Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzlikowa']jestem,ale teraz nawet czasu mi zbrakło...Gisellko,wytrzymaj choć Ty w pełni sił!
Mocno trzymam za Wasze psiaki...żałuję,ale tylko tyle mogę...[/QUOTE]
to bardzo duzo....dziekuje:0

Posted

zapraszam na bazarek dla piesków ze schroniska Azyl i psiaków z Dobrocina... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/182723-Samowar-buty-elektronika-i-inne-na-psy-z-azyla-i-Dobrocina-do-1-05-zapraszam?p=14380344[/URL]

Posted

[quote name='Asia76']DZiewczyny czy HAsiorek - post 3441, Misio - post 3445 i Kudłaczek są dalej do adopcji ? Napiszcie coś o nich a zajmę się ogłoszeniami[/QUOTE]
juz nie sa do adocji
maja chaty.....

Posted

[quote name='adkaaaaa5']wpadamy dzisiaj do schroniska oddac smyczke, zaplacic za Sambo itp. ;) Mialam jeszcze obfocic ktoregos piesia, o ktorej bedziesz w schronie?[/QUOTE]

Dzisiaj bede ale p poludniu
Bąbla zabieram na Dt.......bez innych zwierzat.:)

Posted

[quote name='adkaaaaa5']na pogaduchach :D? to kiedy mamy wpasc heheheh?[/QUOTE]
Ada lepiej nie wpadaj :eviltong:. Mam nadzieję, ze wiesz o co mi chodzi :lol:

Posted

Muszę się pochwalić, że artykuł o naszych psiakach się ukazał w Wiadomościach Świdnickich - co prawda tylko trzy psiaki, w tym Sambo, który ma domek, ale już nawiązała się jakaś współpraca, zdążyłam ich tylko w ostatniej chwili poinformować aby nie zamieszczali info o Białym i Sawku.

Posted

[quote name='Asia76']Muszę się pochwalić, że artykuł o naszych psiakach się ukazał w Wiadomościach Świdnickich - co prawda tylko trzy psiaki, w tym Sambo, który ma domek, ale już nawiązała się jakaś współpraca, zdążyłam ich tylko w ostatniej chwili poinformować aby nie zamieszczali info o Białym i Sawku.[/QUOTE]
Adka,Asia...Biały wrocił:(
idzie gora i ...dalej wiecie
zaczynamy szukanie domku
od nowa
Z LUDZMI KTORZY MAJA CZAS I CIERPLIWOSC [ODSYLAM DO SIOSTRY ADKI] i nie wyjezdzaja na Ibize......
sorry
a jeszcze 2 dni wczesniej mowił ze wszystko ok

Posted

[quote name='giselle4']Adka,Asia...Biały wrocił:(
idzie gora i ...dalej wiecie
zaczynamy szukanie domku
od nowa
Z LUDZMI KTORZY MAJA CZAS I CIERPLIWOSC [ODSYLAM DO SIOSTRY ADKI] i nie wyjezdzaja na Ibize......
sorry
a jeszcze 2 dni wczesniej mowił ze wszystko ok[/QUOTE]
a czemu co się stało, no nie mogę Giselko napisz

Posted

dziwne, zeby byl posluszny po 2-3 dniach...... no, ale nie ma co rozpamietywac szukamy nastepnego domku dla Białego :) Potrzeba wiecej ogłoszen. Przydałby sie ten pakiecik za 10 zł, jednak u mnie z kasą krucho :(

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/183055-Psinka-w-typie-COLLIE-prosi-o-dom-Musisz-jAE-zobaczyAE-Przygarnij?p=14471935[/URL] wątek Collinki, Asia76 tutaj podaje linka, bo masz zapchana skrzynke PW i nie moge wyslac :) a pewnie tu zajrzysz :)