Kardusia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Aniu - dziękuję za informację. Będzie narada rodzinna - jak tylko moja córa wróci ze szpitala. Mam nadzieję,że będzie to może wtorek lub środa. I będę chciała podskoczyć do Olsztyna (mieszkam w Szczytnie),żeby spotkać się z Rybcią... Jeżeli reszta rodziny powie TAK - to wszystko powinno być OK :lol:. Jakich kosztów adopcyjnych (+/-) można się spodziewać ? Quote
Ania_i_Kropka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 W takim razie trzymamy kciuki i łapki :thumbs: Opłata adopcyjna wynosi 30 zł. Quote
Kardusia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Aniu - Dzięki za info :loveu:. Trzymajcie kciuki za moją rodzinkę, oby cala była na TAK :kciuki: w sprawie Rybci :dog:...;). Aniu - czy nie obowiązuje zwrot kosztów sterylki ? Quote
Ania_i_Kropka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Urabiaj rodzinkę urabiaj. Rybcia jest cudowna:loveu: Quote
Jagoda1 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Kardusia napisał(a):Aniu - Dzięki za info :loveu:. Trzymajcie kciuki za moją rodzinkę, oby cala była na TAK :kciuki: w sprawie Rybci :dog:...;). Aniu - czy nie obowiązuje zwrot kosztów sterylki ? Trzymamy kciuki i łapki za szorstkowłosą... Quote
Kardusia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Jagoda - jak dobrze pójdzie, to może jutro się spotkamy :lol:. Quote
Kardusia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 No i.... Aniu, Jagodo...:shake::shake::shake: - :placz::placz::placz: - nici z moich próśb, łez i tłumaczenia.... W ubiegłym roku straciłam sunię - matkę mojego Gucia. Miałam nadzieję,że wyrównam poziom strat poniesionych w psim stadzie...Chciałam jakąś BIDULĘ przygarnąć. Bardzo kocham JE wszystkie. Mam warunki - by przygarnąć co najmniej jednego. Nie widziałam wprawdzie Rybci - ale spotkałam się z Tobą Jagodo i Korusiem (przepięknym WT - wręcz CUDOWNYM !!! ) który stanowiłby starszego/mniejszego brata dla mojego Jogiego...Byłam prosto po szpitalu - z Gosią i Rafałem (córa z mężem). Cała nasza trójka i Gucio = jesteśmy na TAK. Lecz mój "szanowny mąż" - ABSOLUTNIE NIE !!! Ja wiem,że gdyby już piesio był u nas, na pewno kochałby go - ale w takiej sytuacji - gdy słyszę tysiące argumentów absolutnie na NIE....nie mogę zrobić tego na przekór jemu.... :placz:... Rybciu kochana - mam nadzieję,że spotkasz miłość swojego życia. Że jeszcze Ciebie ktoś pokocha,kto bardzo będzie Ciebie potrzebował i pragnął Twojej miłości...:calus:...Wierzę w to i ufam przeznaczeniu. To niemożliwe, byś musiała długo czekać na swojego nowego pana/panią ... Trzymam kochana sunieczko kciuki za Ciebie. Przykro mi...dzisiejszy dzień spisuję na straty.... i następne też ... Jagodo - dziękuję za przesympatyczne spotkanie. Miło mi było Ciebie poznać. Wybacz,że zrobiłam nadzieję...ale sama też bardzo cierpię z powodu rozbieżności zdań w tak oczywistym temacie :-(. Takie życie... Quote
Jagoda1 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Rozumiem doskonale, musi być decyzja CAŁEJ Rodziny.... Rybcia to młodziutka śliczna sunia, na pewno znajdzie dom. Miło mi było poznać Ciebie i Twoich Bliskich, pozdrawiam was serdecznie:loveu:.:lol: Quote
Kardusia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Jagodo - dziękuję Ci bardzo za dzisiejszy dzień i spotkanie... choć wolałabym by dzień dzisiejszy... kiedy dokładnie mija piąty miesiąc bez mojej ukochanej Dolisi - był radośniejszym i sercem otwartym na jakieś psie nieszczęście... Również pozdrawiamy serdecznie i ściskamy wszystkie podopieczne łapiątka :loveu:. Quote
Jagoda1 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Szorstkowłosa sunieczka czeka na domek... Quote
Ania_i_Kropka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Rybcia powoli traci nadzieję. Wczoraj cały dzień przeleżała w swojej budzie. Ożywiła się dopiero na spacerku. Quote
Jagoda1 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Rybcia powoli traci nadzieję. Wczoraj cały dzień przeleżała w swojej budzie. Ożywiła się dopiero na spacerku. Biedna psina.... Quote
Ania_i_Kropka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Rybcia całe dnie spędza w budzie:-( Quote
Jagoda1 Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Rybciu, cały czas masz allegro, są gapowicze i znikają...:shake: bardzo prosi o zainteresowanie.... Quote
Ania_i_Kropka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 W sobotę Rybcia była z dwójką dzieci i ich mamą na spacerku. Była brdzo grzeczna. Bardzo delikatnie podchodziła do maluchów. Quote
Ania_i_Kropka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Rybcia lubi wszystkich i wszystko co się rusza:loveu: Quote
Jagoda1 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Rybcia lubi wszystkich i wszystko co się rusza:loveu: Wesoła teriereczka...;) Quote
Jagoda1 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=327620904 Quote
Ania_i_Kropka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Dzisiaj Rybcia była na dwóch spacerkach. pierwszym z nowymi wolontariuszkami i drugim z Panią i jej córeczką. Quote
Ania_i_Kropka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Mam nowe fotki Rybci. Niestety mój komputer dalej nie współpracuje i nie mam jak ich zgrać. Quote
Jagoda1 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Rybcia znalazla dom!!! Bądź szczęśliwa Sunieczko...:lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Rybcia zamieszkała w Olsztynie z rodziną. Jej nowym opiekunem będzie 12 letni chłopczyk. Rybdcia od razu polubiła swoją nową rodzinę. Najbardziej przylgnęła do swojej Pani. Quote
Kardusia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Aniu, Jagodo...:loveu: - również i ja bardzo sie cieszę,że Rybcia ma domek :multi:! Wiecie jak było....:roll:... niestety mój domek był zablokowany...:placz:... Ale wierzyłam,że KTOŚ ją przygarnie...bo zasługiwała na prawdziwą miłość. Systematycznie podglądałam co tu się dzieje i serce mi pękało z żalu... Rybciu ...trzymam kciuki za twoją nową miłość życia :thumbs:...i chowaj się w nowym domku zdrowo i szczęśliwie :loveu:! Quote
Rybc!a Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ale śliczna suńka była moją imienniczką :) Quote
Recommended Posts