Tollerka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Jaki cudny beagluś! :loveu: W jakiej części Łodzi mieszkasz, jeśli mogę zapytać? ;) Quote
pauli_lodz Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Tollerka napisał(a):Jaki cudny beagluś! :loveu: W jakiej części Łodzi mieszkasz, jeśli mogę zapytać? ;) w centralnej, a co?;) dziękujemy ładnie za wszystkie odwiedziny, fotki postaram się dodać jakieś jutro, bo na dzisiaj znikam :) Quote
Tollerka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 pauli_lodz napisał(a):w centralnej, a co?;) dziękujemy ładnie za wszystkie odwiedziny, fotki postaram się dodać jakieś jutro, bo na dzisiaj znikam :) Tak z ciekawości pytałam :lol: Quote
pauli_lodz Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Tollerka napisał(a):Tak z ciekawości pytałam :lol: a bo może też łodzianka? :lol: Quote
Tollerka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 pauli_lodz napisał(a):a bo może też łodzianka? :lol: Też, też, z Zarzewa :lol: Quote
pauli_lodz Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Tollerka napisał(a):Też, też, z Zarzewa :lol: ojoj.. :roll: wstyd przyznać :oops: ale nie wiem w którą to stronę :shake: tak to jest jak człowiek nosa poza centrum nie wytyka prawie :evil_lol: Quote
Tollerka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 pauli_lodz napisał(a):ojoj.. :roll: wstyd przyznać :oops: ale nie wiem w którą to stronę :shake: tak to jest jak człowiek nosa poza centrum nie wytyka prawie :evil_lol: Ja się wcale na Łodzi nie znam i też nie wiem w którą to stronę od centrum :lol: Quote
pauli_lodz Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Tollerka napisał(a):Ja się wcale na Łodzi nie znam i też nie wiem w którą to stronę od centrum :lol: uff :lol: :oops: to mi trochę lepiej ;) ja wiem w którą stronę są chyba trzy największe dzielnice, a tak to zielona jestem jak ogórek :p Quote
pauli_lodz Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 kilka kolejnych fotek :) zapraszamy do odwiedzania ;) Quote
pauli_lodz Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Tollerka napisał(a):Pierwsza fotka cudna :loveu: portret w kolorze blue :lol: a teraz kilka następnych fotek, dzisiaj nacykałam parę, powrzucam powoli, bo tu na dgm to jakoś mi ciężko idzie :oops::roll: Quote
pauli_lodz Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 i jeszcze jeden portrecik niebieski :) Quote
Tollerka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Trenujecie frisbee czy tylko ot tak, rzucacie sobie? :cool3: Quote
pauli_lodz Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Tollerka napisał(a):Trenujecie frisbee czy tylko ot tak, rzucacie sobie? :cool3: ot tak, rzucamy sobie :cool3: co by psa wybiegać :lol: Quote
pauli_lodz Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 no i się zapomnieliśmy, czas więc na kolejne kilka zdjęć :) najświeższe, z niedawnego spacerku :) dziękujemy za odwiedzinki :) Quote
pauli_lodz Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 ale dawno nie wrzucałam zdjęć... wstyd :razz: dorzucam więc kilka fotek z kubkowego biegania wśród innych łaciatych :) Quote
Ad@ Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 hej ja tu pierwszy raz ale bede czesto wpadac masz slicznego pieska:loveu: wyglaskaj i wycaluj go odemnie Quote
pauli_lodz Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 ad@ - witamy więc, dziękujemy za odwiedziny i pozdrawiamy :lol: polna - witamy i tutaj, pozdrawiamy również :lol: Quote
oowcaa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 urocz galeria kubulka :loveu::loveu: pauli świetne zdjęcia :multi: Quote
pauli_lodz Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 oowcaa napisał(a):urocz galeria kubulka :loveu::loveu: pauli świetne zdjęcia :multi: heheh, dzięki :lol: ale owca, nie przesadzaj, przecież już znasz te zdjęcia :cool3: :lol: Quote
Recommended Posts