bostolgda Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Zdecydowanie się zgadzam :] [quote name='ksiuskiu']Oglądałem zarówno film jak i czytałem książkę. Nie będę oryginalny jak powiem, że książka o niebo lepsza, ale tak jest. Podczas czytania książki przy śmierci Marleya - nie powiem, bo oczy mi się trochę spociły :)[/QUOTE] Quote
Paulina94 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Ja najpierw przeczytałam książkę, film obejrzałam jakoś rok później :p Jestem z tych co wolą filmy niż książki i w tym przypadku również film zrobił na mnie większe wrażenie niż książka ;-) Quote
LiliJ Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 książka mi się baaaaardzo podobała, ale film też jest fajnie zrobiony. Tak czy siak, książka lepsza :) Quote
marcelina_kusmier Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Właśnie jestem po filmie Marley i Ja, musze stwierdzić, że miałam zupełnie inne oczekiwania wobec tego. Spodziewałam się, że amerykańska komedia będzie beznadzijna, ale tak nie było. Wielki plus dla filmu :) Quote
bazyl_z_zabrza Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 Ee, typowa amerykańska komedia romantyczna. Nic ciekawego. Quote
Recommended Posts