Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Century Gothic]Cisza, bo... [/FONT]

[FONT=Century Gothic]...Natan znalazł dom![/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT]

[FONT=Century Gothic]Dziękuję wszystkim dogomaniaczkom, [/FONT]
[FONT=Century Gothic]które z zaangażowaniem szukały mu domu! :loveu:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]To właśnie dzięki takiej pracy dajemy szansę zwierzkom na lepszy byt.[/FONT]

Posted

[quote name='Selenne']Ojeju jeju jeju!
Dawać szczegóły! I foteczki! I wszystko!

Selenne niestety narazie Cię zawiodę.

Nie znam szczegółów. Dzisiaj w schronisku byłam po przeszło półtora miesięcznej przerwie i nadrabiałam ogromne zaległości. Zdąrzyłam jedynie porobić kilka fotek nowym psom i spisać 58 numerów psów, które w tym czasie znalazły dom, wśród nich był NATAN.

Natan znalazł dom przez schronisko, nie pośredniczyłam w adopcji więc nie mam namiarów na nowy domek, ale wierzę, że nowi opiekunowie się odezwą. Myślę, że ogłoszenia na internecie miały tu duże znaczenie, więc nowy domku, błagam o kontakt.:loveu:

W każdym razie, teraz będę mogła już częściej jeździć do schroniska i jak spotkam tylko pracownika, który go wydał, to postaram się dowiedzieć wszystkiego co tylko będzie możliwe. Niestety dane osoby adoptującej psiaka są objęte tajemnicą, więc jeszcze raz apel. DOMKU DAJ ZNAĆ.:loveu:

W każdym razie ogromnie, ogromnie się cieszę.
W schronisku będę w sobotę lub niedzielę, może dowiem się czegoś więcej.

Wielkie, ogromne dzięki dla wszystki, którzy pomagali psiakowi, to przez Wasz upór ma DOM!

DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Swoją drogą... Tyle psiaków znajduje domki w Tychach, a tak niewiele udaje nam się złapać na mieście! :evil_lol: Ciekawe... Ukrywają się? :cool3:

Powodzenia Natanku w domciu! I niech Cię spotkam w końcu! :eviltong: