Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eveandAxel']Halbinko jak tam Inka? Już dobrze?:mad:
A Asica żeby swoich burków wiejskich nie wstawiać to wolała się całkiem zmyć:diabloti: nieładnie nieładnie.[/quote]

przepraszam,postaram się do końca tygodnia cos wrzucić-niestety nie ogarniam kompa w pracy(za skomplikowany)zreszta pózno wracam ale cos pstrykne:cool3::cool3:

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na klubei obowiazkowo Paulinko, dziekuje ci jeszcze raz za pomoc przy Faniszczu, na klub to ja czekam az bedzie mozna zglaszac;)

slyszalam ze "wnusia" nawet nie taka zla ;)

Posted

[quote name='mrowa23']na klubei obowiazkowo Paulinko, dziekuje ci jeszcze raz za pomoc przy Faniszczu, na klub to ja czekam az bedzie mozna zglaszac;)

slyszalam ze "wnusia" nawet nie taka zla ;)[/quote]

A ja czekam ze zgłaszaniem, aż dostane potwierdzenie Intera :cool3:
A z "wnucząt" najbardziej zaskoczył mnie Olinek, a Fan też na żywo wygląda duuuużo pozytywniej niż na fotkach. Jakieś takie niefotogeniczne mam te "wnuczęta" :razz:

Posted

fan jest bardzo fotogieniczna tylko ja d a nie fotograf ;P

zobaczymy co wyrosnie z tej panny poki co glupawka jej nie opuszcza i adhd tez nie za bardzo ;)

gratuluje jezcze raz intera to na prawde wyczyn, my z Fan tez mamy intera tylko ze my mamy intera kanapy domowej ;) jak dla mnnie Fan to najwspanialszy mulit inter champion ;)

Posted

[quote name='mrowa23']fan jest bardzo fotogieniczna tylko ja d a nie fotograf ;P

zobaczymy co wyrosnie z tej panny poki co glupawka jej nie opuszcza i adhd tez nie za bardzo ;)

gratuluje jezcze raz intera to na prawde wyczyn, my z Fan tez mamy intera tylko ze my mamy intera kanapy domowej ;) jak dla mnnie Fan to najwspanialszy mulit inter champion ;)[/quote]

Mam nadzieje, że na klubie się widzimy ;)
A inter to zasługa tego żółtego nie moja :evil_lol: :evil_lol:
aaaaaa
Korek Vice zw Swiata

Posted

[quote name='halbina']Z Inką już wszystko dobrze, ale nie dajemy jej szaleć... te upały i strata krwi... niestety... nieszczęścia chadzają stadami... dziś w nocy podczas spacerku zwiał mi szczeniak czteroniesięczny z tymczasu... poszukiwania trwają... proszę o kciuki w tej sprawie![/quote]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]Figgi w domu!!!
Właśnie przywiozła ją Mysia.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i trzymanie kciuków![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]A teraz szukamy domku dla Figgi![/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

wow Korek szaleje, ogromne gratulacje :)

Paulinko, takie "wypadek" jak teraz mialam ze nie moglam byc w kraku juz sie eni zdarzy przez lohohohoh a przynajjmneij takie jest zalozenie ;)

Posted

Dostalam od weta taki specyfik dla Lali METACAM Oral suspesion.To na jej problemy z wstawanie,chodzeniem po schodach i ogolnie by miala wiecej energii.juz po 3 dniach widze w niej zmiany na lepsze :crazyeye: Biega,szaleje i szczeka jeszcze wiecej :evil_lol: Czy ktos cos slyszal o tym wczesniej?

A z tymi plamami na jej bokach to sie juz ladnie zarasta,najprawdopodobniej zle splukalam szampon :oops:

Posted

Gratulacje dla Korka i Sylwii!:multi: poszaleli!:evil_lol:
Halbinko cieszę się że mała się odnalazła!:p
Kamila o czymś takim nie słyszałam ale chętnie poczytam na necie, a ty zdawaj sprawozdania, myślę, że prędzej czy później każdemu z nas taka wiedza się przyda:cool1:

Posted

[quote name='halbina']6 kur... żywych?... :cool1:[/quote]

żywych
jeszcze!:evil_lol:
pięc kobitek i jeden facet:cool3::cool3:
gratulki dla wszystkich zwycięzców i dużo zdrówka dla Inki:p:p

Posted

[quote name='mrowa23']
Paulinko, takie "wypadek" jak teraz mialam ze nie moglam byc w kraku juz sie eni zdarzy przez lohohohoh a przynajjmneij takie jest zalozenie ;)[/quote]
Trzymam Cię za słowo. I do zobaczenia na klubie :)

