyscy strasznie, jutro wiecej...[/quote] Dobrze ze nikomu nic sie nie stało. Jak dziewczynka? Quote
Recommended Posts