_ogonek_ Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 hmm.... trzebaby ustalić jakis plan działania... Bo tak to jesteśmy w jednej rozsypce... :( Quote
giselle4 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='_ogonek_']hmm.... trzebaby ustalić jakis plan działania... Bo tak to jesteśmy w jednej rozsypce... :([/QUOTE] ogonku plan dzialania mamy tylko kaski nie mamy:shake: Priorytet dla mnie to Gabi w Bogatyni pozniej Warsik w domku Atenka u dobrych ludzi grzeczny Bernis Dobis wreszcie w domku Perelka w domku Pudi maskotka dzieci w domku Czeska u starszych ludzi z sercem mam dalej wymieniac a 3 kotki na działce.....:cool3: Quote
giselle4 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 ..Dzisiaj jedna wolontariuszka ale to pracowita dziewczyna:loveu:wyganiała sie po polu z psiakami i jeszcze miała czas na szczeniorki i na wyczesanie Pitusia:evil_lol: Dzieki mała kobietko.... zas dwie nowe nie pojawiły sie ale moze dlatego ze taki okres przed Swietem Zmarłych:crazyeye: Dziekujemy darczyncom za koce bardzo dziekuje za kołderke dla Wiorka:evil_lol: za towary sypkie...ryz ,.kasze,makarony:loveu: Quote
_ogonek_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='giselle4']ogonku plan dzialania mamy tylko kaski nie mamy:shake: Priorytet dla mnie to Gabi w Bogatyni pozniej Warsik w domku Atenka u dobrych ludzi grzeczny Bernis Dobis wreszcie w domku [B] Perelka w domku[/B] Pudi maskotka dzieci w domku Czeska u starszych ludzi z sercem mam dalej wymieniac a 3 kotki na działce.....:cool3:[/QUOTE] Grażynko, moja perełka prawda? :( Grażynko a jutro się do azyla wybierasz? Chętnie bym ci towarzyszyła ;) Quote
giselle4 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='_ogonek_']Grażynko, moja perełka prawda? :( Grażynko a jutro się do azyla wybierasz? Chętnie bym ci towarzyszyła ;)[/QUOTE] Ogonku ,jutro swieto wiec tylko dyzur ma Jasia nawet mnie tam jutro nie bedzie...bede na grobach ludzi których kocham mimo ze ich juz nie ma:shake: Psiaki maja sucho i czysto Pani kierownik jutro je nakarmi i wysprzata....i tez ma groby Spotkamy sie po 3listopada napewno ale jutro jeszcze mam psiaki za Osirem Pan jesc im nie da:shake: Quote
_ogonek_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 grazynko wiem... ale jakos nie mam ochoty tak isc na cmentarz wolalabym byc gdzie indziej.... Quote
giselle4 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='_ogonek_']grazynko wiem... ale jakos nie mam ochoty tak isc na cmentarz wolalabym byc gdzie indziej....[/QUOTE] wiem A Perełka Twoja Adusiu ..... dałam ja do Wiadomosci Zabkowickich razem z trojłapkiem trzeba ja socjalizowac....moze zabiore na izolatke i zobaczymy ale Pani kirownik to juz mi łeb rozbije....zartuje troche pogada i powie ,,a ,to rob co chcesz,,:evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ogonku, uspokoj sie...Pochlastana nie pomozesz psiakom. Glowa do gory, co nas nie zabije to nas wzmocni! Quote
_ogonek_ Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ale ja już nie mogę... Ona mi się już po nocach sni... :( :( Quote
kamilawa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Oj, tak pochlastana nie pomożesz- sama się przekonałam :diabloti::diabloti: Quote
giselle4 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 wszystkim pieskom ktore odeszly [IMG]http://bayatriss1.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/candle.gif[/IMG] pamietam:-( Quote
_ogonek_ Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Wszyscy pamiętamy między innymi ty Dago... (*) Quote
kamilawa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Oj taaak. Pamiętamy. U mojego Kokusia nadal stoi znicz :oops::razz: Quote
yes Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 dawno mnie tu nie było i dzięki dzisiejszej wizycie giselki dowiedziałam się, ze bazarek z przedmiotami ode mnie zarobił pare złotych :cool3:super. mam nadzieje, ze Gis znów wyczaruje piękne rzeczy, a i ja przed świętami zorganizuje się z nowymi giftami na zbożny cel :multi: Quote
giselle4 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='yes']dawno mnie tu nie było i dzięki dzisiejszej wizycie giselki dowiedziałam się, ze bazarek z przedmiotami ode mnie zarobił pare złotych :cool3:super. mam nadzieje, ze Gis znów wyczaruje piękne rzeczy, a i ja przed świętami zorganizuje się z nowymi giftami na zbożny cel :multi:[/QUOTE] dziekuje dobra kobieto jeszcze nie rozpakowalak ale zaraz sie biore i do schronu zawioze buzka i pisz czesciej Quote
Slomka22 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 kobieto podaj mi jakis nr kontaktowy bo Gabi ma wyroznione alegratke tylko numer nieaktualny [URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2014350_ona_nie_ma_nic.html[/URL] Quote
giselle4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='Slomka22']kobieto podaj mi jakis nr kontaktowy bo Gabi ma wyroznione alegratke tylko numer nieaktualny [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2014350_ona_nie_ma_nic.html]Ona nie ma nic....[/url][/QUOTE] 664 315 852 to jest dobry numer juz wszystko załatwilam w erze hihi:eviltong: Quote
giselle4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='Slomka22']zaktualizowane[/QUOTE] Bardzo dziekuje Slomka;) Quote
giselle4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='andzia69']Gisellko - gdzie wpłacic na Gabi?[/QUOTE] w pierwszym poscie jest numer konta i bardzo dziekuje za kazdy grosz:eviltong::evil_lol: Quote
andzia69 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='giselle4']w pierwszym poscie jest numer konta i bardzo dziekuje za kazdy grosz:eviltong::evil_lol:[/QUOTE] a na którym watku?:crazyeye: bo ja chyba jestem już niedowidząca:evil_lol: no i sam nr konta to mi nie bardzo wejdzie:eviltong: Quote
giselle4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='andzia69']a na którym watku?:crazyeye: bo ja chyba jestem już niedowidząca:evil_lol: no i sam nr konta to mi nie bardzo wejdzie:eviltong:[/QUOTE] sorry,to ja jestem zakręcona jak słoik:mad: dziekuje i jutro fotki z Bogatyni:cool3::crazyeye: Quote
giselle4 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 ...Gabi w BOGATYNI:multi: MARKO w domku:multi: Dzisiaj poadopcyjna:evil_lol: Quote
Recommended Posts