[quote name='Kamila']Dostalam od weta taki specyfik dla Lali METACAM Oral suspesion.To na jej problemy z wstawanie,chodzeniem po schodach i ogolnie by miala wiecej energii.juz po 3 dniach widze w niej zmiany na lepsze :crazyeye: Biega,szaleje i szczeka jeszcze wiecej :evil_lol: Czy ktos cos slyszal o tym wczesniej?
[/quote]

To jest odpowiednik ludzkiej pyralginy. Uważaj bo u dogów często powoduje krwawienia z przewodu pokarmowego.
A nie próbowałaś jakiejś chondroityny?? np Artrostop plus z dodatkiem biosfeliny ( takie ziółko p/zapalne )

Posted

[quote name='PANGEA']To jest odpowiednik ludzkiej pyralginy. Uważaj bo u dogów często powoduje krwawienia z przewodu pokarmowego.
A nie próbowałaś jakiejś chondroityny?? np Artrostop plus z dodatkiem biosfeliny ( takie ziółko p/zapalne )[/quote]

No nic nie probowalam :shake: Ufam w miare temu wetowi - w porownaniu z innymi - wiec wzielam to co mi polecil :roll: Powiedzial mi tylko ze mam obserwowac czy nie wymiotuje badz nie ma biegunki - jesli tak to lek od razu odstawic.

Posted

[quote name='Sylvia_76']Dzięki za gratulacje :lol:

Wróciliśmy wczoraj wieczorem, zmęczeni jak cholera, ale warto było - tak zorganizowanej nie widziałam do tej pory NIGDZIE.[/QUOTE]

[B]Sylwio[/B], przyjmij i ode mnie szczere gratulacje!
Na molosy nie zagladasz(przynajmniej nic nie piszesz),to jak Cię tu znalazlam, to korzystam z okazji...
Raz w Katowicach widzialam Korka na żywo-cudo...

Posted

[quote name='Aldona z Sosnowca'][B]Sylwio[/B], przyjmij i ode mnie szczere gratulacje!
Na molosy nie zagladasz(przynajmniej nic nie piszesz),to jak Cię tu znalazlam, to korzystam z okazji...
Raz w Katowicach widzialam Korka na żywo-cudo...[/quote]

Dziękuję pięknie :)

Od Katowic zeszłorocznych Korosmok zmienił się dość znacznie - zapraszam do Galerii Potwora (link w moim podpisie).

Posted

[quote name='PANGEA'] A nie próbowałaś jakiejś chondroityny?? np Artrostop plus z dodatkiem [B]biosfeliny [/B]( takie ziółko p/zapalne )[/quote]
jest jeszcze cos takiego jak "wyciąg z czarciego pazura" wiem nazwa jak za krola Ćwieczka:evil_lol: też p/zapalny i chyba go teraz nawet do Canivitonu dodają :)

[quote name='Sylvia_76']Dzięki za gratulacje :lol:

[/quote]

Sylwia przyjmij i gratulacje od nas :)
I za determinacje w pewnym temacie też :lol:

Posted

[quote name='PIKA']jest jeszcze cos takiego jak "[B]wyciąg z czarciego pazura[/B]" wiem nazwa jak za krola Ćwieczka:evil_lol: też p/zapalny i chyba go teraz nawet do Canivitonu dodają :) [/quote]

jaka dźwięczna nazwa! :)

Sylwia przyjmij i gratulacje od nas :)
I za determinacje w pewnym temacie też :lol:[/quote]

Dziękuję i za jedno i za drugie :evil_lol: Co do tego ostatniego- jako, że nie lubię ani bicia piany ani wycieczek personalnych - wrócę do dyskusji, gdy powrócą argumenty (a co poniektórzy doczytają, co to dyrektywy, czym różnią się od rozporządzeń i jak mają się do polskiego prawa :evil_lol:)

Posted

Sylwia ja tam zielona jestem ukladow ukladzikow kto z kim gdzie i o co chodzi- nei wchodze w to bo mnei nei bawi to;) a tylek mi tez obsmarowuja napewno na prawo i lewo ale.... glucha i slepa jestem wiec mnei to nie rusza ;)

dlatego moge smialo powiedziec ze podziwiam i Was za poswiecenie odwage i determinacje a Korka bo jest Korkiem ;) gratulacje dokonaliscie nie lada wyczynu:)