Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No oglądałem... Kora u Kropci na kolankach:loveu:...
Maskota:loveu::loveu::loveu:
Ciekawe, czy ktoś zadzwonił:roll:...
Ale dużo bidulków:shake:, ten ślepotek Bruno... taki słodki futrzaczek:loveu:...

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Han&Dom napisał(a):
Ciekawe jak Mała:loveu: jutro wypadnie w TV:roll:, bo ostatnio wolała zalegać
z Cygarem;)... niż się prezentować szerszej publiczności:razz::mad::razz:...

offik...
Aguś:loveu:, nie wiem czy zaglądasz, ale bazarki obrazkowe idą:multi:...
nawet ja się dałem wciągnąć:oops: i też licytuję:oops:...
Jak dobrze pójdzie to jest szansa na blisko 600,00 zł:multi:.

jest szansa na dom w Zakopanem, ale najpierw maż koleżanki sprawdzi ten dom w poniedziałek. postarm się by mała zobaczyła Gosia wetka i zdecydowała czy mozna sterylizować. Chce ją wydać już po sterylce. kciuki potrzebne.
Twoje bazarki to już którys raz ratują sytuację!! wielkie dzięki!!!!

Posted

AgaG napisał(a):
jest szansa na dom w Zakopanem, ale najpierw maż koleżanki sprawdzi ten dom w poniedziałek. postarm się by mała zobaczyła Gosia wetka i zdecydowała czy mozna sterylizować. Chce ją wydać już po sterylce. kciuki potrzebne.

Aguś:loveu::loveu::loveu: kciuki trzymam nieustająco:roll:
a co do drugiej kwestii:oops:... to od czego są przyjaciele:loveu:

Posted

bardzo się cieszę, że babunia chociaż ma DT :)
jak ją zobaczyłam szybko podbiła moje serce ale mój facet nie chciał się zgodzic na DT bo mamy już 2 asty w kawalerce!
mam nadzieję, że szybko znajdzie kochający domek :) najważniejsze, że nie musi siedziec w Krzyczkach !

Posted

Po kundlu zgłosił się inny dom koło kalwarii Zebrzydowskiej. ponieważ moja mama ma rózne plany, więc sunia ma tam pojechać już jutro a dziewczyny Aniab i Kiwi w odpowiednim czasie wezmą ja na sterylkę. {ytałam, czy będzie spac w lóżku i usłyszałam, że jak zechce - to tak. Bedzie jedynym psem. to dobrze, bo jest coraz barsziej zazdrosna i wojuje z Latkiem mamy,łatek to przezywa a mamę to martwi.

jesli dom w zakopanem bedzie ok, to tam pojedzie sunia z lasu

Posted

Ciekawe, czy Mała już w nowym domku???
a jeżeli tak to jak wrażenia z wizyty:roll:...
Mam tylko nadzieję, że tym razem się uda:roll:,
a Kora:loveu: stanie na wysokości zadania
i zauroczy Wszystkich od pierwszej chwili:lol:...
Może jutro będzie jakaś relacja:oops:...

Posted

mała zmiana planow, kore zawiezie jutro paulus :)
doemk wydaje sie bardzo fajny, rozlaczylo mnie dzisiaj z nimi bo swinka morska przegryzla kabel od telefonu ;)

Posted

ten dom w ZakopaneM NATOMIAST TO BLEF... ECH. okazuje się że facet podaje adres matki - Niemki z pochodzenia, sam jest bezrobotny i gubi psy, więc szansa dla suni z lasu odpada.

Posted

Ten w Kalwarii wydaje się ok. AniaB będzie tam jeszcze w sobotę, zabrać małą na sterylkę. Zdjęcia z nowego domku miejmy nadzieję docelowego.

nie najlepsze, ale robione na szybkiego komórką :roll:

Posted

Znaczy Mała ma ogródek.:roll:..
No to trzymam kciuki:kciuki:, żeby w sobotę wszystko było ok.
i żeby to był właśnie ten domek:loveu:...
I mam nadzieję, że Mały Łobuz:loveu: się spisze,
a Wszyscy oszaleją na jej punkcie:lol:...

Posted

Palus napisz cos wiecej o tych ludziach... :p jak przyjęli sunię? mówiłes o nie spuszczaniu przez pół roku minimum ze smyczy?

Posted

AgaG napisał(a):
Palus napisz cos wiecej o tych ludziach... :p jak przyjęli sunię? mówiłes o nie spuszczaniu przez pół roku minimum ze smyczy?

Dobrze przyjęli, byli przejęci, że mała ma odgryziony ogon. Powinno być jej tam dobrze. O puszczaniu bez smyczy to mówiłem przynajmniej z 10 razy i czym to się może skończyć :p

Posted

No to w sobotę od rana trzymamy kciuki,
żeby Maleńka dzielnie zniosła operację :roll:
i zadomowiła się u nowych Państwa :loveu:...

I czekamy na wieści:roll:...
Dobre wieści oczywiście;)

Posted

rozmawiałam z paulusem - wytłumaczył mi droge:loveu:
Mam nadzieje ze trafie, bo pewnie w razie czego to nawet zapytac kogo nie bedzie...:roll: tak wczesnie rano..

Posted

tak, beatka - juz zmieniam..:lol:

Kore zawiozłam dzisiaj rano do weta na 8.00 - ona w samochodzie jest mega grzeczna nawet bez transporterka (bo zazwyczaj jechała ze mna właśnie w transporterku) - po prostu połozyła sie na reczniczku i zasnęła.. Dzielna mała dziewczynka..:loveu:
O 12.00 jedziemy z kiwi odebrać mała i odwiexc ja do domu...