Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak w tytule dostalam takiego maila dzis moze razem cos poradzimy

Moja znajoma wetka znalazła Bouviera, może być u niej do piatku, potrzebny
pilnie dom na tymczas lub na stałe.

Mimo wielu ogłoszeń porozwieszanych własciciele się nie zgłosili. Mi to
wyglada na porzucenie psa.

A oto kilka info nt. psa
Nie ma tatuażu ani chipa. Wiek około 4-6 lat, niekastrowany samiec. Bardzo
spokojnyzrównoważony, nie wykazuje agresji do psów i ludzi. Do kotów
raczej też nie. Znaleziony w niedzielę po południu. Biegał po ulicy na
osiedlu Stara Miłosna.

Posted

podobno wszedzie byly wieszane ogloszenia i nikt sie nie zglosil :-(generalnie ciezko jest teraz mi z fotki okreslic czy to terier czy sznaucer czy bouvier ale z tego co opowiada mi jego opiekunka to moze byc bouvi podobno jest bardzo spokojny i opanowany przyjacielski do innych pieskow i zwierzat dopiero wczoraj dostalam wiadomosc o nim,a w miesjcu w ktorym jest teraz nie moze byc dlugo bo tylko do piatku .......

z tego co widac to byl jakis czas mze kolo 2 mies strzyzony to zanaczy tez ze dbal ktos o niego.........

Posted

Dorothy napisał(a):
STara Milosna? Czy to Warszawa ? (przepraszam jesli jestem osłem i to oczywiste)
do tego piatku tam moze byc?
D

tak to pod Warszawą

Posted

kadmea fci napisał(a):
mam super info mam domek dla kudlacza rany zeby wszyskie akcje tak sie konczyl uffffffffff mam nadzieje ze domek przypadnie do gustu kudlaczowi

co za wspaniałe wieści :loveu::loveu::loveu:...

Posted

Super :multi:
Gdyby ktoś chciał jeszcze bouviera....:roll:Bo jest jeden taki, w którym jestem zakochana po uszy :loveu: I szuka domu :-( Tez ma zrównoważoną psychikę. Może jest jeszcze ktoś, kto chciałby Bouviera....

Posted

Pysia napisał(a):

Gdyby ktoś chciał jeszcze bouviera....:roll:Bo jest jeden taki, w którym jestem zakochana po uszy :loveu: I szuka domu :-( Tez ma zrównoważoną psychikę. Może jest jeszcze ktoś, kto chciałby Bouviera....

A gdzie się te cudeńko znajduję?

Napisz coś więcej hmm...

Posted

Diana S napisał(a):
A gdzie się te cudeńko znajduję?

Napisz coś więcej hmm...

Jego wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100629&highlight=Bouvier
Poczytaj uważnie. Pies jest naprawdę świetny. Szukamy mu domu, ale mimo tego, że nie jest problematycznym psem ( albo moze własnie dlatego? ) jakoś nie udaje nam się :-( Szkoda aby nabrał złych nawyków...Juz teraz jest taki smutny, że mu się z budy wyjść nie chce :-(

Jezeli chodzi o odległość od potencjalnego domku to ona nie gra roli. Poszukamy transportu. Pies dostanie ode mnie wyprawke w postaci Karmy Royal - 17 kg. worek. Aga też pomoze ile będzie mogła. Ja po prostu jestem w tym psie zakochana.... :loveu:
Pozdrawiam