Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Aaaaa, widze problem w braku ogrodzenia;)

Pzdr.[/QUOTE]
No niestety...
Byleby do wiosny...

A ja dziś pół dnia w B-stoku spędziłam na badaniach i jestem padnięta... :shake: Ledwo się z domu wywlekłam żeby z psem wyjść... :evil_lol:
A jutro jadę na konie, i mam nadzieję, że uda mi sie jakieś fotki zrobić ;)

Posted

P. ma cudne oczka:
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1450411.jpg[/IMG]

[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1450422.jpg[/IMG]
I robi bardzo ętęlegętne miny :diabloti:

Posted

[quote name='idusiek']bo ona po studiach jest :) nie dostałaś dyplomu z książeczką schroniskową?:)[/QUOTE]
Nie :evil_lol:

Galop, po ponad miesiącu niejeżdżenia, więc proszę o wyrozumiałość ;)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=1RyjcXgxJGs[/url]

Posted

[quote name='idusiek']to doślemy Ci jakoś przy okazji ...a z resztą pewnie Ci to niepotrzebne, prawda?;)[/QUOTE]
To ona na serio była na jakimś kursie? ;)

Posted

Padam :diabloti: Ale czekam na wiadomość, ile nasz sztab WOŚP nazbierał ;) Ogólnie rozwaliłam sobie dziś buty, i kwestując miałam wodę w butach, ale co poradzić, trzeba być twardym :evil_lol: Ludzie mega nastawieni, chętnie wrzucali pieniążki :loveu: Po 6 godzinach zbierania, wróciałam do sztabu i dopiero wróciłam... I jeszcze mnie i moje koleżanki dopadła pani, która pisała do gazety artykuł o WOŚPie, więc było trzeba udzielić wywiadu, i dać sobie zrobić zdjęcie:shake:

Posted

[quote name='Kisses']Wyślesz mi numer tej gazety, prawda? :loveu:
Wrzuciłaś za mnie coś?[/QUOTE]
Nie, nawet jej nie kupię :diabloti:
Tak, 2 zł ^^

Posted

[quote name='Kisses']To nic, porozmawiam z Twoją mamć ^^
Dziękuję![/QUOTE]
nie masz jak ^^
Proszę. Wysłac ci twoje serduszko? Mam ich jeszcze trochę w torbie ^^

Posted

[quote name='C&B']Padam :diabloti: Ale czekam na wiadomość, ile nasz sztab WOŚP nazbierał ;) Ogólnie rozwaliłam sobie dziś buty, i kwestując miałam wodę w butach, ale co poradzić, trzeba być twardym :evil_lol: Ludzie mega nastawieni, chętnie wrzucali pieniążki :loveu: Po 6 godzinach zbierania, wróciałam do sztabu i dopiero wróciłam... I jeszcze mnie i moje koleżanki dopadła pani, która pisała do gazety artykuł o WOŚPie, więc było trzeba udzielić wywiadu, i dać sobie zrobić zdjęcie:shake:[/QUOTE]
Brawo dla wolontariuszki:)

Pzdr.

Posted

[quote name='C&B']nie masz jak ^^
Proszę. Wysłac ci twoje serduszko? Mam ich jeszcze trochę w torbie ^^[/QUOTE]
Mam wtyki. Wszędzie!
Wyślij, ale to Ci się nie opłaci ^^

Posted

A więc jestem chora :evil_lol: Jednak paradowanie w mokrych butach dało swoje skutki... :shake: No trudno, za rok i tak idę :diabloti: Nasz sztab uzbierał - 36,6 tys. :loveu:

Posted

Tak.

____
Dziś zostanie uspana Empatia :placz: Poszło zakażenie na uszka.... Miałam nadzieję, że do tego nie dojdzie, ale niestety... :placz: Dodam, że jej siostra Afera też miała coś z uszkami... :-(

Posted

[quote name='C&B']A więc jestem chora :evil_lol: Jednak paradowanie w mokrych butach dało swoje skutki... :shake: No trudno, za rok i tak idę :diabloti: Nasz sztab uzbierał - 36,6 tys. :loveu:[/QUOTE]

super sumka, a Ty się kuruj, zrób sobie dobrą herbatkę z cytrynką i zawiń w ciepły koc ! :)

przykro Nam z powodu Empatii :sad: