Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to tak :D W tym tyg. ja moge praktycznie w kazdy dzien :D łącznie z weekendem, bo nie mam zajec ;D tylko w srode jedziemy zawiezc alanka do wro., basia moze we wtorek (ma wolne), w srode w zaleznosci o ktorej bedziemy wiozly dobka i w czwartek po poludniu tez moze :D w sobote tez wolne to wypada 1 maja :D i w niedziele tez po poludniu moze :) czyli prawie zawsze nam pasuje ;) A jak reszta?:)

Posted

Witam do dziewczyn ze schroniska w dzierzoniowie.Znajoma znalazla dzis czarnego labradora przywiazanego w lesie w Bielawie.Nie wiem czy wiezc go do schroniska.Policja pomocnie powiedziala zeby wypuscic go w miescie.Prosze WAs o kontakt.To pilne prosze odezwijcie sie.Pozdrawiam i czekam

Posted

[B]anulkarico!
mozecie psa przetrzymac u siebie? [/B]
Schronisko nie przyjmuje psow od osob prywatnych.
Jestem z Bielawy, moge porobic mu zdjecia, zalozymy watek, zrobi sie ogloszenia i gwarantuje Ci, ze znajdzie sie dla niego dom.
Sa tez fundacje zajmujace sie adopcjami labkow.
Potrzebujemy troszke czasu :(

Posted

Z przetrzymaniem bedzie ciezko.Pani ktora go znalazla wjezdza do niemiec,a ja mam trola ktory sie nie zaprzyjazni.Jakis domek tymczasowy by sie przydal.Tez mi go szkoda.Nie wiem co z nim bedzie.Jezeli do schronu go nie przyjma nie wiem co pani zrobi.
Wiem ze to wszystko trwa,a w tej sytuacji nie ma czasu.Dzisiejsza noc pies spedzi w jakiejs altance,prosilam zeby go przetrzymali kilka dni.Nie wiem czy bedzie to kilka czy tylko jeden.Prosze pomozcie.

Posted

Pisze juz na labkowym watku!
Cieszymy sie ogromnie i dziekuje za Wasze wielkie serce, nie zostawilyscie chlopaka samemu sobie...

I sam zainteresowany:

[URL=http://img203.imageshack.us/i/labek.jpg/][IMG]http://img203.imageshack.us/img203/2741/labek.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Posted

Dzisiaj juz bez zapeszania napisze cos o neszej Justynce
.....
Justynka,miala do wyboru
praca i mieszkanie w Opolu
lub praca i zamieszkanie we Wrocławiu
.....chciala blizej nas byc i
wybrala WROCŁAW
mieszka na mojej dawnej dzielnicy...
na slicznym Osiedlu
Jana III Sobieskiego
na ul.Krolowej MARYSIENKI
I MA PRACE .....
jak tylko zaistaluje sobie internet bedzie pisac na wątkach
teraz cioteczki pamietajcie o justynavege i trzymajcie kciuki...
ONA O NAS NIE ZAPOMNINA I PSIAKACH:)
ja ,aby nie tesknic dostałam cos na pamiatke po niej
ale o tym szaaaaaa:)
interesowna jestem:)

Posted

[FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=YellowGreen][SIZE=3]Justy:loveu:nko ! Wszystkiego najlepszego:Cool!::thumbs::thumbs:[COLOR=DarkOrange]na tej swojej Nowej Drodze- Niechaj bedzie dla Ciebie spowita nowymi , cudownymi doswiadczeniami milosci , dobroci serca , niechaj wszystko co piekne ciebie nigdy nie omija - wazna kazda sloneczna chwila :loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='giselle4']Justynko ,napisz cos....bo nawet nie wiem czy masz juz neta:(
potrzebuje pomocy przy szukaniu hoteliku......
bo jak nie
ja bede na dniach we WROCKU.....TO ZOBCZYSZ:)[/QUOTE]

No jak już gisellka straszy takimi konsekwencjami,to ja nie będę...POZDRAWIAM!!!