Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga & Maks napisał(a):
ktoś napewno zakocha się w nim

Jestem tego pewna. Ktosiu, nie odkładaj tego na później, bo inny ktoś cię ubiegnie i będzie ci głupio!

Posted

Napisałam w temacie prosto z mostu, że Kongo to labrador. Tylko cudzysłów musiałam dodać... nie wiem czy słusznie. Może w końcu ktoś zechce naszą czekoladową piękność?

Posted

Tyle starszych, chorowitych psiaków znalazło domy... a młodego Kongusia nikt nie chce. Taki paradoks. Kiedy ktoś zada mu w końcu kłam?...

Posted

Nie wiem, dlaczego nikt nie chce młodego, pięknego, zdrowego Kongusia.
Może po prostu jego droga nie przecięła się jeszcze z drogą tego jednego, jedynego Człowieka. Dla ścisłości - ile on ma właściwie lat? W pierwszym poście czytam - "roczny ****k" i "do schroniska trafił 27.01.2006". Coś mi się tu nie zgadza.
Kongo, niezależnie od wszystkiego, zabieram cię na nocny spacer.

Posted

No tak, rzeczywiście coś z tym wiekiem jest nie w porządku. Zmieniłam więc nieco pierwszy post oceniając wiek Kongusia na dwa - trzy lata. No i nie mam pojęcia, dlaczego "wygwiazdkowało" słowo psiak...

Pokaż się, psino!

Posted

To wygwiazdkowywanie wkurza mnie tak, że odechciewa mi się pisać. "Psiak" jest trefny? I "ra****ę"? Dlaczego?! Głodnemu chleb na myśli chyba? Kongo, psiaku, komuś odbiło, a ty czterogwiazdkowy jesteś!

Posted

No tak, zainteresowanie znikome. Dobrze, że jesteś, Agato, Ty nie pozwolisz Kongusiowi spaść na ostatnią stronę. Dziękuję w swoim i Jego imieniu :Rose:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...