Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie nie ta tanitko :razz:
Teraz jest Krzyczkowa. Sunia okazało się ża dostała ciueczki wiec zastrzyk hormonalny musiał być grany. Domek na 905 będzie po świętach
A łobuziaki nikt nie dzwoni :-(:-(:-(

Posted

Sunia - Tola mamusia pojechała wczoraj do domku. Dzieciaki zostały i łobuzują. Nie wiele osób dzwoni. Mówiąc szczerze dzwoniły tylko 3 osoby i to zupełnie nie poważne :shake:

Posted

jest to 25 letnia para. Pies jest dla chłopaka, ona ma kundelke ze schroniska w CELESTYNOWIE (8 letnia) a jej tata foksterierkę. Byli w sobotę u nas ponad 3 godziny i widać było że kochaja wszystkie psy. W niedziele zawiozłam jądo nich na Działdowską gdzie czekała juz smycz z obrożą i adresówką posłanie oraz multum zabawek i smakoołyków z którymi Tola bardzo szybko aię uporała. Będziemy się widywać na spacerach na Polach Mokotowskich. Ponieważ chlopak ze względów religijnych nie zgadza sie ze sterylizacją (chyba ze ropomacicze itd) podpisali aneks do umowy o comiesięcznych kontrolach poadopcyjnych. Ale na prawdę wierzę że nic złego się nie wydarzy. Mają już doświadczenie z psami i widać ze naprawdę pomysla zanim coś zrobia

Posted

Postaram sie dziś wieczorem, a tak apropos... zostały 2 Kloss i Skwara. Pyza poszła w sobotę do nowego domku. Państwo są na wcześniejszej emeryturze, ich poprzedni piesek zmarł rok temu, smutno im samym. Będą z nia cały czas. Byli bardzo mili i sympatyczni. Zostały najwieksze urwisy. Wczoraj byłam u Toli. Wszystko w jak najlepszym porządku. Załatwiła juz 6 piłek tenisowych i doatałm filmik jak bawi się z prysznicem. Wszystko w najlepszym porzadku

• 2 weeks later...
Posted

Jak zwykle nie mam na nic czasu. Wszystkie szczeniaki zostaly raz zaszczepione. W tej chcwili jest u mnie tylko Pyza. Nie chciałam zapeszać ale miesiąc korespondowałam z dziewczyna ze slaska, która chciala wziąśc Klosa po smierci psa jej rodziców, czekała tylko aż pierwszy ból jej taty minie, by nowy p;ies nie zostal odrzucony. W Wielki Piatek przyjechala po Klosa do Warszawy. I tu moja prosba - namierzcie prosze jakiegoś dogomaniaka z Gliwic w celu wizyty poadopcyjnej na która właściciele wyrazili zgodę. Skwara pojechała wczoraj do nowego domu na mokotowie, bedzie rosła wraz z 4 latkiem. Została Pyza, która ma przepukline pępkową. Czy wiecie do jakiego wieku istnieje możliwośc że przepuklina sie wchłonie? Co więcej Właściciel Skwary dzwonil dziś że jego kolega jest molestoweany przez żone (w sumie chyba powinien być zadowaolony :razz:) o psa, w zwiazku z tym pytał czy mogliby jutro zobaczyć Pyzę, wiec jest szanasa. U Toli wszystko swietnie, mamy stały kontakt, dziewczyna jest juz po cieczce

Posted

Wczoraj wieczorem Pyzia opusciła dom roddzinny :lol:
Tak więc cała Tolowa rodzinka jest juz w nowych domkach i mam nadzieje, ze dożyje w nich póxniej starości

Posted

gratulacje.
A co przepukliny to mozna ja usunąć przy sterylce. Mozna tez przyklejac plaster czasmi sie wchania.
Moja terierka też ja ma i nic z tym nie robilam i tez jest dobrze.