Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu - dziękuję za informację.
Będzie narada rodzinna - jak tylko moja córa wróci ze szpitala. Mam nadzieję,że będzie to może wtorek lub środa. I będę chciała podskoczyć do Olsztyna (mieszkam w Szczytnie),żeby spotkać się z Rybcią...
Jeżeli reszta rodziny powie TAK - to wszystko powinno być OK :lol:.

Jakich kosztów adopcyjnych (+/-) można się spodziewać ?

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu - Dzięki za info :loveu:. Trzymajcie kciuki za moją rodzinkę, oby cala była na TAK :kciuki: w sprawie Rybci :dog:...;).

Aniu - czy nie obowiązuje zwrot kosztów sterylki ?

Posted

Kardusia napisał(a):
Aniu - Dzięki za info :loveu:. Trzymajcie kciuki za moją rodzinkę, oby cala była na TAK :kciuki: w sprawie Rybci :dog:...;).

Aniu - czy nie obowiązuje zwrot kosztów sterylki ?

Trzymamy kciuki i łapki za szorstkowłosą...

Posted

No i.... Aniu, Jagodo...:shake::shake::shake: - :placz::placz::placz: - nici z moich próśb, łez i tłumaczenia....

W ubiegłym roku straciłam sunię - matkę mojego Gucia. Miałam nadzieję,że wyrównam poziom strat poniesionych w psim stadzie...Chciałam jakąś BIDULĘ przygarnąć. Bardzo kocham JE wszystkie. Mam warunki - by przygarnąć co najmniej jednego. Nie widziałam wprawdzie Rybci - ale spotkałam się z Tobą Jagodo i Korusiem (przepięknym WT - wręcz CUDOWNYM !!! ) który stanowiłby starszego/mniejszego brata dla mojego Jogiego...Byłam prosto po szpitalu - z Gosią i Rafałem (córa z mężem). Cała nasza trójka i Gucio = jesteśmy na TAK. Lecz mój "szanowny mąż" - ABSOLUTNIE NIE !!! Ja wiem,że gdyby już piesio był u nas, na pewno kochałby go - ale w takiej sytuacji - gdy słyszę tysiące argumentów absolutnie na NIE....nie mogę zrobić tego na przekór jemu.... :placz:...

Rybciu kochana - mam nadzieję,że spotkasz miłość swojego życia. Że jeszcze Ciebie ktoś pokocha,kto bardzo będzie Ciebie potrzebował i pragnął Twojej miłości...:calus:...Wierzę w to i ufam przeznaczeniu. To niemożliwe, byś musiała długo czekać na swojego nowego pana/panią ...
Trzymam kochana sunieczko kciuki za Ciebie.

Przykro mi...dzisiejszy dzień spisuję na straty.... i następne też ...

Jagodo - dziękuję za przesympatyczne spotkanie. Miło mi było Ciebie poznać.
Wybacz,że zrobiłam nadzieję...ale sama też bardzo cierpię z powodu rozbieżności zdań w tak oczywistym temacie :-(.
Takie życie...

Posted

Rozumiem doskonale, musi być decyzja CAŁEJ Rodziny....
Rybcia to młodziutka śliczna sunia, na pewno znajdzie dom.

Miło mi było poznać Ciebie i Twoich Bliskich, pozdrawiam was serdecznie:loveu:.:lol:

Posted

Jagodo - dziękuję Ci bardzo za dzisiejszy dzień i spotkanie... choć wolałabym by dzień dzisiejszy... kiedy dokładnie mija piąty miesiąc bez mojej ukochanej Dolisi - był radośniejszym i sercem otwartym na jakieś psie nieszczęście...

Również pozdrawiamy serdecznie i ściskamy wszystkie podopieczne łapiątka :loveu:.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Aniu, Jagodo...:loveu: - również i ja bardzo sie cieszę,że Rybcia ma domek :multi:!
Wiecie jak było....:roll:... niestety mój domek był zablokowany...:placz:...
Ale wierzyłam,że KTOŚ ją przygarnie...bo zasługiwała na prawdziwą miłość. Systematycznie podglądałam co tu się dzieje i serce mi pękało z żalu...

Rybciu ...trzymam kciuki za twoją nową miłość życia :thumbs:...i chowaj się w nowym domku zdrowo i szczęśliwie :loveu:!

• 4 months later...