Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ocelot napisał(a):
Za jakiś czas szykuje się dom dla psa. Co prawda w budzie i w kojcu, ale może przekonam do Ediego? Nie zapeszamy, niech dojrzeją;)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Oooo... SUPER! Już milczę i nie zapeszam. :)

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga albo w sobotę do 14.00 musisz sama, albo kierownik proponuje niedzielę między 11.00 a 14.00. Mam dać znać kiedy.
Pomyśl, bo ja w niedzielę bym się z domu wyrwała.

Posted

Znajomi będą dzierżawić knajpkę nad Zalewem. Jest tam dozorca i oni odpowiedni przeze mnie nagabywani zaczęli myśleć, żeby do stróżowania dozorcy dodać psa;)
Oczywiście nie mam pewności, ze Edi będzie im odpowiadał, ale jeśli się już zdecydują - to na bank będzie to psiak ze schroniska czyli i tak dużo. Są to ludzie kochający zwierzęta, więc nie będzie obawy, że skrzywdzą zwierze po raz drugi;)
Pożyjemy, zobaczymy

Posted

Z tym domkiem to bardzo daleka droga niestety, on przebąkują o psie do stróżowania, ale nie są do końca pewni. Do końca nie wiadomo kiedy (to może być równie dobrze w sezonie letnim) i czy to będzie Edi. Jeśli zdecydują się na psa - to na pewno ze schroniska, czyli to już coś;)
A w ogóle to jutro się spytam.
Dlatego póki co szukamy Ediemu domu, a tam i tak jakiś biedak trafi.