fizia Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Pamiętamy kochana....:calus: To już pół roku.... Quote
Monia70 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ale bombowe zdjęcie :loveu: Almusia jest przepiekna.Wierzę, że ma teraz wielu przyjaciól i adoratorów.I na pewno nie jest sama!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
fizia Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Ciągle myślę o Tobie moja kochana... Quote
shirrrapeira Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Piekna psica byla. Naprawde. Wiem co czujesz, stracilam mojego ukochanego psa w 2006 roku. Bardzo czesto Go wspominam teraz juz bez lez. Baw sie z moim Bosikiem za Teczowym Mostem, biegaj radosnie... Quote
fizia Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Kochana Almusia w tym tygodniu miała urodziny... Mam nadzieję, że jest bardzo szczęśliwa Quote
Monia70 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 "Dlaczego Ci co odeszli są bardziej obecni ????" Quote
fizia Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 To jakiś koszmarny rok...niech się już skończy... Najpierw nasza kochana Almusia....a wczoraj nasz cudny Kersi....:-( To był wyjątkowy, wspaniały ptak. Nigdy nie sądziłam, że papuga może się tak do człowieka przywiązać. Witał nas, kiedy przychodziliśmy do domu. Zaczepiał co chwilę gwizdaniem, żeby do Niego podejść - a potrafił zagwizdać pięknie Zabiłem byka, hymn polski i wiele innych krótkich kawałeczków, potrafił powiedzieć Ania. Zawsze był wesoły, chętny do zabawy. Nasz dom już nigdy nie będzie taki sam bez Niego. Zawsze będę słyszała to wesołe gwizdanie.... Byliśmy razem aż 17 lat... Umarł na moich rękach... Śpij spokojnie kochany :buzi: Quote
fizia Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Pierwsze Święta bez Almusi i Kersiego...:-( Zawsze będziemy pamiętać! Quote
fizia Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Almuniu kochana - to już rok :-( "TYLKO PIES, TAK MÓWISZ...TYLKO PIES... A JA CI POWIEM ŻE PIES CZĘSTO WIĘCEJ JEST NIŻ CZŁOWIEK ON NIE MA DUSZY MÓWISZ POPATRZ JESZCZE RAZ PSIA DUSZA JEST WIĘKSZA OD PSA I KIEDY SIE UŚMIECHASZ DO NIEJ ONA SIĘ HUŚTA NA OGONIE A KIEDY SIĘ POŻEGNAĆ TRZEBA I PSU CZAS IŚĆ DO PSIEGO NIEBA TO NIEDALEKO PIES WYRUSZA PRZECIEŻ PRZY TOBIE JEST PSIE NIEBO Z TOBĄ ZOSTAJE JEGO DUSZA" B. Borzymowska Quote
fizia Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Pamiętamy Almuniu i bardzo, bardzo tęsknimy... Quote
Recommended Posts