Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biega, skacze, bawi się, "sylopku" nie woli. Taka żaba niedobra, ale kocham ją niemozebnie. Jak znajdzie dom, zabierze do niego ogromny kawał mojego rozdartego serca.

Posted

Wróciliśmy od lekarza - płuca prawie idealne.
Oczko zaczyna "przezierać".

Pan doktor zaglądał do oczka przyrządem ze światełkiem - oj, nie lubiła tego malizna nasza, oj nie... już dzisiaj nawet nie próbowała opanowywać warczenia.

Kto zgadnie ile toto waży?

Posted

Cudowne wieści Neris!!! Wielka ulga !!! Przepraszam, że zapytam, a nie korci Cię by Malizna została u Ciebie? Gdzie ona będzie miała lepiej??? Zakochana jesteś w niej na zabój, a i ona na pewno też w Tobie...Jejku, rozbijać taką miłość??? Jakie to smutne :-(...

Posted

A zagadka nierozwiązana... to ja sama powiem.

4100gram!!!!!!!!!
4,1 kg!!!!!!!

Biochemia niestety kosmiczna, ale po biotraksonie takie zaburzenia wskazań normalne. Powtarzamy za 14 dni, pan doktor mowi że teraz szkoda marnować kasy.

I Malizna pierwszy raz maszerowała samodzielnie!! Wąchała, zrobiła siooo, dreptała moja dzielna Malizna aż mi serce rosło... ale niedobra neris otworzyła drzwi do kliniki i zaczęło być gorzej.

"mamo, a po co my tu? Tu kłują, macają, niedobrze, tu nie chcę..." zaparło się to małe nóżynami, ludzie na ulicy parskali śmiechem a ja ją przekonywałam... Charakterek ma Malizna niezły.

Posted

Alat 27
Asp 27
Bilirubina 0,2

Mocznik 72
Kreatynina 0,9

waga 4300g

Jedzie do domku w sobotę, nie ma na co czekać... teraz i tak nie bardzo mam siłę się nią zajmować.

Posted

[quote name='Neris']Muminek lubił się z nią bawić. On był jeszcze mniejszy od niej. Moje małe słonko, radosny promyczek. Nie wiem jak sobie poradzić.[/quote]
Neris nie wiem, co Ci podpowiedzieć...Zawsze z wielkim podziwem patrzyłam na osoby, które znalazły w sobie siłę by rozstać się ze zwierzaczkiem i dla dobra zwierzaczka...a Ty swoje traktujesz jak najukochańsze dzieci, stąd ten ból, niepewność i tęsknota. Nie ukrywajmy,
te zwierzaczki też to czują...