Jump to content
Dogomania

BEAGLE KUBU :) zapraszamy do trójkolorowej galerii ;)

Recommended Posts

Posted

witam :) ponieważ ostatnio częściej zaglądam na dogomanię, pomyślałam o własnej galerii :) mam nadzieję, że trafiłam w dobry dział i że doczytałam wystarczająco regulamin najwnowszy :lol:
oto moja klucha, która w niedzielę, czyli wczoraj skończyła rok :) zdjęcia od najwcześniejszych do aktualnych, w miarę chronologicznie, postaram się powoli powklejać :D

a coś o kubu.. :) kubu urodził się i mieszka w łodzi ;)
na świat przyszedł sobie 13 stycznia 2007 roku jako axel od gdyńskiego kosyniera, dwa miesiące później, 10 marca 2007 - został moim kubkiem :)

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekujemy za odwiedzinki :lol:
zdjecia chronologicznie, kubu juz kluska niestety ;) nie jest, juz powazny roczny facet :cool1:
dzisiaj dorzuce jeszcze pare zdjec jak powrzucam znow hurtem na serwer :)

Posted

diabelkowa napisał(a):
Cudny jest :)))) teraz zadam to okropne pytanie : czy ma rodowod?

heheh :lol:
rodowodu nie ma :lol:

ale ma metryke :lol: [pańci się nie chce wyrobić rodowodu póki co ;)]

Posted

oj chyba nie ruszymy na podboj ringu..:roll: tak sie odkladalo odkladalo.. teraz ma juz rok, nie startowal jeszcze, nie ma obycia na ringu, jest nieposkromiony i ma fiola na punkcie psow.. roznioslby pol wystawy :diabloti:

Posted

Wiesz zawsze mozna sprobowac a wyrobienie rodowodu sie moze zawsze przydac :D:D Niejestem pewna czy w sportach wlasnie mogą startowac psiaki tylko z rodem czy bez wiec i do sportu mogloby sie przydac :D:D Wpadajcie do Rzeszowa- my tu duzo Beaglakow mamy :D:D

Posted

Aganiok napisał(a):
słodki jest niesamowicie, a jak mu uszy fajnie klapią na fotkach:loveu:

bo uszy służą beaglowi do latania przede wszystkim :D

diabelkowa napisał(a):
wyrabiaj teraz i jedz na wystawe do katowic :)) chetnie was poogladamy :)

pomyślimy :diabloti: tylko nie wyszedłby nam podbój ringu a rozbój na ringu :roll: :evil_lol:

Posted

diabelkowa napisał(a):
a jak bede stalym klientem to jakies upusty beda ? fajne foty :)))) i ten rogzik sliczny :)

upusty w postaci dodatkowych zdjęć - kto wie kto wie :lol:
przy obroży rogzika jest też identyfikator rogza.. cena taka jak obroży :-o ale bombowy jest :) polecam ;)