ocelot Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Szukamy pilnie odpowiedzialnego, a przede wszystkim kochającego domku. Domku, który pozwoli zapomnieć..., który pokaże, że Człowiek to nie tylko bicie, bicie i jeszcze raz bicie. W dniu 14 stycznia 2008 r. zgłoszono interwencję do Tomaszowskiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami o maltretowanym psie rasy owczarek niemiecki, długowłosy. Pies został zabrany przy pomocy Policji i obecnie przebywa pod opieką T.T.O.nZ., które szuka mu nowego, odpowiedzialnego właściciela, przy którym zapomniałby o koszmarze jaki przeżył w czasie swojego 6-miesięcznego życia. Dodam, że dotychczasowy właściciel był kilkakrotnie karany, oskarżony o pobicie ze skutkiem śmiertelnym, łatwo sobie wyobrazić gehennę psiaka. Pies jeszcze nie ma nawet imienia. Jest łagodny, chętny do współpracy z osobą, która się nim zajmuje. On jeszcze nauczy się wszystkiego!!! Nigdy nie wychodził z domu na spacery!!! Otaczający świat cały czas go dziwi!!! Psiak, jak to szczenię - mimo koszmaru jest wesoły, chętny do zabawy i na każdym kroku swojej opiekunce pokazuje wdzięczność. Quote
szasztin Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Czy jest szansa na zdjecia! ŁAtwiej bedzie sdzukać domku! No i może jakieś imię! Mając imię pies staje sie nam bliższy! Quote
szasztin Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Gdzie dokładnie jest- miejscowość i jakiś kontakt do osoby która sie nim zajmuje lub przynajmniej może coś o nim powiedzieć! Quote
ocelot Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Zdjęcia będą, tylko czekamy, aż Agnieszka wstawi. Pies jest w Tomaszowie Maz. Kontaktować się można za moim pośrednictwem na razie;) Quote
ocelot Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Można ogłosić ranking imion. Podobno reaguje na Reksa;) Quote
beka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 No tak musi trafić do bardzo odpowiedzialnych ludzi... To piesek z przeszłością, moze być strachliwy, agresywnny ze strachu. Biedny kochany oneczek Quote
ocelot Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Dodam, że pilnie szuka domu, bo Pani u której obecnie jest ma 5 swoich przygarniętych psów. Mieszka w blokach. Jej psiaki, to psiaki, które też mają nieciekawą przeszłość, do tego brygada jest wiekowa i schorowana: a to nerki, a to padaczka... Quote
szasztin Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Czekamy na zdjęcia i wtedy ruszymy z aukcja adopcyjną. Czy potrzebne są jakieś finanase na leczenie? Quote
ocelot Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Raczej nie, wet go widział i stan psa jest dobry. Zadnych złamań, uszkodzeń, ran. Ma guza czy narośl na łapie, ale podobno się wchłonie. Jemu tylko domek potrzebny Quote
szasztin Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Jest młodziutki!! Jestem pewna że szybko coś znajdzie!! Czekamy na zdjęcia!! Ocelot - możesz jeszcze coś o nim napisać. Fajnie byłoby wieczorem wstawić go na Aukcję na allegro i do różnych gazetek! Quote
GrubbaRybba Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Już wstawiam zdjęcia. Przepraszam, że tak późno, ale nie miałam wcześniej czasu :oops:. Oto bohater wątku: Quote
ocelot Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Czyż nie jest uroczy? Agnieszka dziękuję Quote
szasztin Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Jest Śliczny!!!!!!:loveu: Po pracy wsyawię o nim informację do paru gazet z ogłoszeniami. Na razie jestem w pracy i nic nie moge zrobić:-(. Poprosze jakiś tel i maila do osoby z która zainteresowani będą mogli sie kontaktować. Quote
ocelot Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Imail: [email protected] A na numer tel. poczekamy, bo chyba najlepiej Pani, która się nim zajmuje. I mała prośba w ogłoszeniach nie piszcie nic o kryminalnej przeszłości jego właściciela, bo Pani Danusia trochę się boi zemsty. Quote
majqa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Matko jedyna, ale miał szczęście w nieszczęściu...:-( Taki pychol...:placz: Quote
ocelot Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 o już jesteś u nas;) A miałam pisać do Ciebie;) Quote
majqa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ocelot napisał(a):o już jesteś u nas;) A miałam pisać do Ciebie;) Jedyny plus z mojego "jestem", że podganiam naukę do dalszych egz. Dziś ortopeda, kostka jak bania (śmignęłam o glebę aż miło w pt., złamania brak ale może być uszkodzenie torebki stawowej), zwolnienie i kula w podporze. Do tego ostra jazda z nowym, przypałętanym kotkiem, chudym jak przecinek, brudnym, wygłodzonym. Mama = znów odpał i przechwyt kota. Słowem, korba standard...Przecież jej nie powiem "nie". Wet na oględziny nagrany na jutro. Pal sześć mnie i moje problemy. Hm...Oby temu psu się udało i cholerka, oby tamten gość nie wziął następnego !!! :mad: :angryy: Quote
ocelot Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Zdrówka życzę dla CCiebie, mamy i kotka. Nie ma pewności, że Pan nie przysposobi sobie nowego psa. Tam musiało być strasznie, skoro sąsiedzi zglosili katowanie psa. Quote
szasztin Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 dzięki za info !! Wieczorkiem zaczne działać! Papapa Quote
ANETTTA Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 jakby co moge zrobic allegro czekam na inf i jakie nr tel adres meilowy do inf .... Quote
ANETTTA Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:hooopaj na srtronke Quote
szasztin Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Info mailu i tel jest kilka postów wczesniej! Quote
Recommended Posts