kiwi Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 wogole pomysl zeby zdrwoy pies chodzil w pieluchach jest chory :wink: ale jesli mala to powstrzyma przed siusianiem to warto sprobowac :) w koncu jak nie bedzie siusiac kilka godzin to jak pojdzie wreszcie na spacer bez gatek to chyba nie bedzie trzymac :lol: az wroci do domu ;) choc kto wie - moja tola ze spaceru pedzi szybciuchno do domu bno kupe mozna robic tylko w ogrodzie pod wisnia :lol: jakbyscie widzieli jak prosi, no wracajmy juz!! bo kupe musze!! :lol: Quote
Patia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 oj te nasze zwierzaki :loveu: Ogłaszamy już czy czekamy aż się nauczy ? Quote
AgaG Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 mama smsowała, że pierwszy raz kora zrobiła siku na polku !! hurra!! może się nauczy Quote
AgaG Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Patia napisał(a):oj te nasze zwierzaki :loveu: Ogłaszamy już czy czekamy aż się nauczy ? może ogłaszajmy...:razz: Quote
_beatka_ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 gratulujemy kulturalnego dworkowego siusiu:multi: Quote
Han&Dom Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 No może jest nadzieja:roll:, że się Mała nauczy życia wśród kulturalnych zwierzów:roll:... Na razie się nie cieszę:roll:... poczekam co będzie dalej:p... Quote
AMIGA Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 No proszę - nauka nie idzie w las, tylko na trawniczek :lol: Super, że się mała przełamała :multi: Quote
AgaG Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 jest coraz lepiej. teraz ja z nią byłam, bo mama miała zajęta popołudnie i dwa razy siku zrobiła na polu... uff.. tylko trzeba troche dłużej z nią pochodzić, a w ogóle to jest słodka, na dwóch łapkach prosi o pieszczoty.. Quote
AgaG Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Han&Dom wpłacił na mnoje konto 300 na Korunię:p, Na razie Korunia pozyczyła 26 złotych swoim "braciszkom" w hotelu, które jutro będą miały popłacone długi w pewnej części.. Quote
Han&Dom Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Aguś:loveu:, to co piszesz jest jak balsam na moje serce:multi:... Powolutku wstępuje we mnie nadzieja, że się uda:multi:... A propos kasy, to jak uważasz, że nie potrzeba tyle na jej utrzymanie:roll:... to zagospodaruj nadwyżkę według uznania, z tym że kolejną kasę wpłacę na małą dopiero po 20 lutego... niestety obcięli mi dodatek specjalny i muszę póki co delikatnie obchodzić się z forsą... ale będzie lepiej... może już w lutym... Aguś:loveu:, dzięki, że się tak dobrze zajmujesz maleńką:loveu:, wielkie dzięki:loveu:... Chyba lepiej się czuję, jako Wasze wsparcie:roll:, niż inicjator takich akcji:oops:... Quote
AgaG Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 hi hi hi... fajnie napisane... ale bądź bądź inicjatorem takich akcji bo sunia jest przekochana, przesłodka... Mama dzwoniła, że gdy wróciła wieczorem było siku na dywanie, ale jedno tylko...:p z kazdym dniem powinno lepiej być... Quote
AgaG Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 trzeba pomyśleć o sterylce Koruni. juz dzwoniłam do Kiwi w tej sprawie, żeby umówić weta.. Quote
_beatka_ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 a jak sprawa siusiania? poprawiła się panienka?:razz: Quote
Han&Dom Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Tak, tak sterylka koniecznie:roll:, bo pod Waszą wspaniałą opieką:multi:, to będzie dla małej mały pryszcz... Quote
Han&Dom Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ciekawe co tam u Małej słychać:loveu:, czy kwestie opanowania sztuki czystości zmierzają we właściwym kierunku:roll:? Quote
kiwi Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 aga nie bylo terminu wczesniej tutaj, a bez sensu ciac dzisiaj... Quote
AgaG Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Sunia juz wcale nie załatwia się w domku, jest słodka jak miodzik i zakochana w mamie. W czwartek wezme ją do "Kundla":p Quote
Han&Dom Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Aguś!:loveu:!:loveu:!:loveu:!:loveu:!:loveu: Chyba zostanę Twoim największym fanem:multi::loveu::multi:... A dla Mamy:loveu: ukłony, podziękowania i pozdrowienia:oops: Quote
_beatka_ Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 fantastyczne wieści:multi::multi::multi: czyli dla chcącego nic trudnego:loveu: ucałuj kochaną i cierpliwą mamę:razz: i trzymam kciuki za występ w kundlu:multi: Quote
AgaG Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 mama jej dogadza. gotuje kurczaka z ryżykiem i pieści..a ja Korę bardzo bardzo lubię...:p Quote
_beatka_ Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 to nic dziwnego, że korunia się stara jak może żeby twoja mama była z niej zadowolona i nadal jej tak dogadzała:razz: Quote
Han&Dom Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ciekawe jak Mała:loveu: jutro wypadnie w TV:roll:, bo ostatnio wolała zalegać z Cygarem;)... niż się prezentować szerszej publiczności:razz::mad::razz:... offik... Aguś:loveu:, nie wiem czy zaglądasz, ale bazarki obrazkowe idą:multi:... nawet ja się dałem wciągnąć:oops: i też licytuję:oops:... Jak dobrze pójdzie to jest szansa na blisko 600,00 zł:multi:. Quote
Recommended Posts