grazyna9915 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Mam nadzieję, że LARA jest już w nowym domku. Jutro wybieram się do schroniska i dowiem się co i jak. Quote
Mada:) Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 LARCIA W DOMKU!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: :multi::multi: :lol: Quote
grazyna9915 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 A skąd ty to wiesz? Ej, ja proszę więcej? Czy to jest ta Pani do której pisałam? Quote
Mada:) Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 A bo wiem... :cool3: Tak to ta pani :lol:. Pisała do mnie w sprawie bokserki już jakiś czas i pilnie wyczekiwała aż sunia będzie gotowa do adopcji. Larcia mieszka teraz w Sosnowcu. Imienia nowego nie otrzymała ponieważ świetnie reaguje na ''Larę'' :razz:. Sunia jest grzeczna, ale zarazem pełna życia na spacerach! Była u weterynarza i dostała witaminki. Jej nowa Pani właśnie przyrządza pyszne jedzonko dla Larci. Wszystko jest w jak najlepszym porządku! Aha... właścicielka suczki obiecała nam fotki za jakiś czas!! :multi: Dziękuję wszystkim za pomoc w szukaniu domku dla bokserki!! :loveu::loveu::loveu: Quote
kaja555 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 :smilecol::laola: No to czekamy na zdjęcia!:multi: Quote
Kluska4 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ale cudowne wieści :multi::multi::multi::multi::multi: Tak, czekamy z niecierpliwością na zdjęcia :loveu: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Mada:)']LARCIA W DOMKU!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: :multi::multi: :lol: SUPER:loveu::loveu::loveu: Quote
Arlene Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Kolejny super-domek! Larcia, teraz będziesz żyła jak pączek w maśle :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Quote
Mada:) Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Wiecie co się okazało? :razz: Larcia jest bardzo ułożoną sunią. Szczeka na komendę i przynosi smycz, gdy chce na dworek. Jest kochana!! :loveu::loveu::loveu: Quote
grazyna9915 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Panicio od Lary prosimy o foteczki?! Quote
Mada:) Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Powinny być za jakiś czas... :razz: Quote
Arlene Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ja już nie umiem się doczekać :multi: Larcia ma na pewno przeszczęśliwą mordkę! Quote
Kluska4 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Właśnie ..... też bym je chętnie zobaczyła :cool1: Quote
Mada:) Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Musimy jeszcze troszkę poczekać - pani powiedziała, że w przyszłym tygodniu wyśle zdjęcia. Ale jest troszkę nowych wieści: ''Larcia jest okay, wczoraj kupilam jej wielkie lezysko .Odezwe sie i wysle zdjecia w przyszlym tygodniu. Pozdrawiam wszystkich Dogomaniakow /rozslawiam Wasze imie w calym Sosnowcu i w Katowicach.Pa do uslyszenia i zobaczenia'' :multi::multi::multi: Quote
Mada:) Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Niestety nie mam najlepszych wieści... Jesli chodzi o domek Larci - wszystko super! Ma cudowną rodzinę, bardzo odpowiedzialną i zakochaną w Larci po uszy! :loveu: Ale... Lara choruje. Ma białaczkę limfatyczną. Miała przeprowadzany zabieg ''żabki'' pod językiem. Sunia koło sutka ma guza, który już się nieco zmniejszył, lecz pod szyją guz jest ogromny. Mała przyjmuje już drugą serię antybiotyków. Apetyt ma, jednak jedzenie sprawia Larci trudności. Lekarz zalecił także okłady z bułki i mleka. Pani Larci prosi o trzymanie kciuków! Jest bardzo smutna z powodu problemów zdrowotnych Larci... Gdy się jeszcze czegoś dowiem, dam Wam znać. LARCIU, ZDROWIEJ NAM SKARBEŃKU! :placz: Quote
Mada:) Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Niestety nie udało się... Pomimo tego, że Lara miała cudowną opiekę, wspaniałą, troskliwą rodzinę - odeszła... Była chorowitą sunią, słabą... Lara jest za TM... :-( Dziękuję Pani, która przygarnęła Larcię za to, że sunia odeszła w rodzinnym cieple, otoczona miłością. Dziękuję, że Lara poznała czym jest dom, szczęście i miłość! Dziękuję za wszystko co Państwo dla niej zrobili! Larciu bądź szczęśliwa za TM! Pamiętaj, że miałaś cudowny dom! Quote
grazyna9915 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Larciu jest mi tak bardzo, bardzo przykro. Życie nie jest sprawiedliwe!!! Bardzo współczuję opiekunom i jednocześnie chcę im serdecznie podziękować za opiekę nad Larcią. Za to, że jej ostatnie dni - mimo choroby - były szczęślwe. Jest mi niezmiernie smutno i żal, bo przeciaż miało być całkiem inaczej... BARDZO MI PRZYKRO!!! Quote
Recommended Posts