Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani Agnieszko czy tam Nerisko,

ja chyba kompletnie zwariowałam - bo myślę o zaadoptowaniu dwóch panienek - Bursztynki i Malinki - choć wiem, że Bursztynka ponoć jest już "zaklepana" do pani z dzieckiem - przy jej charakterku balabym się - bo co będzie jak ugryzie w złości dziecko - często ludzie po takim akcie wywalają na ulice albo oddają do schroniska.

to Bazolek by sie chyba ucieszył .......:)

:cool3::cool3::cool3: :diabloti: :multi:

choć pewnie wolałby jedną ze świneczek morskich ......

pozdrawiam

magda i bazolek

proszę dać znać co Pani o tym myśli .....

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poprosiłam Agatę-Air o sprawdzenie domku w Żyrardowie. Jesli będzie najmniejsza choćby wątpliwość w sprawie Bursztynki jestem za tym, żeby obie panienki poszły razem i zabawiały Bazolka.

Posted

Jak wpadniemy to w sobotę i mam nadzieję, że do soboty uda się sprawdzić ten domek.

Teraz chyba potrzebuję wiedzy jak przekonac Maliznke - Malizne że nie jest kotem i nie może robić w kuwete kocią - może jak tej kuwety nie wstawie to po prostu będzie się załatwiać nad dworze razem z innymi pieskami a Bazolek i Bursztynka będą dobrymi nauczycielami dla niej jak tu być psem.

pozdrawiamy

magda i bazolek

Posted

Nie, świnek w pakiecie nie będzie :cool3:
Bazolek nie wyczaił dziewcząt, na początku zauważył chłopców

I nawet jak Merzet wzięła go na kolana to wykręcał głowę na wszystkie możliwe strony tak, żeby widzieć świnki...

Posted

[quote name='Neris']Nie, świnek w pakiecie nie będzie :cool3:
Bazolek nie wyczaił dziewcząt, na początku zauważył chłopców

I nawet jak Merzet wzięła go na kolana to wykręcał głowę na wszystkie możliwe strony tak, żeby widzieć świnki...[/quote]
A ja myslé Neris, ze powinnas uatrakcyjnic jakos adopcje, np. bierzesz psa- dostajesz swinké gratis (na grilla :razz:).

Co do gratisów, uslyszalam kiedys taká oferté dentystyczná: "tracisz záb, dostajesz dwa!" :evil_lol:

Posted

[quote name='emilia2280']A ja myslé Neris, ze powinnas uatrakcyjnic jakos adopcje, np. bierzesz psa- dostajesz swinké gratis (na grilla :razz:).

Co do gratisów, uslyszalam kiedys taká oferté dentystyczná: "tracisz záb, dostajesz dwa!" :evil_lol:[/quote]

Moje Świnki nie umieja grillować i wcale nie chcą!!!!

a czyje te zęby? Może ja się połaszczę bo swoje mam bardzo słabe...

Posted

[quote name='Neris']Moje Świnki nie umieja grillować i wcale nie chcą!!!!

a czyje te zęby? Może ja się połaszczę bo swoje mam bardzo słabe...[/quote]
A swinki nie muszá umiec grillowac, wystarczy jak zajmá sié panierká w sosie wlasnym :lol:

Ale mozesz nie pomiescic podwójnej ilosci zébów, skoro na miejsce jednego wstawiajá dwa!

Posted

Wiecie co jest tyle jamnisiów do adopcji że mi chyba głowa pęknie, bo ja najchętniej dała bym dom każdemu jamnisiowi tylko pytanie

ILE JAMNIKÓW ZMIEŚCI SIĘ DO ŁÓŹKA HA HA HA

Bazolek zajmuje całą swoją poduszeczkę ale jak gorąco to się rozwala na pleckach ......

ja już naprawdę tracę głowę kogo zaadoptować .......!!!!

Pozdrawiam

magula i bazolek

Posted

Ona jest całkiem niepoprawna, kopie dziury i biega zamiast się oszczędzać. Szwów nie zdjęliśmy bo ona się za bardzo wije, mamy na razie smarować RIVELEM bo z jednej strony jest ciut zaognione.
Plamki na razie są :shake: ale co dwa dni przemywamy, pani doktor mówi że jeszcze dwa razy i już.

Posted

A ja tam nie wiem czy szalona, ale jak sobie przypomnę to śliniące się stworzenie o nieprzytomnym wzroku to aż nie mogę uwierzyć że to ten sam żabulec co teraz...

Posted

[quote name='Neris']Ona jest całkiem niepoprawna, kopie dziury i biega zamiast się oszczędzać. Szwów nie zdjęliśmy bo ona się za bardzo wije, mamy na razie smarować RIVELEM bo z jednej strony jest ciut zaognione.
Plamki na razie są :shake: ale co dwa dni przemywamy, pani doktor mówi że jeszcze dwa razy i już.[/quote]

----- no ładnie ładnie ładnie to jest mały szkodnik :lol: :lol: :diabloti:

dziury - ciekawe czy wykopie dziurę w mojej wykładzinie ..... ogródka u mnie brak

ale za to będą długie spacerki w towarzystwie Hrabiego Bazolka ....

pozdrawiamy

magda i Bazolek

Posted

Niestety moje jamniki jej pokazały, na czym polega zabawa

Ale w domu nie kopie, przynajmniej ja nie zauważyłam żeby jakieś otwory w podłodze się pojawiły :cool3:

Lubi się bawić piłeczką - sama nie wiem jak ją dostrzega!

Posted

No to jutro wielki dzień mojej małej żaby...

A nowa rodzina Bursztynki pomyślnie przeszła wizytę przedadopcyjną przeprowadzoną przez Agatę Air, więc obydwie dziewczynki będą miały domy!

Posted

W ogóle się nie bała ani nie denerwowała, ani w domu ani po drodze do auta. Zaczepiała Bazolka i inne psiaki do zabawy - poszliśmy całą jamniczą grupą.
Na dowód że UMIE zrobiła piękne siku i kupę na trawkę.

Dała mi parę całusów i pojechała...