giselle4 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 prosze podnosic [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184283-Głosniki-na-Sare-2-maja-010[/URL] Quote
giselle4 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Musimy sie spotkac znowu wszystke i obgadac wszystkie psy.....:) na kiedy spotkanko Asia,Adka,Justynka,i reszta towarzystwa? Quote
adkaaaaa5 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 No to tak :D W tym tyg. ja moge praktycznie w kazdy dzien :D łącznie z weekendem, bo nie mam zajec ;D tylko w srode jedziemy zawiezc alanka do wro., basia moze we wtorek (ma wolne), w srode w zaleznosci o ktorej bedziemy wiozly dobka i w czwartek po poludniu tez moze :D w sobote tez wolne to wypada 1 maja :D i w niedziele tez po poludniu moze :) czyli prawie zawsze nam pasuje ;) A jak reszta?:) Quote
Asia76 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 mnie w sobotę raczej tak ,w niedzielę i poniedziałek jestem na wyjeździe :-) Quote
anulkarico Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Witam do dziewczyn ze schroniska w dzierzoniowie.Znajoma znalazla dzis czarnego labradora przywiazanego w lesie w Bielawie.Nie wiem czy wiezc go do schroniska.Policja pomocnie powiedziala zeby wypuscic go w miescie.Prosze WAs o kontakt.To pilne prosze odezwijcie sie.Pozdrawiam i czekam Quote
fiorsteinbock Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [B]anulkarico! mozecie psa przetrzymac u siebie? [/B] Schronisko nie przyjmuje psow od osob prywatnych. Jestem z Bielawy, moge porobic mu zdjecia, zalozymy watek, zrobi sie ogloszenia i gwarantuje Ci, ze znajdzie sie dla niego dom. Sa tez fundacje zajmujace sie adopcjami labkow. Potrzebujemy troszke czasu :( Quote
anulkarico Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Z przetrzymaniem bedzie ciezko.Pani ktora go znalazla wjezdza do niemiec,a ja mam trola ktory sie nie zaprzyjazni.Jakis domek tymczasowy by sie przydal.Tez mi go szkoda.Nie wiem co z nim bedzie.Jezeli do schronu go nie przyjma nie wiem co pani zrobi. Wiem ze to wszystko trwa,a w tej sytuacji nie ma czasu.Dzisiejsza noc pies spedzi w jakiejs altance,prosilam zeby go przetrzymali kilka dni.Nie wiem czy bedzie to kilka czy tylko jeden.Prosze pomozcie. Quote
anulkarico Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Dzieki za zainteresowanie i za otuche.;)Psina na szczescie nie musi isc do schronu-znalazl sie wlasciciel.CUDA sie zdarzaja.:multi: Pozdrawiam Quote
fiorsteinbock Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Pisze juz na labkowym watku! Cieszymy sie ogromnie i dziekuje za Wasze wielkie serce, nie zostawilyscie chlopaka samemu sobie... I sam zainteresowany: [URL=http://img203.imageshack.us/i/labek.jpg/][IMG]http://img203.imageshack.us/img203/2741/labek.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Quote
giselle4 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Na godzine 15 zadna gmina nie odezwała sie w sprawie Dobrocina i nie przefaksowała umow adopcyjnych:( Quote
fiorsteinbock Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='giselle4']Na godzine 15 zadna gmina nie odezwała sie w sprawie Dobrocina i nie przefaksowała umow adopcyjnych:([/QUOTE] Urzednicy w sluzbie panstwu polskiemu... Quote
giselle4 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 ale dzisiaj juz jest lepiej i wreszcie moze pan S POJDZIE TAM GDZIE JEGO MIEJSCE Quote
fiorsteinbock Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='giselle4']ale dzisiaj juz jest lepiej i wreszcie moze pan S POJDZIE TAM GDZIE JEGO MIEJSCE[/QUOTE] oj Kochana, swego diabli nie biora.. ;) Quote
kamilawa Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='fiorsteinbock']oj Kochana, swego diabli nie biora.. ;)[/QUOTE] A może jednak.. ;) Quote
giselle4 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Dzisiaj juz bez zapeszania napisze cos o neszej Justynce ..... Justynka,miala do wyboru praca i mieszkanie w Opolu lub praca i zamieszkanie we Wrocławiu .....chciala blizej nas byc i wybrala WROCŁAW mieszka na mojej dawnej dzielnicy... na slicznym Osiedlu Jana III Sobieskiego na ul.Krolowej MARYSIENKI I MA PRACE ..... jak tylko zaistaluje sobie internet bedzie pisac na wątkach teraz cioteczki pamietajcie o justynavege i trzymajcie kciuki... ONA O NAS NIE ZAPOMNINA I PSIAKACH:) ja ,aby nie tesknic dostałam cos na pamiatke po niej ale o tym szaaaaaa:) interesowna jestem:) Quote
Nadziejka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=YellowGreen][SIZE=3]Justy:loveu:nko ! Wszystkiego najlepszego:Cool!::thumbs::thumbs:[COLOR=DarkOrange]na tej swojej Nowej Drodze- Niechaj bedzie dla Ciebie spowita nowymi , cudownymi doswiadczeniami milosci , dobroci serca , niechaj wszystko co piekne ciebie nigdy nie omija - wazna kazda sloneczna chwila :loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT] Quote
giselle4 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Justynko ,napisz cos....bo nawet nie wiem czy masz juz neta:( potrzebuje pomocy przy szukaniu hoteliku...... bo jak nie ja bede na dniach we WROCKU.....TO ZOBCZYSZ:) Quote
zuzlikowa Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='giselle4']Justynko ,napisz cos....bo nawet nie wiem czy masz juz neta:( potrzebuje pomocy przy szukaniu hoteliku...... bo jak nie ja bede na dniach we WROCKU.....TO ZOBCZYSZ:)[/QUOTE] No jak już gisellka straszy takimi konsekwencjami,to ja nie będę...POZDRAWIAM!!! Quote
Recommended Posts