ASICA Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [quote name='eveandAxel']Halbinko jak tam Inka? Już dobrze?:mad: A Asica żeby swoich burków wiejskich nie wstawiać to wolała się całkiem zmyć:diabloti: nieładnie nieładnie.[/quote] przepraszam,postaram się do końca tygodnia cos wrzucić-niestety nie ogarniam kompa w pracy(za skomplikowany)zreszta pózno wracam ale cos pstrykne:cool3::cool3: Quote
mrowa23 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ASICA nie marudz tylko fotki daj ... ja jako mieszczuchos pospolitos chetnei poogladam zeby wiedziec czy na wakacje wpadac do ciebie :P Quote
ASICA Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 a wpadaj,zapraszam:cool3::cool3: wszyscy wyjechali zostałam sama z 3 dogami,aha i kupiłam 6 kur więc....:lol::lol: Quote
mrowa23 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 a wpadne wpadne , a raczej odwiedze ;) kury zywe czy nie bo nei wiemn czy swoje brac korpusy na obiadek dla swoich bandziorow :P Quote
PANGEA Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Czesc Szkoda, ze nie bylo Cie w Krakowie jednak ciesze sie, ze wreszcie "wnusie" zobaczylam :) Pozdrowienia Mze sie na klubie spotkamy?? Quote
mrowa23 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 na klubei obowiazkowo Paulinko, dziekuje ci jeszcze raz za pomoc przy Faniszczu, na klub to ja czekam az bedzie mozna zglaszac;) slyszalam ze "wnusia" nawet nie taka zla ;) Quote
PANGEA Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='mrowa23']na klubei obowiazkowo Paulinko, dziekuje ci jeszcze raz za pomoc przy Faniszczu, na klub to ja czekam az bedzie mozna zglaszac;) slyszalam ze "wnusia" nawet nie taka zla ;)[/quote] A ja czekam ze zgłaszaniem, aż dostane potwierdzenie Intera :cool3: A z "wnucząt" najbardziej zaskoczył mnie Olinek, a Fan też na żywo wygląda duuuużo pozytywniej niż na fotkach. Jakieś takie niefotogeniczne mam te "wnuczęta" :razz: Quote
mrowa23 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 fan jest bardzo fotogieniczna tylko ja d a nie fotograf ;P zobaczymy co wyrosnie z tej panny poki co glupawka jej nie opuszcza i adhd tez nie za bardzo ;) gratuluje jezcze raz intera to na prawde wyczyn, my z Fan tez mamy intera tylko ze my mamy intera kanapy domowej ;) jak dla mnnie Fan to najwspanialszy mulit inter champion ;) Quote
PANGEA Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='mrowa23']fan jest bardzo fotogieniczna tylko ja d a nie fotograf ;P zobaczymy co wyrosnie z tej panny poki co glupawka jej nie opuszcza i adhd tez nie za bardzo ;) gratuluje jezcze raz intera to na prawde wyczyn, my z Fan tez mamy intera tylko ze my mamy intera kanapy domowej ;) jak dla mnnie Fan to najwspanialszy mulit inter champion ;)[/quote] Mam nadzieje, że na klubie się widzimy ;) A inter to zasługa tego żółtego nie moja :evil_lol: :evil_lol: aaaaaa Korek Vice zw Swiata Quote
halbina Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='halbina']Z Inką już wszystko dobrze, ale nie dajemy jej szaleć... te upały i strata krwi... niestety... nieszczęścia chadzają stadami... dziś w nocy podczas spacerku zwiał mi szczeniak czteroniesięczny z tymczasu... poszukiwania trwają... proszę o kciuki w tej sprawie![/quote] [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]Figgi w domu!!! Właśnie przywiozła ją Mysia.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i trzymanie kciuków![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]A teraz szukamy domku dla Figgi![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
mrowa23 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 wow Korek szaleje, ogromne gratulacje :) Paulinko, takie "wypadek" jak teraz mialam ze nie moglam byc w kraku juz sie eni zdarzy przez lohohohoh a przynajjmneij takie jest zalozenie ;) Quote
Kamila Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Dostalam od weta taki specyfik dla Lali METACAM Oral suspesion.To na jej problemy z wstawanie,chodzeniem po schodach i ogolnie by miala wiecej energii.juz po 3 dniach widze w niej zmiany na lepsze :crazyeye: Biega,szaleje i szczeka jeszcze wiecej :evil_lol: Czy ktos cos slyszal o tym wczesniej? A z tymi plamami na jej bokach to sie juz ladnie zarasta,najprawdopodobniej zle splukalam szampon :oops: Quote
eveandAxel Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Gratulacje dla Korka i Sylwii!:multi: poszaleli!:evil_lol: Halbinko cieszę się że mała się odnalazła!:p Kamila o czymś takim nie słyszałam ale chętnie poczytam na necie, a ty zdawaj sprawozdania, myślę, że prędzej czy później każdemu z nas taka wiedza się przyda:cool1: Quote
ASICA Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 [quote name='halbina']6 kur... żywych?... :cool1:[/quote] żywych jeszcze!:evil_lol: pięc kobitek i jeden facet:cool3::cool3: gratulki dla wszystkich zwycięzców i dużo zdrówka dla Inki:p:p Quote
PANGEA Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='mrowa23'] Paulinko, takie "wypadek" jak teraz mialam ze nie moglam byc w kraku juz sie eni zdarzy przez lohohohoh a przynajjmneij takie jest zalozenie ;)[/quote] Trzymam Cię za słowo. I do zobaczenia na klubie :) [quote name='Kamila']Dostalam od weta taki specyfik dla Lali METACAM Oral suspesion.To na jej problemy z wstawanie,chodzeniem po schodach i ogolnie by miala wiecej energii.juz po 3 dniach widze w niej zmiany na lepsze :crazyeye: Biega,szaleje i szczeka jeszcze wiecej :evil_lol: Czy ktos cos slyszal o tym wczesniej? [/quote] To jest odpowiednik ludzkiej pyralginy. Uważaj bo u dogów często powoduje krwawienia z przewodu pokarmowego. A nie próbowałaś jakiejś chondroityny?? np Artrostop plus z dodatkiem biosfeliny ( takie ziółko p/zapalne ) Quote
Kamila Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='PANGEA']To jest odpowiednik ludzkiej pyralginy. Uważaj bo u dogów często powoduje krwawienia z przewodu pokarmowego. A nie próbowałaś jakiejś chondroityny?? np Artrostop plus z dodatkiem biosfeliny ( takie ziółko p/zapalne )[/quote] No nic nie probowalam :shake: Ufam w miare temu wetowi - w porownaniu z innymi - wiec wzielam to co mi polecil :roll: Powiedzial mi tylko ze mam obserwowac czy nie wymiotuje badz nie ma biegunki - jesli tak to lek od razu odstawic. Quote
Sylvia_76 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Dzięki za gratulacje :lol: Wróciliśmy wczoraj wieczorem, zmęczeni jak cholera, ale warto było - tak zorganizowanej nie widziałam do tej pory NIGDZIE. Quote
Aldona z Sosnowca Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Sylvia_76']Dzięki za gratulacje :lol: Wróciliśmy wczoraj wieczorem, zmęczeni jak cholera, ale warto było - tak zorganizowanej nie widziałam do tej pory NIGDZIE.[/QUOTE] [B]Sylwio[/B], przyjmij i ode mnie szczere gratulacje! Na molosy nie zagladasz(przynajmniej nic nie piszesz),to jak Cię tu znalazlam, to korzystam z okazji... Raz w Katowicach widzialam Korka na żywo-cudo... Quote
Sylvia_76 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Aldona z Sosnowca'][B]Sylwio[/B], przyjmij i ode mnie szczere gratulacje! Na molosy nie zagladasz(przynajmniej nic nie piszesz),to jak Cię tu znalazlam, to korzystam z okazji... Raz w Katowicach widzialam Korka na żywo-cudo...[/quote] Dziękuję pięknie :) Od Katowic zeszłorocznych Korosmok zmienił się dość znacznie - zapraszam do Galerii Potwora (link w moim podpisie). Quote
PIKA Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='PANGEA'] A nie próbowałaś jakiejś chondroityny?? np Artrostop plus z dodatkiem [B]biosfeliny [/B]( takie ziółko p/zapalne )[/quote] jest jeszcze cos takiego jak "wyciąg z czarciego pazura" wiem nazwa jak za krola Ćwieczka:evil_lol: też p/zapalny i chyba go teraz nawet do Canivitonu dodają :) [quote name='Sylvia_76']Dzięki za gratulacje :lol: [/quote] Sylwia przyjmij i gratulacje od nas :) I za determinacje w pewnym temacie też :lol: Quote
Sylvia_76 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='PIKA']jest jeszcze cos takiego jak "[B]wyciąg z czarciego pazura[/B]" wiem nazwa jak za krola Ćwieczka:evil_lol: też p/zapalny i chyba go teraz nawet do Canivitonu dodają :) [/quote] jaka dźwięczna nazwa! :) Sylwia przyjmij i gratulacje od nas :) I za determinacje w pewnym temacie też :lol:[/quote] Dziękuję i za jedno i za drugie :evil_lol: Co do tego ostatniego- jako, że nie lubię ani bicia piany ani wycieczek personalnych - wrócę do dyskusji, gdy powrócą argumenty (a co poniektórzy doczytają, co to dyrektywy, czym różnią się od rozporządzeń i jak mają się do polskiego prawa :evil_lol:) Quote
mrowa23 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Sylwia ja tam zielona jestem ukladow ukladzikow kto z kim gdzie i o co chodzi- nei wchodze w to bo mnei nei bawi to;) a tylek mi tez obsmarowuja napewno na prawo i lewo ale.... glucha i slepa jestem wiec mnei to nie rusza ;) dlatego moge smialo powiedziec ze podziwiam i Was za poswiecenie odwage i determinacje a Korka bo jest Korkiem ;) gratulacje dokonaliscie nie lada wyczynu:) Quote
Recommended Posts