majqa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Naj, naj, najlepszy...tak by opiekunowie Goldiego mieli domków do wyboru do koloru !!! Quote
gamoń Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 My nazwałysmy Goldiego Bubel a zdrobniale Bubi. Więc psiak cała noc przespał z moim synem Kamilem na łożeczku .Jak chciałam aby poszedł na posłanie to tak podawał łapy i rozdawał całusy jezorem ,ze nie miałam sumienia go wyrzucic na posłanie.Psiak sygnalizuje potrzeby fizj.Jest bardzo karny jak powie sie głosniej to rozumie w czym rzecz.Nadaje sie do kazdego domciu .Nie bedzie z nim zadnych problemów. Quote
oktawia6 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 dzwonił do mnie pan zainteresowany adopcją Goldiego-bardzo fajny facet-powiedział, że już dzisiaj dzwonił z panią u której jest Goldi-potem nikt nie odbiera-uspokoiłam go, żeby próbował bo psami na pewno ta pani zajęta i niech dalej próbuje:p Quote
gamoń Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Jak do tej pory nikt nie dzwonił.Wybierzemy dla Bubla nakorzystniejsze warunki.On na to zasługuje. Quote
AnkaRa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='gamoń']Jak do tej pory nikt nie dzwonił.Wybierzemy dla Bubla nakorzystniejsze warunki.On na to zasługuje.[/quote] Dzwonia, dzwonia :) Zaintereowanie jest dosyc duze. Napewno uda sie nam znalezc wspanialego czloweika dla niego. Agnieszko zdzwonimy sie jutro i opowiem Ci o propozycjach. Quote
enia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Mam nowe foty suni goldenowatej tej małej płaczki.Komu mogę wysłać do wstawienia na wątek? w pracy mam blokady więc na forum ani nie widze fot ani nie wstawie....... Quote
AnkaRa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='evita.']Jak dobrze, że Golduś już bezpieczny :multi:. Na forum goldkowym czytałam, że domki już się o niego "zabijają" :cool3:. Po tym co przeżył w schronie należy mu się domek najlepszy pod słońcem :lol: No wlasnie, podaje adres do watku Ksiecia: http://www.pomocgoldenom.fora.pl/do-adopcji,1/ksiaze-goldi-z-podarszawskiego-schroniska-w-domu-tymczasowym,818.html Agnieszko, chce go w sobote zabrac do naszych wetow zeby go obejrzeli i dobrali odpowiednia dla niego diete. Kupimy mu worek dobrego zarelka. On musi teraz dobrze jesc :) Zadzwonie wieczorkiem to sie jakos umowimy. Quote
AnkaRa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Czy ktos w tym tygodniu będzie może jechal do Krzyczek? Mam uzbieranej troche kasy. Czesc wplace na Fundusz Pomocy, za czesc chcialabym kupic karme i przekazac osobom, ktore tam jezdza. Prosze o kontakt. Quote
gamoń Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 U nas Bubi je ryż z kurczakiem i warzywami (gotujemy dla naszych potworków i chrupki -eukanube. Aniu Aga ma egzamin i zajecia do 17.00 potem musi przyjechac i zrobic zastrzyk Gamoniowi i wieczorkiem bedzie do Twojej dyspozycji. Bubel dzisiaj szalał na spacerku.Bardzo sie cieszy kiedy sie z nim biega ,łapie za smyczke .podaje łape.Jest strasznym przytulasem ,przepycha sie przed moimi psami aby byc pierwszy do rozdania całusów.Bardzo kontaktowy psiak i bezproblemowy.Nie niszczy w mieszkaniu ,nie szczeka jak zostaje sam. Pozdrawiamy wszystkich ,którzy nam pomagają w opiece nad Bubim i dziękujemy za wielkie serce. Aga,Beata ,Kamil i nasz bohater BUBEL Quote
aga-zapalka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 jaka slicznotka- dobra robota ludziska:D Quote
gamoń Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Kto moze wiecej cos powiedziec o suni ,moze załozy jej nowy watek i przeklei zdjęcia. Quote
enia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 O suni pisała Oktawia ,że okropnie rozpacza i chwytała łapką jej dłoń przez kraty i nie chciała puścić.......:-( Quote
paros Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='enia']Mam nowe foty suni goldenowatej tej małej płaczki.Komu mogę wysłać do wstawienia na wątek? w pracy mam blokady więc na forum ani nie widze fot ani nie wstawie.......[/quote] Widzę, że już wstawione fotki :lol: Gdybym wiedziała, że wysłałaś maila to zajrzałabym zaraz do skrzynki :cool3: a następnym razem może SMS o treści "masz maila" ;) Quote
AnkaRa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='enia']O suni pisała Oktawia ,że okropnie rozpacza i chwytała łapką jej dłoń przez kraty i nie chciała puścić.......:-([/quote] Dziewczyny, mam domek dla tej suni. Siostra mojej koleznaki z pracy. Ma juz jedna mala, stara sunieczke. Obie zwariowane na punkcie psiakow jak malo kto. Prosze o wiadomosc kiedy ktos bedzie jechal do schroniska i do kogo trzeba sie zglosic. Mam dzwonic do Oktawii? Do Oli? Przy okazji, mam zalatwionych 1-2 workow suchego chleba prosto z piekarni. Moze byc do odbioru co tydzien. Czy jestescie zainteresowane? Quote
gamoń Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Bubel widział sie dzisiaj ze swoja Pania i Panem.Jutro jedzie do swojego domku.Bubi dziękuje wszystkim a szczególnie cioci AnkaRa za okazane serce i pomoc w znalezieniu swojego miejsca na ziemi. Quote
AnkaRa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Co tu duzo gadac. Ksiaze Goldi nazywa sie Babel a Oda to Miłka i sa juz nareszcie u siebie :))) Watek Babelka: http://www.pomocgoldenom.fora.pl/wiesci-z-nowych-domow,7/ksiaze-goldi-babel-z-podarszawskiego-schroniska-juz-w-domu,818-50.html Watek Miłki: http://www.pomocgoldenom.fora.pl/wiesci-z-nowych-domow,7/mloda-labusia-z-krzyczek-to-milka,835.html#13834 :multi: :lol: :loveu: :evil_lol: Quote
enia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 AnkaRa- super wieści!!!!!!!!!:multi::loveu: Dzięki!!!!! Quote
AnkaRa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Kobitki, pisalam juz w ktoryms z Krzyczkowych watkow o 70 kg karmy ktora mam w samochodzie i mozliwosci zalatwienia co tydzien kilku workow chleba. Nikt nie odpowiedzial. Nie wiem, czy mam to przekazac innemu schronisku? Kto jezdzi do Krzyczek i moglby to zarlo ode mnie wziac???? Quote
enia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 AnkaRa napisał(a):Kobitki, pisalam juz w ktoryms z Krzyczkowych watkow o 70 kg karmy ktora mam w samochodzie i mozliwosci zalatwienia co tydzien kilku workow chleba. Nikt nie odpowiedzial. Nie wiem, czy mam to przekazac innemu schronisku? Kto jezdzi do Krzyczek i moglby to zarlo ode mnie wziac???? A możesz mi podać swój tel.? przekaże dyrektor schroniska może uda sie jej to odbierać jakoś we własnym zakresie. A karme oktawia lub kometa pewnie chętnie wezmą one tam karmią na miejscu psiaki.... Quote
Recommended Posts