Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wogole pomysl zeby zdrwoy pies chodzil w pieluchach jest chory :wink: ale jesli mala to powstrzyma przed siusianiem to warto sprobowac :) w koncu jak nie bedzie siusiac kilka godzin to jak pojdzie wreszcie na spacer bez gatek to chyba nie bedzie trzymac :lol: az wroci do domu ;)
choc kto wie - moja tola ze spaceru pedzi szybciuchno do domu bno kupe mozna robic tylko w ogrodzie pod wisnia :lol:
jakbyscie widzieli jak prosi, no wracajmy juz!! bo kupe musze!!
:lol:

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mama smsowała, że pierwszy raz kora zrobiła siku na polku !! hurra!! może się nauczy

Posted

Patia napisał(a):
oj te nasze zwierzaki :loveu:

Ogłaszamy już czy czekamy aż się nauczy ?

może ogłaszajmy...:razz:

Posted

jest coraz lepiej. teraz ja z nią byłam, bo mama miała zajęta popołudnie i dwa razy siku zrobiła na polu... uff.. tylko trzeba troche dłużej z nią pochodzić, a w ogóle to jest słodka, na dwóch łapkach prosi o pieszczoty..

Posted

Han&Dom wpłacił na mnoje konto 300 na Korunię:p, Na razie Korunia pozyczyła 26 złotych swoim "braciszkom" w hotelu, które jutro będą miały popłacone długi w pewnej części..

Posted

Aguś:loveu:, to co piszesz jest jak balsam na moje serce:multi:...
Powolutku wstępuje we mnie nadzieja, że się uda:multi:...
A propos kasy, to jak uważasz, że nie potrzeba tyle na jej utrzymanie:roll:...
to zagospodaruj nadwyżkę według uznania, z tym że kolejną kasę wpłacę na małą dopiero po 20 lutego...
niestety obcięli mi dodatek specjalny i muszę póki co delikatnie obchodzić się z forsą... ale będzie lepiej... może już w lutym...
Aguś:loveu:, dzięki, że się tak dobrze zajmujesz maleńką:loveu:,
wielkie dzięki:loveu:...

Chyba lepiej się czuję, jako Wasze wsparcie:roll:,
niż inicjator takich akcji:oops:...

Posted

hi hi hi... fajnie napisane... ale bądź bądź inicjatorem takich akcji bo sunia jest przekochana, przesłodka... Mama dzwoniła, że gdy wróciła wieczorem było siku na dywanie, ale jedno tylko...:p z kazdym dniem powinno lepiej być...

Posted

trzeba pomyśleć o sterylce Koruni. juz dzwoniłam do Kiwi w tej sprawie, żeby umówić weta..

Posted

Sunia juz wcale nie załatwia się w domku, jest słodka jak miodzik i zakochana w mamie. W czwartek wezme ją do "Kundla":p

Posted

Aguś!:loveu:!:loveu:!:loveu:!:loveu:!:loveu:
Chyba zostanę Twoim największym fanem:multi::loveu::multi:...
A dla Mamy:loveu: ukłony, podziękowania i pozdrowienia:oops:

Posted

mama jej dogadza. gotuje kurczaka z ryżykiem i pieści..a ja Korę bardzo bardzo lubię...:p

Posted

Ciekawe jak Mała:loveu: jutro wypadnie w TV:roll:, bo ostatnio wolała zalegać
z Cygarem;)... niż się prezentować szerszej publiczności:razz::mad::razz:...

offik...
Aguś:loveu:, nie wiem czy zaglądasz, ale bazarki obrazkowe idą:multi:...
nawet ja się dałem wciągnąć:oops: i też licytuję:oops:...
Jak dobrze pójdzie to jest szansa na blisko 600,00 zł:multi:.