grazyna9915 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Fido bardzo się cieszę, że znalazłeś dom. Ale nie byłabym sobą, gdybym nie dodała kilku słów na temat twojej stronki Arlenko. Ostatnio dzwoniła do mnie koleżanka i mówi, że mam świetną stronę tyskiego schroniska. A ja zachodzę w głowę o co jej chodzi? Przecież wiem, że nad tą stronką dopiero pracujesz??? Ale w końcu się dogadałyśmy i powiem Ci tylko jedno. 15-o letnia Arelnko w przyszłości na brak pracy nie będziesz narzekać. Amikat zazdrości tyskiej stronki i marzy o tym by jej fundacja również kiedyś taką stronkę miała. Quote
Arlene Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 A ja nie wiem co napisać... Nie wierzę, że ta strona cieszy się tak dobrą opinią. Quote
Rawa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [size="5"][B][COLOR="Purple"]Szczęściarz! :multi: Powodzenia maluszku![/COLOR][/B][/size] Bo Ty Olcia skromna jesteś :razz: Quote
Arlene Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [B]Nowe wieści o Fidusiu! Mały miał drobne kłopoty z przepukliną. Teraz jest już zamknięta i wszystko będzie w porządku. Strupki po pogryzieniu przez innego psiaka zostały już całkiem wyczesane. Fido pięknieje :) Je coraz spokojniej, już nie pożera wszystkiego w super szybkim tempie. Tylko... jeszcze nie szczeka. Ale myślę, że to kwestia czasu :cool3:[/B] Quote
Mada:) Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [CENTER][B][SIZE=4]HURAAA...!!! :multi::multi::multi:[/SIZE][/B][/CENTER] Quote
MagdaH Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Jemu się jak najbardziej powodzi :o) Wyleguje się w łóżku u mamy, jest jej najukochańszym psisynkiem, zawsze po powrocie mamy z zakupów znajdują się dla Fidka jakieś smakołyki i przytył na tyle, że nie ma wyczuwalnych pod palcami żeber i kręgosłupa. Poza tym przy odbiorze ze schroniska był leciuteńki, jakby pusty w środku, a teraz trzeba uważać przy podnoszeniu, bo można się nabawić kontuzji kręgosłupa ;o) Quote
grazyna9915 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [CENTER][SIZE=4][COLOR=blue][B][SIZE=6]Witaj MagdaH!!![/SIZE][/B] Twój pierwszy post i tyle radości nam sprawił. :loveu: Prosimy o więcej.... :loveu: Madziu czy można liczyć na jakieś foteczki? :loveu: Proszę Cię bardzo, wygłaskaj go od nas!!![/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Mada:) Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [CENTER][B][SIZE=4]Witamy, witamy! :loveu:[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]I dla Fido głaski przesyłamy![/SIZE][/B] [B][SIZE=4]:multi::multi::multi:[/SIZE][/B] [B][/B] [B][SIZE=4]I o foteczki się upominamy!! :razz:[/SIZE][/B] [B][/B] [B][SIZE=4]I cieszymy się przeogromnie, że Fido ma tak wspaniały domek! :multi:[/SIZE][/B][/CENTER] Quote
MagdaH Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Witam! No właśnie nie umiem Fidelcowi zrobić zdjęcia :oops: (chyba że wyłącznie podczas snu), w dzień jest tak ruchliwy i samoprzylepny do wszystkich, ze zdjęcia wychodzą nieostre i dosyć zamazane...ale spróbuję znowu. Musiałam do Mamowego łóżka dostawić fotel, bo Fidusiowa plaszczymorda nie zaśnie sama osobno, a Mama nie bardzo ma się gdzie podziać, gdy w nocy psisynek zaczyna się rozpychać (inna rzecz, że Mama nie potrafi mu niczego odmówić:cool3:). Dziękuję za serdeczności, jutro znowu do nich wpadnę i Fidka wygłaskam i naprzytulam ( a do kochania jest go coraz więcej:razz:). Pozdrawiam! Quote
