mrowa23 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 bo ja mam wersje dogolotow ;) buldogolotow i w ogole lotow... z fan rozpoczynamy za namowa Violusi dog dance... Fana jest boska w tym... no i agility... a co do lotow i fotki autorstwa violusi i zeby nie bylo cale cialo fan jest gibkie lacznie z jezykiem hehe i za to ja kocham... ideal.. Quote
moon_light Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 wy-gi-nam śmia-ło cia-łooo :lol:wy-gi-nam śmia-ło cia-łooo:lol: Dogadała by się Fan z Fifim , on też najbardziej w zabawie lubi skoki ;) Quote
ASICA Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 jestem,jestem:cool3: w weekend bede miała w końcu net na wsi(czekam już 2 miesiace) więc fotki bedą:oops: narazie wszyscy żyjemy,choć czasami bywa ostro(poprostu psy maja za dużo swobody,i terenu do ogarnięcia),ale panujemy nad sytuacją;) Quote
eveandAxel Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 uuuuu żyją ! :crazyeye::evil_lol: no to czekamy na te foty bo nie uwierzę że masz jeszcze dogi, jesli wogólę będę sobie umiała przypomnieć co ty tam miałaś :eviltong: Quote
ASICA Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 stan na dzień dzisiejszy: Gajka-Śmajka-dog czarny ale posiwiały od troski i zmartwień:lol: Gangi-Suchy-dog pręgowany ale dalej pusto w głowie i raczej sportowej budowy ciała:oops: Garet-Niunio-dog błekitny ale raczej zaborczy i nietolerancyjny:shake: fotki beda jak sie towarzystwo zatrzyma choć na 5 minut. Quote
eveandAxel Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 jak dla mnie zatrzymywać się nie muszą, mogą być w biegu. :eviltong:No i pozy śpiących dogów też są super, więc proszę się nie ociągać !:mad: Quote
eveandAxel Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 rany boskie! podmieniłaś psy!!! :mad: :evil_lol: w życiu bym ich nie poznała! super, nawet te z komórki! :loveu: Quote
mrowa23 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 a my chcielibysmy sie pochwalic ze w polowie listopada spodziewamy sie szczeniat... co prawda malo dozych ale i tak musialam sie ta informacja podzielic bosmy bardzo szczeliwi :) wiec nasza narwana nina zostanie mama przewidywany termin porodu to 15 listopada ja nei jestem wcale wredna Ax ale pamietaj Poznan zawsze po drodze :P Quote
eveandAxel Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 hehe, pamiętam :evil_lol: Gratuluję wieści i czekamy na fotki małych bulwiątek! to już nie długo :p Quote
eveandAxel Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Zdjęcia z rybnickiej wystawy, niestety nie podpisane. podpisy wrzucone na molosy, tu juz nie mam zdrowia :roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117989&page=13 PS. No dobra , już podpisane, zmusiłam się ;) Quote
halbina Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Fajnie, że sie wątek znów kręci! Mrówo, gratulujemy! Quote
szachrajka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 :) Asica kawał pola do okładania, nie ma to jak wiocha :multi: Quote
ASICA Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 cisza tutaj taka to my sie przypominamy ze wsi:cool3: Quote
Sylvia_76 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ha! forum odżyło, to i my coś wkleimy :) mój przyjaciel pies klasyka spacerowa chwilę później a złapany na gorącym uczynku, robi zawsze dość głupawą minę :) reszta w naszej galerii :) Quote
halbina Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Korka to ciągnie na te Antypody... :evil_lol: Quote
simbik Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Sylvia_76']Ha! forum odżyło, to i my coś wkleimy :) mój przyjaciel pies http://s46.radikal.ru/i111/0811/42/6fb00b3c9479.jpg Fajna ta fotka :loveu:. Quote
eveandAxel Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Super zdjęcia:p A ja jak na złość w pracy a zdjęcia w domu.:shake: Quote
Sylvia_76 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 eveandAxel napisał(a):Super zdjęcia:p A ja jak na złość w pracy a zdjęcia w domu.:shake: W takim razie, rozumiem, że pojawią się wieczorem :multi: Dziewczyny - dzięki za miłe słowa o fotkach :) Halbina - Korek kopie na komendę :) tyle, że nie "kop!" a "szukaj klaty!" :evil_lol: Quote
ASICA Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 a u nas wsi ciąg dalszy:cool3::cool3: nasze podwórko do biegania sąsiedzi znamy sie jak łyse konie towarzystwo bez emocji Quote
PANGEA Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 a ja Wam kogos pokaze. Ktos niestety nie moj :placz: ale jak on wyglada :roll: Quote
szachrajka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 no boska jest, bierz ja Paulina bo jej szkoda dla byle kogo Quote
Recommended Posts