Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

graziu, basia34 zrobilam juz ogloszonka dla Zuzi, Ferdka, Jakuba i Princa. Poprosze o kolejne 3 pieski do oglaszania-tylko potrzebuje jakies ladne zdjecia, pare slow o kazdym z nich i biore sie do roboty.

Posted

prosba
kobieta ma 2 suczki malamut alaskan do oddania
maja 4 miesiace i tylko sa odrobaczone
jak bedzie dobrze trafia do normalnych domow
a jak
nie to cele zycie beda siedziecw klatce i rodzic dzieci w pseudo
pomozcie co pare glow to nie jedna.....

Posted

[quote name='basia34']Podrzucam bo zaraz do pracy biegne a zapowiada sie cieply dzionek.[/QUOTE]
witaj Basiu i niech wolontariusze dzisiaj tez pomoga przy psiakach
ja moge tylko pomarzyc
ale to jeszcze pare dni.
Milego dnia kobiato.:)

Posted

[quote name='dorota k.']Zaglądnę cichutko , bo Psiaki pewnie po spacerkach chrapią smacznie.[/QUOTE]

Nom, chyba troszkę wymęczone bo dzisiaj gorąco było... :)

Posted

czy Bandzior i Demon były kastrowane ? ,jeśli nie otrzymam odpowiedzi poproszę org. o sprawdzenie tego i ewentualnie ich domów.
nasza gmina nie podaje pełnych info dotyczących psów .,to inna sprawa ..
Pytania moje pozostają bez odpowiedzi lub są ignorowane,

Posted (edited)

[quote name='aanka']czy Bandzior i Demon były kastrowane ? ,jeśli nie otrzymam odpowiedzi poproszę org. o sprawdzenie tego i ewentualnie ich domów.
nasza gmina nie podaje pełnych info dotyczących psów .,to inna sprawa ..
Pytania moje pozostają bez odpowiedzi lub są ignorowane,[/QUOTE]

szczesliwej drogi juz czas....
organizacje do dyspozycji masz papapapapa
trzeba byc czlowiekiem aby mozna bylo z nim prowadzic konwersacje.
roszczeniowo i zastraszaniem niczego nie uzyskasz.

Edited by giselle4
Posted

[quote name='giselle4']prosba
kobieta ma 2 suczki malamut alaskan do oddania
maja 4 miesiace i tylko sa odrobaczone
jak bedzie dobrze trafia do normalnych domow
a jak
nie to cele zycie beda siedziecw klatce i rodzic dzieci w pseudo
pomozcie co pare glow to nie jedna.....[/QUOTE]

Gisell, czy mogę prosić o fotkę szczyli? Znajomi szukają malamuta, może się uda?

Posted

[quote name='adkaaaaa5']graziu, basia34 zrobilam juz ogloszonka dla Zuzi, Ferdka, Jakuba i Princa. Poprosze o kolejne 3 pieski do oglaszania-tylko potrzebuje jakies ladne zdjecia, pare slow o kazdym z nich i biore sie do roboty.[/QUOTE]

Dzięki Adusia.
Ja już wróciłam do normalności. Wezme aparat do pracy i moze uda mi sie jutro zajechac do Basi, to cosik zrobimy.

Posted

[quote name='giselle4']szczesliwej drogi juz czas....
organizacje do dyspozycji masz papapapapa
trzeba byc czlowiekiem aby mozna bylo z nim prowadzic konwersacje.
roszczeniowo i zastraszaniem niczego nie uzyskasz.[/QUOTE]

Już dawno prosiłam, powtarzam prosiłam o fotki z nowego domu Bandziora ,Demona, już nie wspomnę o Kazanie , czy Murzynku -to nie było zastraszanie ..........zero odpowiedzi i ignorowanie postow -tyle było...
nie czekam w nieskończonośc ......gdy moja cierpliwość zostaje nadwyrężona do granic możliwości .
ciekawi mnie też dlaczego tak nalegalyście na adopcję mojej Kluski husky ..przygarniętej ......prawie obraza była ,gdy odmowiłam ... i dzięki Bogu .....

Posted

[quote name='gameta']Gisell, czy mogę prosić o fotkę szczyli? Znajomi szukają malamuta, może się uda?[/QUOTE]

o kochana kobieto
zaraz napisze do pani i poprosze o fotki
ja na chorobowym ale
mam nadzieje ze fotki bedą ...poczekaj Marysiu...prosze

Posted

[quote name='aanka']Już dawno prosiłam, powtarzam prosiłam o fotki z nowego domu Bandziora ,Demona, już nie wspomnę o Kazanie , czy Murzynku -to nie było zastraszanie ..........zero odpowiedzi i ignorowanie postow -tyle było...
nie czekam w nieskończonośc ......gdy moja cierpliwość zostaje nadwyrężona do granic możliwości .
ciekawi mnie też dlaczego tak nalegalyście na adopcję mojej Kluski husky ..przygarniętej ......prawie obraza była ,gdy odmowiłam ... i dzięki Bogu .....[/QUOTE]

czy Ty naprawde jestes taka glupia?
czy tylko udajesz?
...bo był super domek dla suczki haski
w domu u komendanta Strazy Miejskiej i tyle ,,wspaniala kobieto,,
Masz pelne kojce w Bolesławcu ,zajmij sie nimi
takim ludziom mowimy stanowcze [B]Nie[/B]

Posted

aanka prosze Ciebie bardzo nie wchodz na Nasz watek i nie rob zadymy ,bo mam Ciebie dosyc a jestem osoba bardzo spokojna i zyczliwa dla innych .Ty gdzie sie pojawiasz to szukasz zadymy,przepraszam ciebie bardzo ,ale wszedzie widzisz ze jest zle ,aTY wszystko robisz najlepiej . Zmien lekarza.

Posted

[quote name='giselle4']o kochana kobieto
zaraz napisze do pani i poprosze o fotki
ja na chorobowym ale
mam nadzieje ze fotki bedą ...poczekaj Marysiu...prosze[/QUOTE]

spokojnie, spokojnie. A jak nie Ci moi, to na pewno fundacja Adopcje Malamutów będzie zainteresowana. Są bardzo skrupulatni jeśli chodzi o trzepanie przyszłych domków i mocno zaangarzowani, więc wierzę, że nie odmówią pomocy :)