Jump to content
Dogomania

Cudny i przekochany terier walijski mieszka w Krakowie :)

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiak nie wychodzi z pomieszczenia...... :-(

A z ostrzyżeniem to pogadam w schronie niech poproszą zaprzyjaźnioną fryzjerko może zrobi go na cudo :)

Posted

Beka,to może weź go do towarzystwa dla swojego.Mój tymczas fantastycznie rozruszał moje psy,bawią się rewelacyjnie.nie wiem jak go oddam :-(

Posted

Poker,
Niestety to nie takie proste.
Pomijam że ma 3 do 4 tymczasów na raz(aktualnie 3) to mój samiec nie toleruje innych dorosłych samców.

Posted

Jego koniecznie trzeba uczesać - mordkę ostrzyc na teriera ! Niepotrzebnie ma wystrzyżone przy nosie i wygląda mało terierowato.

Nowe zdjęcia- Wrocław- kto pomoże zrobić?
Help!

Posted

Powtórzę z uporem maniaka - trzeba mu uczesać mordkę "na teriera" i zrobić portretowe zdjęcie !
Wrocław- kto pomoże Negri w podstrzyżynach i ma aparat ?

Wielokrotnie przekonałam się,że terier nie ostrzyżony "to taki kudłaty fajny kundelek", po fryzjerze zmienia się nie do poznania !

Posted

11.02 zaczynam ferie więc zabiorę aparat bratu i go ostrzygę - swoją foxie też sama strzygę :roll: Mam nadzieje że jakoś będzie wyglądał moja bynajmniej nie straszy na ulicy ludzi więc nie jest chyba tragicznie :eviltong:

Posted

GoWa napisał(a):
Na pewno będzie pięknie wyglądał szorściaczek :loveu: Czekamy na zdjęcia !

Zdjęcia dodam na allegro, Piesio ma czwartego obserwatora, wierzę, że znajdzie dom...