grazyna9915 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [CENTER][SIZE=4][COLOR=seagreen][B]Magda wygłaskaj go od nas bardzo mocno!!![/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=4][COLOR=seagreen]:lol:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=seagreen]Mam nadzieję, że jak kiedyś zobaczę tę kochaną mordkę na mieście,[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=4][COLOR=seagreen] to go rozpoznam, mimo zaokrąglonego brzuszka.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=seagreen]:lol:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=seagreen]1000-ce głasków dla FIDUSIA.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=seagreen]I 1000-ce słów uznania za podarowanie mu nowego, wspaniałego życia.[/COLOR][/SIZE][/B] :loveu:[/CENTER] Quote
MagdaH Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [SIZE=5]Cmoooki dla Dogo... od Fiducha. Fotki niebawem! Mam nadzieję:lol:! mój prywatny kot pogryzł mi kabel od aparatu i jak nabędę nowy, to wlepię zjemcia:oops:[/SIZE] Quote
grazyna9915 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [CENTER][SIZE=6][COLOR=red]CZEKAMY NA FOTKI, CZEKAMY!!! :loveu::loveu::loveu: PROSIMY O WYCAŁOWANIE I WYGŁASKANIE MALUCHA! :multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
MagdaH Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [SIZE=5]Malucha, oczywiście wyściskam i wycałuję, natomiast Marysię za pożarcie kabla:mad:[/SIZE] Quote
Mada:) Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [B][I]Milion głasków dla Fidusia!! :loveu: Ależ ten psiak miał szczęście, że trafił do tak wspaniałego domku! :multi:[/I][/B] [B][I]Na zdjęcia czekamy, tymczasem Fido i kotka pozdrawiamy! :lol:[/I][/B] Quote
grazyna9915 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 [quote name='MagdaH'][SIZE=5]Malucha, oczywiście wyściskam i wycałuję, natomiast Marysię za pożarcie kabla:mad:[/SIZE][/quote] Marysię też należy wycałować :cool3:. My naprawde cierpliwie poczekamy na foteczki. Quote
MagdaH Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ja chyba za stara i za głupia jestem, żeby się do internetu pchać !!! :stop::pissed::knuje::comp26::grab:Miałam zdjęcia Fida na Picasie, ale z niewiadomych przyczyn mi znikły:angryy: . Poproszę Arlene, żeby jeszcze tym razem wkleiła zdjęcia na wątek. A ja przymierzam sie do rozebrania na części Fotosika.pl i jak już będę monter, to sama będę wklejać:hmmmm: . Quote
MagdaH Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 A poza tym Fiducha zrobiła sobie w czwartek wycieczkę krajoznawczą ( kobita z wodociagów nie zamknęła za sobą drzwi a mała Bambaryła to natychmiast wykorzystała). Mama cała poryczana:placz:, ja w nerwach, bo on nie szczeka, nie umie sie obronić przed dominującym psem tylko sie trzęsie, co z tego, że na obroży nr telefonu, jeśli wpadnie pod samochód. Różne czarne scenariusze przez głowę mi przelatywały, a wieczorem Mama wyjrzała z okna ... pod drzwiami stoi Fido z kolegą. Kolega wyglądał jak Margo lub Figo, mama otworzyła drzwi, kolega czmychnął, a Fido ani dzieńdobry ani pocałujtawd...pewójta i do michy... Niestety kolega był bez adresu, telefonu , w ogóle bez niczego i dlatego apeluję [SIZE=5]adresówki [SIZE=4] adresówki [SIZE=3] adresówki [SIZE=2] adresówki [SIZE=1] adresówki [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] Quote
