fiorsteinbock Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Wlasnei! Jonasz! :) Chwilowo nie mam czasu, bo jestem caly dzien z Karola. Do pracy ide dopiero w piatek, wiec do tego czasu jestem z doskoku :( Quote
giselle4 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Wlasnei! Jonasz! :) Chwilowo nie mam czasu, bo jestem caly dzien z Karola. Do pracy ide dopiero w piatek, wiec do tego czasu jestem z doskoku :([/QUOTE] dzisiaj masakra,psiaki mokre siedza w budynkach Jasia dała zastrzyk Rokiemu juz prawie wszystko ok... kupiłam jemu i Nesi ogłoszenia to bedą na dniach i niech ida do domku Jonasz tez. Quote
giselle4 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 ciotki do soboty bede na dogo pozniej mala przerwa...wiec wszystko chce załatwic aby nie zostawic czegos nie zamkniętego. jeszcze jeden watek zrobie ale poprosze o podnoszenie ...bo wysiadam Quote
fiorsteinbock Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Odpoczywaj cioteczko, odpoczywaj. Bedziemy czuwac :) Quote
Drzagodha Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Propozycję mam dla Was ;) Organizuję w Głogowie akcję pod hasłem "Zdążyć przed zimą". Akcja trwa już 2,5 tygodnia, domy znalazło 13 psów i 8 kotów. Myślę nad tym, żeby rozszerzyć akcję na inne miasta, bo skoro u nas widać efekty, to czemu by nie przenieść tego gdzieś indziej? Chcielibyście się jako schronisko dołączyć? Zaprezentujemy również Waszych podopiecznych ;) Quote
fiorsteinbock Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 O qrcze! to jest pomysl! Schronisko ma chyba nowe plakaty i ulotki. Zapytamy Giselli4 :) Quote
giselle4 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Odpoczywaj cioteczko, odpoczywaj. Bedziemy czuwac :)[/QUOTE] wiem Edytko ale chce byc pewna ze nie wyniknie nagla cos złego zawsze boje sie kłotni i sporow.. dlatego chce pozamykac bazarki,porozsyłac wszystko. Poprosiłam Ewe aby poprowadziła watek tej pani ,wiesz ktorej co DIANA JEJ DAŁA WOREK KARMY DLA SUNI WAS bede prosic o podnoszenie watkow wszystkie ogłoszenia do gazet porobie i wysle w sobote aby cały tydzien gazety tez miały co robic. nakazałam juZ Tz ze jak cos przyjdzie ..paczki ,listy wszystko ma odkładac na połke w garazu wroce wszystko uzupełnie.... bede tesknic za schronem...za WAMI ,ZA JASIA I RESZTA PERSONELU.....za moimi psiakami pilnowac adopcji ...smutno mi:( Quote
giselle4 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='Drzagodha']Propozycję mam dla Was ;) Organizuję w Głogowie akcję pod hasłem "Zdążyć przed zimą". Akcja trwa już 2,5 tygodnia, domy znalazło 13 psów i 8 kotów. Myślę nad tym, żeby rozszerzyć akcję na inne miasta, bo skoro u nas widać efekty, to czemu by nie przenieść tego gdzieś indziej? Chcielibyście się jako schronisko dołączyć? Zaprezentujemy również Waszych podopiecznych ;)[/QUOTE] pewnie i dziekujemy za pamiec i propozycje..... napisz co potrzeba ...fotek ,info? wszystko podeslemy...buzka Quote
giselle4 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='fiorsteinbock']O qrcze! to jest pomysl! Plakaty sie drukuja ale moze metoda chałupnicza pare zrobic jak myslisz? Quote
giselle4 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Bardzo dziekuje juz kolejny raz mariuszowi pp za obrozki,smyczki i szeleczki,tym razem tez za smaczki,duuuuuzo smaczkow:) dziekuje Mario:) :) Quote
mariusz pp Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 O czytam,że szykuje się wyjazd, czyli smaczki przydadzą się na drogę:diabloti: Smacznego:evil_lol: Quote
giselle4 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [B]kobietki,dziewczyny ,cioteczki i wujkowie potrzebuje pomocy[/B] [B]ale to na pv.....[/B] [B]kto jest z okolic Opola ,Namysłowa ,Brzegu itd...opolskie i zna tamtejsze schroniska[/B] [B]chodzi o pieska[/B] [B]PROSZE....TO WAZNE[/B] [B]pies moze isc w rece rozmnazacza[/B] Quote
giselle4 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='mariusz pp']O TAK,BEDE BLIZEJ CIEBIE PRZEZ CALE 7 DNI:) moze kawka?:) nie mylic z ptakiem Quote
giselle4 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='mariusz pp']Zapraszam sobota, niedziela:lol:[/QUOTE] sobota hihihi:oops: mam zabrac wysłane ciasteczka?:evil_lol: Quote
mariusz pp Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Te ciasteczka są nieco twardawe:lol: Quote
giselle4 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='mariusz pp']Te ciasteczka są nieco twardawe:lol:[/QUOTE] Fakt ja zas nie ma zebów hihihi:) Mario ,dziekuje za info Quote
elzunia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 giselle4 na mikołaja bedziemy u Was z prezentami nasze dzieciaki w gimnazjum robią zbiurkę i jest tego sporo ja juz byłam w naszej gazecie miejscowej może Noworudzianie się dorzucą to jakoś wspomożemy Was Quote
Drzagodha Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='giselle4']pewnie i dziekujemy za pamiec i propozycje..... napisz co potrzeba ...fotek ,info? wszystko podeslemy...buzka[/QUOTE] Fotki i info, resztę ja Wam wyślę zrobioną ;) No i adres schroniska i jakiś numer telefonu na kogo ma być kontakt. Quote
giselle4 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='elzunia']giselle4 na mikołaja bedziemy u Was z prezentami nasze dzieciaki w gimnazjum robią zbiurkę i jest tego sporo ja juz byłam w naszej gazecie miejscowej może Noworudzianie się dorzucą to jakoś wspomożemy Was[/QUOTE] dziekuje Elzuniu:) Quote
giselle4 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='Drzagodha']Fotki i info, resztę ja Wam wyślę zrobioną ;) No i adres schroniska i jakiś numer telefonu na kogo ma być kontakt.[/QUOTE] ok to podaj maila wszystko wyslemy Quote
Drzagodha Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [email][email protected][/email] ;) Quote
beka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Dziewczyny zgłosił sie do mnie pan w sprawie suni ale ona juz w domu. Pan z Wałbrzycha szuka suni do pilnowania, docelowo dwóch. Nie muszą byc rasowe, ale mix kaukaza , onka mile widziane. W ciągu dnia pies jest na wygrodzonej cześci posesji po 17 biega po całości. Mam maila i tel. Czy moze zaproponowac jkiegos psiaka? ja jesten z okolic Warszawy, daleko trochę.. Quote
giselle4 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='beka']Dziewczyny zgłosił sie do mnie pan w sprawie suni ale ona juz w domu. Pan z Wałbrzycha szuka suni do pilnowania, docelowo dwóch. Nie muszą byc rasowe, ale mix kaukaza , onka mile widziane. W ciągu dnia pies jest na wygrodzonej cześci posesji po 17 biega po całości. Mam maila i tel. Czy moze zaproponowac jkiegos psiaka? ja jesten z okolic Warszawy, daleko trochę..[/QUOTE] suczek owczarkowatych jest bardzo duzoi juztro moge postarac sie o fotki ...jezeli poczekasz..... Quote
Recommended Posts