Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izuuus']witanko :hand:[/quote]
Hej:hand:

[quote name='Owczarkowa'][CENTER][URL]http://images47.fotosik.pl/157/ba95417a6e7e4a65med.jpg[/URL] fajnie śpi :diabloti:[/CENTER]
[/quote]

A jak chrapie xD
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale ją powykręcało w każdą stronę :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Był powykręcany kot, to i jest pies xD

Posted

[quote name='Atkaaaa']jaka wygięta:lol::evil_lol:[/quote]

akrobatka z niej:eviltong:
A ja robię psu prezent na urodziny o.O

Posted

[quote name='Foxowa']Hej, hej.
W zamian za focha do mnie mogę ci szablon zrobić :evil_lol:

Zapraszamy do nas nas na fotki :loveu:[/quote]

Hej:lol:
Kiss już mi zrobiła:evil_lol:
Widziałam już, ale nie komentowałam jeszcze, bo sklejam coś w GIMPie i nawet nie wiem co:evil_lol:

Posted

[quote name='Pusiakowa']Hej! :multi::loveu:
fajnie spi :loveu::diabloti:.
przyszlam troche pos...pogadac :cool1::cool3::loveu:.[/quote]

hej xD
To pos...pogadajmy xD

Posted

[quote name='Bewarka']O nie...:placz:

:eviltong:[/quote]
co o nie? :cool3:. :diabloti:
i sie nie dubluj tutaj :diabloti:. bo zasmiecasz galerie tylko :roll::diabloti::evil_lol::evil_lol:.

Posted

Nie pakaj:roll:

[quote name='Pusiakowa']ok.xpp i znów na dwie galerie.:D:D[/quote]
No jasne xD

[quote name='Pusiakowa']co o nie? :cool3:. :diabloti:
i sie nie dubluj tutaj :diabloti:. bo zasmiecasz galerie tylko :roll::diabloti::evil_lol::evil_lol:.[/quote]

Ona nie dubluje tylko się jąka :diabloti:

Posted

[quote name='McDzik']Co Ty tak po nocy nie spisz? :P jak tam psiaki ? moj juz chrapie xD[/quote]

Cierpię na bezsenność:placz::diabloti:
Bary ma się dobrze, bo dzwoniłam do babci, był u niej na tydzień mój braciak cioteczny to się wybiegał, bo praktycznie cały czas hasał z Adasiem:evil_lol:
Czika chodzi po całym domu i szczeka, bo od jakiegoś czasu ma jakieś urojenia...:shake: Na pewno nie oślepła:evil_lol: Starzeje się maleństwo, no w końcu w sierpniu 4 latka dobiją:diabloti:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Cóż za nazwa galerii :evil_lol:

Witaj Dominko :loveu: widzę że też nie śpisz
A co wkońcu mamy wakacje nei ?[/quote]

Chińcik są fajne xD

Witaj Anito:loveu: No nie śpię
A no mamy, ale jakoś ich nie czuję:roll:

Boshe, daj mi swoje gygy bo na dogo dogadać się nie da:placz: Posty skaczą i skaczą, i muszę czekać 5 minut, żeby czas si,ę wyrównał...:shake:
To przez te 5 minut powiem wam, że będę miała nowego bloga. O Chińskiej Zupce i Sztucznym Makaronie oczywiście xD Kiss mi pomaga szablonika robić i różne takie ustawienia, żeby to tak ładnie jak u niej wyglądało:loveu: i nie długo blog ruszy!:multi: Oczywiście wy pierwsi dostaniecie adres:loveu: Kurna, co ja mam jeszcze pisać. Jeszcze 3 minuty o.O Pfeee... Pfeee... Pfeee... Ymmm... Ymmm... Ymmmm... No tak, aprat dobrze się sprawdza:multi: Robi ładne, wyraźne zdjęcia, czasem szumi, ale nie dużo i przy wysokim ISO xD No tak, 2 minutki.. A E I O U , A E I O U:diabloti: Ale ja głupia jestem xD No dobra, 5 minut mineło:multi::multi::multi: Ale jeszcze minutkę na wszelki wypadek zaczekam jeszcze minutkę ;*:diabloti: Więc już biorę zatwierdzenie postu:diabloti:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Dobra dobra podam Ci no 1936388

Fajnie że Apracik sie dobrze sprawuje :lol: ja no przed chwią wrzuciłam zdjecia u siebie ty też byś mogła nam tu pokazać Czikuśławę :evil_lol:

Ja też zbytnio tych wakacji nie czuje alee no są to trza korzystać :razz:[/quote]

Thx:loveu:

Ni mam:diabloti:

No trzeba:evil_lol:

Posted

Dobra dobra podam Ci no 1936388

Fajnie że Apracik sie dobrze sprawuje :lol: ja no przed chwią wrzuciłam zdjecia u siebie ty też byś mogła nam tu pokazać Czikuśławę :evil_lol:

Ja też zbytnio tych wakacji nie czuje alee no są to trza korzystać :razz:

Posted

Post i tak skoczył :lol:
U mnie o dziwo forum działa całkiem dobrze :razz: ale nie zapeszam, ostatnio jak się chwaliłam, że widać mój avatar, następnego dnia padł :lol:

Czas chyba na nowe zdjęcia :evil_lol:

Nie wiem czy było tu to zdjęcie i gdzie, ale musze powiedzieć że widziałam zrobioną kite Cziki w tematcie "a może by tak galeria" i powiem że bardzo mi się podoba ;) ;)

Posted

[quote name='C&B']Chińcik są fajne xD
[/quote]
zupka chinska, ale wyprodukowana w Radomiuuu! :diabloti::evil_lol:.

hejos Dominikos :cool3:.:loveu:
Cziki, Cziki aa! Cziki,Cziki aa! :evil_lol: nooo ! daj Cziike aa ! xD:evil_lol:. ale ja glupia jestem :diabloti:.