Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jutro Afra jedzie do domu!!!
Dom w sumie niespodziewany, bo ... w Kaliszu. ;) Suczka będzie u prawdziwej miłośniczki zwierząt, członka stowarzyszenia na pomoc zwierzętom. Jestem pewna, że będzie jej tam wspaniale! :multi:
No i wieści z pierwszej ręki - dotyczące suńki. :)

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bonsai napisał(a):
Jutro Afra jedzie do domu!!!
Dom w sumie niespodziewany, bo ... w Kaliszu. ;) Suczka będzie u prawdziwej miłośniczki zwierząt, członka stowarzyszenia na pomoc zwierzętom. Jestem pewna, że będzie jej tam wspaniale! :multi:
No i wieści z pierwszej ręki - dotyczące suńki. :)

:multi::multi::multi::multi:

Posted

Ma domek,a jej nowa właścicielka mieszka całkiem blisko mnie. :) Mieszka oczywiście w domu. Spi na tapczanie właścicieli. Lubi psy i koty / nie może ich tylko zliczyć bo jest
ich 8 / bardzo przyjazna dla dziecka , na obcych grożnie warczy. Wspaniała sunia. Napewno nie zazna już krzywdy. :multi: :multi: :multi:

Można szybciutko podmienić jej allegro. ;) Do mnie też dużo osób dzwoni i o nią pyta.

Posted

Rozmawiałam niedawno z jej Panią przez tel, dostałam zaproszenie na wspólny spacerek, więc będą szersze wieści jak teraz, czyli że sunia ma się wspaniale i jest radosną rozrabiarą. :cool3: I bardzo dobrze dogaduje się z innymi psami (ale to wiedziałam już wcześniej ;) ).

Posted

Nikt się nie dopomina o zdjęcia? :( To ja i tak je wstawię! :eviltong:

Afrunia jest psem bardzo radosnym, jak widać - towarzystkim, uwielbiającym zabway, a do tego ogromnym pieszczochem. Takiego psa to ze świecą szukać - jest cudowna! :)

Posted

Jak to nie dopomina??? Przeciez to oczywiste, ze na zdjęcia czekamy z niecierpliwością. To nasza kultura osobista nie pozwala ciotkom byc zbyt natrętnymi. Więc czekamy cierpliwie i z pokorą...oczywiście do czasu:evil_lol:.:evil_lol: Masz szczęście, ze w tym czasie się zmieściłaś :diabloti:.
Buźki...

• 1 month later...
Posted

Ma się super, rodzinka jest nią zachwycona - jej dwaj psi kumple również. :) Gonitwy, wyrywanie zabawek to widoki dnia codziennego w domu Afry.
Poza tym nie wiadomo czy sunia jest wysterylizowana czy nie - domek czeka na cieczkę, potem sterylka.

Czekunia, a co u Ciebie?

Posted

No to super!!! Cieszę się, że suńce tak się poszczęściło:multi: Zasłużyła na to!!! I z całego serca jej kibicuję...

A co u mnie... Łapię oddech po męczącej sesji...
A tak poza tym to serduszko tęskni za czterema łapkami:-( Ale narazie pomaga mi suńka kumpla, którą czasami zabieram na wspólne spacerki:cool3:

No i oczywiście czekam niecierpliwie na dalsze relacje z nowego życia Afry, a najlepiej gdyby do tego były jeszcze fotki pannicy i jej współtowarzyszy;)

Aha, i jeszcze taki mały OFFik... Czytałam wątek kaliskiego niewidomego foxteriera i tak sobie pomyślałam, że gdybyście potrzebowały jakiegokolwiek transportu, to ja służę autkiem, z funduszami różnie bywa, ale jeśli tylko będzie potrzeba, to wal do mnie jak w dym...

A u Ciebie:cool3:?? Wszystko OK??

Posted

Czekunia, to czas najwyższy na Twoje osobiste 4 łapki. :) Gdzies już na pewno na Ciebie czekają. :)

Fotki Afry będą, bo muszę odwiedzić jej Panią. Zapewne spotkanie odbędzie się po świętach, więc wtedy można liczyć też na zdjęcia. ;)

Jeśli chodzi o foksteriera (ale on z Ostrowa ściśle mówiąc), to niestety sprawa stopi w miejscu w tej chwili. :( Ale będę miała na uwadze Twoją ewentaulną pomoc. A może ejsteś w stanie dać tymczas jakiemuś psiakowi lub kociakowi? Mamy dwie sytuacje podbramkowe: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107715 i tu http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107115

Posted

Bonsai, już wcześniej zastanawiałam się nad domkiem, chociażby tymczasowym, dla jakiejś bidy, ale niestety narazie nie mogę zdecydować się na taką pomoc, chociaż wierz mi, że bardzo bym chciała...
Chroniczny brak czasu, który mi ostatnio doskwiera, z racji częstych wyjazdów poza Kalisz, uniemożliwiałby mi zajęcie się zwierzakiem...
Mam nadzieję, że nie masz mi za złe...

Posted

Oczywiście nie mam za złe, skąd w ogóle ten pomysł! :) Jednak jak będziesz miała czas i chęci - daj znać, na pewno będzie jakiś zwierzak w potrzebie.

Tymczasem miłe wieści od Afry.
Sunia ma się naprawdę super, pięknieje w oczach. :loveu: Ma cudowną sierść, cudowną panią, cudownych towarzyszy do zabaw! Aż miło patrzeć!

Oto mała: