basia34 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Pewnie ze tak Edytko podrzucam wszystkie pieski. Quote
basia34 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Edytko trafilo do Nas 5szt psow z Dobrocina 4 suki i 1 pies,to zabrala gmina zostalo jeszcze 10szt. Quote
NikaEla Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='basia34']Edytko trafilo do Nas 5szt psow z Dobrocina 4 suki i 1 pies,to zabrala gmina zostalo jeszcze 10szt.[/QUOTE] sporo...... Quote
giselle4 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Nikaragua']sporo......[/QUOTE] prosimy wszystkie organizacje chcemy zamknac Dobrocin Azyl wziął juz 18 psiakow za free prosze wezcie po 2 i bedzie koniec tego dobra Dobrocinskiego a ten dobroczynca niech idzie do pracy Straz dla zwierzat Eko Straz i kto jeszcze moze o Fundacja Mrunio Quote
fiorsteinbock Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='basia34']Edytko trafilo do Nas 5szt psow z Dobrocina 4 suki i 1 pies,to zabrala gmina zostalo jeszcze 10szt.[/QUOTE] Basiu, widziałas w Dobrocinie taka sunie? [B][FONT=Arial][IMG]http://lh6.ggpht.com/_aKlVqupNGIQ/S97cfUjSfPI/AAAAAAAAAuM/plVr0a0rLqk/DSC02601.JPG[/IMG] [IMG]http://lh4.ggpht.com/_aKlVqupNGIQ/S8oiCcfsPYI/AAAAAAAAAQY/gAJyuOVCauI/s720/dobrocin012.jpg[/IMG][/FONT][/B] Quote
giselle4 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 jest strasznie wczoraj poszedl do domku szczeniak a przywieziono z interwencji 9 psiakow:( koszmar Quote
giselle4 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Edytka podobna jest u nas... ale poczekaj jutro je obfoce:) Quote
fiorsteinbock Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Możliwe, że to wlasnie Misia :) Byly dwie podobne do siebie, jedna znalazla super domek a Misia...Misie tresowal pan pijak, przywiązując do barierki zleknionego psa pod sklepem. Taka forma terapii...oswajanie z ludzmi i otoczeniem! Quote
fiorsteinbock Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='giselle4']jest strasznie wczoraj poszedl do domku szczeniak a przywieziono z interwencji 9 psiakow:( koszmar[/QUOTE] Ja pier... nie wiem co dalej napisac... Quote
giselle4 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Ja pier... nie wiem co dalej napisac...[/QUOTE] zabieraj Perelke i pros ludzi o pomoc....bo ja juz sama nie wiem co dalej ..dzisiaj 2 przyjechaly psiaki adopcji---0 Quote
fiorsteinbock Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='giselle4']zabieraj Perelke i pros ludzi o pomoc....bo ja juz sama nie wiem co dalej [/QUOTE] Bedzie cięzko, bo na moje prosby prawie nikt nie odpowiedzial. Pol wieczora rozsylalam watek Perelki i bez sukcesów. A deklaracji mam jedna, swoja... 270zl/miesiac i mam 30zł... Quote
basia34 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Edytko ona prawdopodobnie jest u nas ,ale byla zabrana wczesniej z Dobrocina ,jest juz po sterylce.Ja juz tez zaczynam sie gubic bo bardzo duzo porzucen.Jezeli chodzi o Perelke musimy niestety poczekac do nastepnego tygodnia. Quote
giselle4 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 zaraz dojdziemy do 200 psiakow a jeszcze miesiac temu było 150.... ja nie rozumiem:( ludzie ...ludzie Quote
aanka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 CHOINKA .:cool3:. wakacje , urlopy :mad::angryy:- zero odpowiedzialności , szlag może trafić ................. Quote
dorota k. Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Właśnie, a wakacje się dopiero zaczęły....... :( Quote
basia34 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Moje psinki dobrze ze jeszcze macie Nas ,podrzucam. Quote
NikaEla Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 oprócz naklejkowego gotowy jest już drugi bazar dla malczyckich psiaków [url]http://www.dogomania.pl/threads/210347[/url] zapraszam Quote
fiorsteinbock Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='basia34']Edytko [B]ona prawdopodobnie jest u nas[/B] ,ale byla zabrana wczesniej z Dobrocina ,jest juz po sterylce.Ja juz tez zaczynam sie gubic bo bardzo duzo porzucen.Jezeli chodzi o Perelke musimy niestety poczekac do nastepnego tygodnia.[/QUOTE] A to nawet nie wiedziałam :) W sobote postaram sie przyjechac do schroniska. Quote
iwstar58 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Edytko, a kto w Azylu klonuje te psia[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/965ca67eb698ab33.html"][/URL]ki? Cały boks Cekinów, a teraz znalazłam chyba klonika Sambo. [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/965ca67eb698ab33.html"][IMG]http://images50.fotosik.pl/959/965ca67eb698ab33gen.jpg[/IMG][/URL] A może to jakiś potomek Samba? Quote
fiorsteinbock Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 No wlasnie, dobre pytanie :) Kiedys byla nawet Owieczka, na szczescie nie Dolly! Podobienstwo z Sambulem ogromne! To jest suczka, jesli plynie ta sama krew to ciekawa jestem jak dzielny Sambus wspiął sie na mame owej ONeczki :) Quote
iwstar58 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Potomek, ale chyba raczej w jakiejś bocznej linii, bo nie da się ukryć...że nóżki to nie jego sprawka :evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Agnieszka Stopa']kopiuję wiadomości które wysyłałam do innych zainteresowanych, z góry przepraszam za błędy ale śpieszno mi: jestem specem od reklamy, wpadł mi dzisiaj do głowy fajny pomysł...to bedzie wymagało od nas trochę zaangazowania ale... przejdę do sedna... zaproponujmy firmom adpocje na odległość, w zamian za utrzymanie pieska w DT lub schronisku dostaną reklamę, psiak będzie mógł np nosić chustę z logo firmy na spacerach, zrobimy specjalną stronkęna necie gdzie będziemożna i nawet trzeba będzie wstawiać zdjęcia psiaków z tablicami informqacyjnymi np: pieskiem opiekkuje się firma "krzak" lub podobne... jestem pracownikiem firmy "krzak"... pieskom nie wyrządza to żadnej krzywdy a firma ma reklamę w zamian za dobry uczynek dla zwierzaka... wzamian za utrzymanie. z tego co wiem firmy owszem są sponsorami ... ale w rzeczywistości to wygląda takze tylko na papierze, tak by tylko zaistnieć...a my... my damy im coś fajnego, wdzięczność ludzi kochających psy(czyli potencjalnych klientów) a pieski w ten sposób będą miały zapewnione utrzymanie... powiedz co o tym myslisz? Akcja może być ogólnopolska, tylko musimy przekonać firmy ze to prestiż takie uczstnictwo, zróbmy nową modę... z korzyścią dla psiaków...... i przede wszystkim słowo adopcja zastąpić słowem REKRUTACJA bo przecież firmy będą od teraz rekrutowały psiaków do pracy...będziemy tworzyć cv naszym podopiecznym i rozsyłać je do firm... czekam na informacje od Was czy ta gra jest "warta świeczki", swoją drogą dziś zapytałam znajomą czy chciałaby mieć w firmie nowego pracownika w postaci zwierzaka... tematu nie rozwinęłam ale ciekawość jaka biła z jej twarzy była po prostu bezcenna...[/QUOTE] Bardzo fajny pomysl! Cioteczki, co o tym myslicie??? Quote
Recommended Posts