C&B Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='M&T']Buahahahaha :roflt::roflt::roflt: Skąd wiesz, może kryje się w niej prawdziwy strongwomen, który tylko czeka, aby pokazać, na co go stać :diabloti:[/quote] O tak :D Niedługo będzie drzewa z korzeniami wyrywać:D:D Quote
C&B Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 hej:p Moja ciocia uratowała małego szczeniaczka:loveu: Jest boska:loveu: Czarna z białym krawacikiem:loveu: Ma ,,loczki" :loveu: Po prostu tylko całować:loveu: Na dworze suczka urodziła 9 szczeniaków:placz: Syn cioci ( tak naprawdę to ciocia mojej mamy , która nie dawno uspała staruszka - Gucia , który zachorował na raka , chyba nawet pisałam) No dobra... Syn cioci pracuje niedaleko i kiedy zobaczył te biedy trzęsące się to zal było zostawiać... Sunia ma około 7 tygodni .... Czyli wiek w którym najwcześniej można wziąć szczeniaka od matki:loveu: Sweet sunia:loveu: Quote
C&B Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='AngelsDream']Jeden uratowany, a co z resztą?[/quote] Nie wiem...:placz: Quote
C&B Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='Kinia']Ojej biedactwa...[/quote] No...:placz:Ale chociaż jedno znalazło domek Quote
Luzia15 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ale słodki psiak! :) Fajny! Pozdrawiam! Quote
C&B Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='groszek83']Witka:multi: Może warto byłoby podpytać co z psiakami:razz: może cierpią gdzieś w dalszym ciągu:-( ewentualnie możnaby wtedy ogłosić je na dogo i na paru innych portalach,szczeniaki najszybciej znajdują domki;)[/quote] To daleko jak od mojego domu , bo po drugiej stronie miasta....:cool1: Ale szczeniaki i ich matka są dokarmiane i taki pan robi im ocieplaną budę , bo w Zambrowie rzadko zdarza się człowiek , który nie lubi zwierząt;) Quote
groszek83 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Witka:multi: Może warto byłoby podpytać co z psiakami:razz: może cierpią gdzieś w dalszym ciągu:-( ewentualnie możnaby wtedy ogłosić je na dogo i na paru innych portalach,szczeniaki najszybciej znajdują domki;) Quote
C&B Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Mam dwie radosne wiadomości : Czice już w gembie nie śmierdzi , bo się jej ząbki umyło ( pastą do zębów psią oczywiście , ze spycjalną szczoteczką na paluch ) ,a druga to taka , że... U babci na wiosnę pojawi się szczeniak ,albo średniak:multi: Dopiero na wiosnę , ale już coś:multi: Będzie miał duży boks , ale kiedy ja będę przyjeżdżała nie ma mowy , żeby maleństwo było w nim trzymane:lol: Quote
oktawia6 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='Domka_Czika'] Moja ciocia uratowała małego szczeniaczka Na dworze suczka urodziła 9 szczeniaków:placz: Syn cioci pracuje niedaleko i kiedy zobaczył te biedy trzęsące się to zal było zostawiać... Sunia ma około 7 tygodni .... Czyli wiek w którym najwcześniej można wziąć szczeniaka od matki [/quote] skąd Domka jest ta suka, która urodziła ? czy należy do kogoś? jeśli tak to sytuacja będzie się powtarzac co 6 miesięcy-to jest tragiczne-możesz się dowiedziec? wiem jaki stosunek mają na wsi do sterylizacji/kastracji-totalne zagłębie zacofania-niech rodzi non stop-odda się gdzie popadnie lub trochę potopi i tak wkoło Macieju-ale może tutaj coś się uda? Quote
C&B Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='oktawia6']skąd Domka jest ta suka, która urodziła ? czy należy do kogoś? jeśli tak to sytuacja będzie się powtarzac co 6 miesięcy-to jest tragiczne-możesz się dowiedziec? wiem jaki stosunek mają na wsi do sterylizacji/kastracji-totalne zagłębie zacofania-niech rodzi non stop-odda się gdzie popadnie lub trochę potopi i tak wkoło Macieju-ale może tutaj coś się uda?[/quote] Suczka jest bezdomna:placz: Ja nic więcej zrobić nie mogę... Quote
Bartiśkowa_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [URL]http://images30.fotosik.pl/291/e42a63d96f82ebb4med.jpg[/URL] Witamy was i śliczna uradowaą Czikusię :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Witanko i pozdrawianko :loveu::loveu: Quote
C&B Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Na wycieczce byłam :cool3: W kinie były nudy...:cool1: Tylko w dwóch salach fajnie:razz: W s. ruchu - tam nam patyki w dupki wsadzali i wodą oblewali I w sali Interakcji czy jakoś tak... Tam była gra - Dziewczyny vs Chłopaki :evil_lol: Ale... Chłopaki wygrali 3 pkt :placz::placz: Później do nudnego muzeum...:cool1: Do KFC :cool1: Bleee kurczaki:roll: I do domciu , do Czikusi :loveu: Quote
LadyK Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [CENTER][B][COLOR="DarkOrchid"]Cześć Wam :hand: To teraz chcemy foty :eviltong:[/COLOR][/B][/CENTER] Quote
crazydaisy Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Domka_Czika']Na wycieczce byłam :cool3: W kinie były nudy...:cool1: Tylko w dwóch salach fajnie:razz: W s. ruchu - tam nam patyki w dupki wsadzali i wodą oblewali I w sali Interakcji czy jakoś tak... Tam była gra - Dziewczyny vs Chłopaki :evil_lol: Ale... Chłopaki wygrali 3 pkt :placz::placz: Później do nudnego muzeum...:cool1: Do KFC :cool1: Bleee kurczaki:roll: I do domciu , do Czikusi :loveu:[/QUOTE] Dzień pełen wrażeń :) Następnym razem to dziewczyny muszą wygrac :) Quote
groszek83 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Domka_Czika'] W s. ruchu - tam nam patyki w dupki wsadzali i wodą oblewali[/quote] :crazyeye: biedaku to gdzie oni cie zabrali:evil_lol: Quote
C&B Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='groszek83']:crazyeye: biedaku to gdzie oni cie zabrali:evil_lol:[/quote] No , bo ja taka bida ... Wyrywałam się z krzesła to mnei łańcuchami obkuli :evil_lol: Fotki może dziś:cool3: Quote
ewa2909 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Przyszłam focie pooglądać a tu ich niet!!!!!!!!!!:mad: Bzydka dziewcynka.:eviltong: Pozdrawiamy wikendowo.:loveu: Quote
C&B Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Spokojnie , spokojnie:diabloti: Właśnie się na kopma wgrywają:eviltong: A Czika dziś uradowana , bo mam strogonowa robi , a tam wołowinka jest. To jak mama przygotowywała to piesek dostał , bo ta szaleje za nią . Ale tylko za surową :cool3: Niedługo focie Quote
Recommended Posts