kadmea fci Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 jak w tytule dostalam takiego maila dzis moze razem cos poradzimy Moja znajoma wetka znalazła Bouviera, może być u niej do piatku, potrzebny pilnie dom na tymczas lub na stałe. Mimo wielu ogłoszeń porozwieszanych własciciele się nie zgłosili. Mi to wyglada na porzucenie psa. A oto kilka info nt. psa Nie ma tatuażu ani chipa. Wiek około 4-6 lat, niekastrowany samiec. Bardzo spokojnyzrównoważony, nie wykazuje agresji do psów i ludzi. Do kotów raczej też nie. Znaleziony w niedzielę po południu. Biegał po ulicy na osiedlu Stara Miłosna. Quote
kadmea fci Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 dodalam foteczki moze ktos bedzie chcial dobrodusznego kudlatego psa ja za swojej strony nowemu wlascicielowi obiecuje psa odkołtunic wykapac i ostrzyc Quote
Dorothy Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 śliczny facet. Na pewno sie nikomu nie zgubil?? Nie do wiary....:shake: Quote
Diana S Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Faktycznie cudeńko... nikt go nie szuka?? Quote
kadmea fci Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 podobno wszedzie byly wieszane ogloszenia i nikt sie nie zglosil :-(generalnie ciezko jest teraz mi z fotki okreslic czy to terier czy sznaucer czy bouvier ale z tego co opowiada mi jego opiekunka to moze byc bouvi podobno jest bardzo spokojny i opanowany przyjacielski do innych pieskow i zwierzat dopiero wczoraj dostalam wiadomosc o nim,a w miesjcu w ktorym jest teraz nie moze byc dlugo bo tylko do piatku ....... z tego co widac to byl jakis czas mze kolo 2 mies strzyzony to zanaczy tez ze dbal ktos o niego......... Quote
Dorothy Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 STara Milosna? Czy to Warszawa ? (przepraszam jesli jestem osłem i to oczywiste) do tego piatku tam moze byc? D Quote
Diana S Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Szlak mnie trafia... Jak ktoś mógł wyrzucić takie biedactwo.... aaaaa może on uciekł, lub się zgubił....:roll: Quote
Esia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Dorothy napisał(a):STara Milosna? Czy to Warszawa ? (przepraszam jesli jestem osłem i to oczywiste) do tego piatku tam moze byc? D tak to pod Warszawą Quote
kadmea fci Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 tak pod warszawa nie wiadomo co sie stalo niestety on nie umie powiedziec .......a pewnie mialby co... Quote
Esia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Podnoszę kto przygarnie czarnego kudłacza? Quote
kadmea fci Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 mam super info mam domek dla kudlacza rany zeby wszyskie akcje tak sie konczyl uffffffffff mam nadzieje ze domek przypadnie do gustu kudlaczowi Quote
Diana S Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 kadmea fci napisał(a):mam super info mam domek dla kudlacza rany zeby wszyskie akcje tak sie konczyl uffffffffff mam nadzieje ze domek przypadnie do gustu kudlaczowi co za wspaniałe wieści :loveu::loveu::loveu:... Quote
dzodzo Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ale fajny chlopak-mam nadzieje ze sie uda z tym domkiem:cool3: Quote
kadmea fci Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 oj tak bo takiemu duzemu chlopakowi ciezko znalezc nowy dom ale kolezance sie udalo i mamy nadzieje ze bezdzie mu dobrze .,,,:multi: Quote
Dorothy Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 no prosze, za długo facet bezdomny nie był :-) Quote
Pysia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Super :multi: Gdyby ktoś chciał jeszcze bouviera....:roll:Bo jest jeden taki, w którym jestem zakochana po uszy :loveu: I szuka domu :-( Tez ma zrównoważoną psychikę. Może jest jeszcze ktoś, kto chciałby Bouviera.... Quote
Diana S Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Pysia napisał(a): Gdyby ktoś chciał jeszcze bouviera....:roll:Bo jest jeden taki, w którym jestem zakochana po uszy :loveu: I szuka domu :-( Tez ma zrównoważoną psychikę. Może jest jeszcze ktoś, kto chciałby Bouviera.... A gdzie się te cudeńko znajduję? Napisz coś więcej hmm... Quote
Pysia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Diana S napisał(a):A gdzie się te cudeńko znajduję? Napisz coś więcej hmm... Jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100629&highlight=Bouvier Poczytaj uważnie. Pies jest naprawdę świetny. Szukamy mu domu, ale mimo tego, że nie jest problematycznym psem ( albo moze własnie dlatego? ) jakoś nie udaje nam się :-( Szkoda aby nabrał złych nawyków...Juz teraz jest taki smutny, że mu się z budy wyjść nie chce :-( Jezeli chodzi o odległość od potencjalnego domku to ona nie gra roli. Poszukamy transportu. Pies dostanie ode mnie wyprawke w postaci Karmy Royal - 17 kg. worek. Aga też pomoze ile będzie mogła. Ja po prostu jestem w tym psie zakochana.... :loveu: Pozdrawiam Quote
Diana S Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Pysia dziękuję za link juz tam weszłam... Faktycznie pies piekny....:crazyeye: Quote
kadmea fci Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 niom my tez trzymamy kciuki i pazurki;) za domek dla kudlatego bobika Quote
Recommended Posts