fizia Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Pamiętamy Kochana i bardzo tęsknimy..:-( Quote
fizia Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Dzięki Energy za świeczuszkę dla Almusi :loveu: Quote
Energy Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Fiziu mam nadzieję, że Twoja Almusia jest szczęśliwa za Tęczowym Mostem i z moimi psiaczkami, tymi które już odeszły biega po tęczowych łąkach:p Quote
fizia Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Oj Almuniu, ależ byłabyś szczęśliwa bawiąc się w śniegu Myślę o Tobię...i tęsknię... Quote
fizia Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 W Święta szczególnie mocno tęskni się za tymi, których nie ma już wśród nas.... Rozmawialiśmy wczoraj przy Tobie Almusiu przy wigilijnym stole... Tęsknimy... Quote
fizia Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Almuniu kochana...to już 2 lata... Bardzo tęsknię za Tobą, wszyscy tęsknimy... Quote
fizia Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Tak wiele nas, a jakoby nikogo nie było, Jedną malutką duszyczką, tak wiele ubyło.... Quote
fizia Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Ihabe na wątku Gufiaczka wkleiła taki śliczny wiersz: "Śpij piesku, śpij... już odpocząć trzeba Może będziesz miał swój kawałek nieba Może będzie tam piękniej niż tu teraz Może spotkasz tych, których tu już nie ma... Śnij, piesku śnij... w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij a czas łzy osuszy" Śpij moja malutka... Jestem pewna, że razem z Tatą świetnie się tam bawicie Quote
fizia Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 "Panie Boże, nie jestem aniołem, dziś niewielu jest takich na świecie, może ci, co na ziemskim padole pokochali zwierzęta i dzieci. Panie Boże, powiedziałeś "Proście", rzekłeś "Proście, a będzie wam dane". Wiesz, że wczoraj po Tęczowym Moście szedł do Ciebie mój pies ukochany? Panie Boże, poznasz go z łatwością, miał sierść jedwabistą, cztery łapki, ogon, proszę, o Panie, zawołaj go głośno, bo miał w zwyczaju nie słuchać nikogo. Panie Boże, nie proszę dla siebie, znajdź mu jakąś osobę przyjazną, by głodny i smutny nie był i żeby przy kimś bezpiecznie mógł zasnąć. Panie Boże, a gdy tak się stanie, że i mnie zabrać stąd będzie trzeba, pozwól, by wyszedł mi na spotkanie, kiedy będę wędrować do nieba..." Quote
fizia Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Tęsknimy za Tobą Almusiu kochana... Quote
fizia Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Amusiu kochana...pamiętamy...i tęsknimy... Quote
fizia Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Dzisiaj są Psie Zaduszki... Śpijcie moje aniołeczki Quote
fizia Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Tych, których kochamy, nie tracimy nigdy. Quote
fizia Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 I za te wszystkie zwierzaki, które umarły w samotności, cichutko, po których nie ma kto zapłakać... Quote
fizia Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Almusiu, Fiziuniu, Kersi, Igrusiu - WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Tęsknimy i pamiętamy!! Quote
Recommended Posts