baffi2 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Trzymam kciuki żeby Kropka pojechała dziś do domku:multi: Quote
auraa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Czekamy z niecierpliwością!!!! Gdy ktoś mi mówi o małym piesku, który waży 6kg. to jest to dla mnie nieporozumienie ;) Quote
baffi2 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 auraa napisał(a):Czekamy z niecierpliwością!!!! Gdy ktoś mi mówi o małym piesku, który waży 6kg. to jest to dla mnie nieporozumienie ;) 6kg to jest mały piesek:razz: do psów małych zaliczane są te do 10kg... Agata co z Kropką? Czy pan się zdecydował?:cool3: Quote
BlackSheWolf Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 oj przepraszam. po 16 przyjechalismy ze schronu z Kropka!! :) sunia juz w nowym domku :D Quote
BlackSheWolf Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 baffi2 napisał(a):świetnie! :multi: tez sie ciesze :D :loveu: Quote
auraa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Super wiadomość! A jak nazwać te, które ważą 2 kg?:evil_lol: Quote
baffi2 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 auraa napisał(a):Super wiadomość! A jak nazwać te, które ważą 2 kg?:evil_lol: hm... te do 2kg to miniaturki :D Quote
BlackSheWolf Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 jej właściciele są nia wniebowzieci :) a jak grzecznie sie zachowywala w samochodzie :) Quote
baffi2 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 BlackSheWolf napisał(a):jej właściciele są nia wniebowzieci :) a jak grzecznie sie zachowywala w samochodzie :) wcale im się nie dziwie:eviltong: pamiętam jak w czwartek jechałam z waszego schronu z Nelcią :D Quote
BlackSheWolf Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 a własnie i jak się jechało ?? :D jak bede miec fotki suni to wkleje Quote
baffi2 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Jechało się nam dobrze. Na początku Nelly sapała ale później jej przeszło:lol: Niech ktoś napisze do moda żeby przeniósł topic;) Quote
BlackSheWolf Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 zaraz zmienie tytul to i mod przeniesie... a teraz prosba... pomóżcie mi znalesc dom dla tej suni: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102356 schronisko to dla niej meczarnia... Quote
BlackSheWolf Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 oj prędko fotek nie bedzie .. Quote
BlackSheWolf Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Witam :) kto chce poczytać coś nowego o suni :D ? więc.. ide dziś z Kleksem i ktoś mnie woła... patrze a to nowy właśiciel Kropki krzyczy z okna i karze mi poczekać ;) wyszedł z Kropką :loveu: Pierwsze co to rozpędziła się do mnie, wskoczyła na kolana i myślałam, że zaliże mnie na śmierć :evil_lol::loveu: poznała mnie od razu :) Kleksiu polubił się odrazu z Kropką ;) ganiali po dworzu jak opętani :D wkońcu Kleks ma koleżanke podobną do siebie :loveu::loveu::loveu::loveu: A ja w tym czasie rozmawiałam z nowym właścicielem ;) więc tak byli z Kropką u weta. Sunia wczoraj cały dzień wymiotowała, ale to przez to, że łapczywie strasznie jadła i za dużo jej dali... ale coż każdemu może się zdarzyć ;) dziś sunia czuje się lepiej ;) nie sikała w domu, więc widać, że czystości jest nauczona :) na spacerki chodzi już bez smyczy, kochana i mądra sunia :loveu: zachwyca wszystkich wyglądem i zachowaniem :) mam nadzieję, że ja jakiś czas wkleje fotki :) no dzś na spacer z Kleksem nie wziełam nawet telefonu, żeby zdjęcia porobić... Quote
BlackSheWolf Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 hihi bylam wczoraj u Kropki :D nie widzialam jej dawno bo od kwietnia mieszka z wlascicielami na dzialce ;) a jak Kropeczka ? :D super! :) jej pan jest w niej zakochany :) mowi, ze nigdy tak wspanialego psa nie mial :) slucha sie na kazdym kroku, nawet jak jedzie na ryby to bierze ja za soba. Sunia przez 3 h potrafi spokoie lezec obok na kocyku albo na kolanach :) jest taka slodka. moglabym opowiadac bez konca o niej. Ale lepiej zrobie jak wkleje zaraz jej fotki :D Quote
auraa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 śliczne maleństwo. Ona chyba trochę urosła:lol: Quote
BlackSheWolf Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 tzn wydoroslała :D wtedy to byl jeszcze szczeniak ;) teraz to juz dorosla panna ;) wlasnie ma pierwsza cieczke ;) Quote
Bella1 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Dość często się zdarza że takie miniaturki są pupilkami mężczyzn ;) Kropka jest tego przykładem ma super pana i jest szczęśliwa Quote
BlackSheWolf Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 baaaaardzo szczesliwa :) jednak obcych jeszcze sie boi Quote
Recommended Posts