Rawa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='MagdaH']A poza tym Fiducha zrobiła sobie w czwartek wycieczkę krajoznawczą ( kobita z wodociagów nie zamknęła za sobą drzwi a mała Bambaryła to natychmiast wykorzystała). Mama cała poryczana:placz:, ja w nerwach, bo on nie szczeka, nie umie sie obronić przed dominującym psem tylko sie trzęsie, co z tego, że na obroży nr telefonu, jeśli wpadnie pod samochód. Różne czarne scenariusze przez głowę mi przelatywały, a wieczorem Mama wyjrzała z okna ... pod drzwiami stoi Fido z kolegą. Kolega wyglądał jak Margo lub Figo, mama otworzyła drzwi, kolega czmychnął, a Fido ani dzieńdobry ani pocałujtawd...pewójta i do michy... Niestety kolega był bez adresu, telefonu , w ogóle bez niczego i dlatego apeluję [SIZE=5]adresówki[/SIZE] [SIZE=5][SIZE=4]adresówki[/SIZE] [SIZE=5][SIZE=3]adresówki[/SIZE] [SIZE=5][SIZE=2]adresówki[/SIZE] [SIZE=5][SIZE=1]adresówki[/SIZE] [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/quote] Adresówki to podstawa ;) Dobrze, że Fiduś ma na obroży nr telefonu, jednak szkoda, że nie wszyscy o tym pamiętają. Na szczęście sam wrócił, ale że uciekł... Nieładnie Fido! :mad: Quote
MagdaH Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [URL]http://magdahadrys.fotosik.pl/albumy/413399.html[/URL] Zapraszam do oglądnięcia nowych zdjęć Fidusia. Niestety, po skopiowaniu adresu URL zdjęć, zdjęcia nie chcą mi się wyświetlać w poście:shake:...ale jeszcze nie jestem "monter" w temacie Fotosik:oops:. Dlatego póki co prosimy z Fiduchem kliknąć link i nas zobejrzeć:cool3: Quote
grazyna9915 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Fiduchowi musi być u Was bardzo dobrze, jak już sam do domu znalazł drogę. Co do adresówek to zgadzam się w pełni, więc je promujmy i promujmy. To zdjęcie jest cudne, tyle rąk do głaskania... [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images29.fotosik.pl/196/8aec88dc4652c1cc.jpg[/IMG][/URL] [B]MagdaH jeżeli chcesz wklejać sama zdjęcia z fotosika to trzeba:[/B] * wybrać zdjęcie, * nacisnąć przycis: [COLOR=green][U]Pobierz pozostałe kody[/U][/COLOR] * po naciśnięciu przycisku otworzy się nowe okno z różnymi linkami. * należy zaznaczyć i skopiować adres, który jest pod następującym tytułem: [B]Pełen rozmiar na forum: [/B][COLOR=seagreen][ [/COLOR][URL="http://magdahadrys.fotosik.pl/pobierz_kod.php?popup=1&code=8aec88dc4652c1cc#"][COLOR=seagreen]pomoc[/COLOR][/URL][COLOR=seagreen] ][/COLOR] Quote
MagdaH Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='grazyna9915']Fiduchowi musi być u Was bardzo dobrze, jak już sam do domu znalazł drogę. Co do adresówek to zgadzam się w pełni, więc je promujmy i promujmy. ...codziennie pełna micha, możliwość spania z Pańcią, conocne rozpychanie się w łóżku i wycieranie mordki do czystej pościeli to jednak są argumenty nie do przebicia :cool3:poza tym codzienne wspólne spacerki :painting::painting::painting: , głaski i psitulanie :evil_lol: Quote
kaja555 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Mnie się to zdjęcie podobało;): [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/195/4ed2464ab57cca8e.jpg[/IMG][/URL] Quote
Arlene Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Pani Madziu, dostałam maila ze zdjęciami, ale niestety dopiero dziś znalazłam na tę sparwę czas. A tu widzę, że zdjęcia już są "w obrocie" :) Tylko fotosik mi się nie otwiera, niestety :( Tymczasem wklejam linki do nadesłanych fotek Fidusia. Podziwiajcie, Dogomaniacy! :):) [URL]http://img293.imageshack.us/img293/1094/fido10ds7.jpg[/URL] [URL]http://img293.imageshack.us/img293/5352/fido12ff3.jpg[/URL] [URL]http://img265.imageshack.us/img265/3190/fido13ea8.jpg[/URL] [URL]http://img528.imageshack.us/img528/8789/fido14tl8.jpg[/URL][IMG]http://img293.imageshack.us/img293/8776/fido15rf5.jpg%5D[/IMG] Quote
Recommended Posts