Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Wlasnei! Jonasz! :)
Chwilowo nie mam czasu, bo jestem caly dzien z Karola. Do pracy ide dopiero w piatek, wiec do tego czasu jestem z doskoku :([/QUOTE]
dzisiaj masakra,psiaki mokre
siedza w budynkach

Jasia dała zastrzyk Rokiemu
juz prawie wszystko ok...
kupiłam jemu i Nesi ogłoszenia to bedą na dniach
i niech ida do domku
Jonasz tez.

Posted

ciotki do soboty bede na dogo
pozniej mala przerwa...wiec wszystko chce załatwic aby nie zostawic czegos nie zamkniętego.
jeszcze jeden watek zrobie ale poprosze o podnoszenie ...bo wysiadam

Posted

Propozycję mam dla Was ;) Organizuję w Głogowie akcję pod hasłem "Zdążyć przed zimą". Akcja trwa już 2,5 tygodnia, domy znalazło 13 psów i 8 kotów. Myślę nad tym, żeby rozszerzyć akcję na inne miasta, bo skoro u nas widać efekty, to czemu by nie przenieść tego gdzieś indziej? Chcielibyście się jako schronisko dołączyć? Zaprezentujemy również Waszych podopiecznych ;)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Odpoczywaj cioteczko, odpoczywaj.
Bedziemy czuwac :)[/QUOTE]
wiem Edytko
ale chce byc pewna ze nie wyniknie nagla cos złego
zawsze boje sie kłotni i sporow..
dlatego chce pozamykac bazarki,porozsyłac wszystko.
Poprosiłam Ewe aby poprowadziła watek tej pani ,wiesz
ktorej
co DIANA JEJ DAŁA WOREK KARMY DLA SUNI
WAS bede prosic o podnoszenie watkow
wszystkie ogłoszenia do gazet porobie i wysle w sobote aby cały tydzien gazety tez miały co robic.
nakazałam juZ Tz ze jak cos przyjdzie ..paczki ,listy wszystko ma odkładac na połke w garazu
wroce wszystko uzupełnie....
bede tesknic za schronem...za WAMI ,ZA JASIA I RESZTA PERSONELU.....za moimi psiakami
pilnowac adopcji ...smutno mi:(

Posted

[quote name='Drzagodha']Propozycję mam dla Was ;) Organizuję w Głogowie akcję pod hasłem "Zdążyć przed zimą". Akcja trwa już 2,5 tygodnia, domy znalazło 13 psów i 8 kotów. Myślę nad tym, żeby rozszerzyć akcję na inne miasta, bo skoro u nas widać efekty, to czemu by nie przenieść tego gdzieś indziej? Chcielibyście się jako schronisko dołączyć? Zaprezentujemy również Waszych podopiecznych ;)[/QUOTE]

pewnie i dziekujemy za pamiec i propozycje.....
napisz co potrzeba ...fotek ,info? wszystko podeslemy...buzka

Posted

[B]kobietki,dziewczyny ,cioteczki i wujkowie potrzebuje pomocy[/B]
[B]ale to na pv.....[/B]
[B]kto jest z okolic Opola ,Namysłowa ,Brzegu itd...opolskie i zna tamtejsze schroniska[/B]
[B]chodzi o pieska[/B]
[B]PROSZE....TO WAZNE[/B]
[B]pies moze isc w rece rozmnazacza[/B]

Posted

giselle4 na mikołaja bedziemy u Was z prezentami nasze dzieciaki w gimnazjum robią zbiurkę i jest tego sporo ja juz byłam w naszej gazecie miejscowej może Noworudzianie się dorzucą to jakoś wspomożemy Was

Posted

[quote name='giselle4']pewnie i dziekujemy za pamiec i propozycje.....
napisz co potrzeba ...fotek ,info? wszystko podeslemy...buzka[/QUOTE]

Fotki i info, resztę ja Wam wyślę zrobioną ;) No i adres schroniska i jakiś numer telefonu na kogo ma być kontakt.

Posted

[quote name='elzunia']giselle4 na mikołaja bedziemy u Was z prezentami nasze dzieciaki w gimnazjum robią zbiurkę i jest tego sporo ja juz byłam w naszej gazecie miejscowej może Noworudzianie się dorzucą to jakoś wspomożemy Was[/QUOTE]
dziekuje Elzuniu:)

Posted

[quote name='Drzagodha']Fotki i info, resztę ja Wam wyślę zrobioną ;) No i adres schroniska i jakiś numer telefonu na kogo ma być kontakt.[/QUOTE]
ok
to podaj maila wszystko wyslemy

Posted

Dziewczyny zgłosił sie do mnie pan w sprawie suni ale ona juz w domu. Pan z Wałbrzycha szuka suni do pilnowania, docelowo dwóch. Nie muszą byc rasowe, ale mix kaukaza , onka mile widziane.
W ciągu dnia pies jest na wygrodzonej cześci posesji po 17 biega po całości.
Mam maila i tel. Czy moze zaproponowac jkiegos psiaka?
ja jesten z okolic Warszawy, daleko trochę..

Posted

[quote name='beka']Dziewczyny zgłosił sie do mnie pan w sprawie suni ale ona juz w domu. Pan z Wałbrzycha szuka suni do pilnowania, docelowo dwóch. Nie muszą byc rasowe, ale mix kaukaza , onka mile widziane.
W ciągu dnia pies jest na wygrodzonej cześci posesji po 17 biega po całości.
Mam maila i tel. Czy moze zaproponowac jkiegos psiaka?
ja jesten z okolic Warszawy, daleko trochę..[/QUOTE]
suczek owczarkowatych jest bardzo duzoi juztro moge postarac sie o fotki ...jezeli poczekasz.....