Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='katik']Sota, jak było?[/quote] ZARABISCIE - to malo!!!!!!!!!!!
Moj Gucio burczy na inne psy ( nie sunie!) Wiec Wice szefowa kazala spacerowac i nagradzac!
[IMG]http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/100_4822.jpg[/IMG]
Szło siewtnie! Potem dla odprezenia
[IMG]http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/100_4835.jpg[/IMG]
Dzis, tak mowila dziennikarka,ktora przyjechala na ow trening, o 18.00 w katowickich Aktualnosciach ( program lokalny) bedzie maly reportazyk z dziejszego dnia! No i "wywiadzik" ze mna o klopocie mojego Gucia!

• 1 month later...
Posted

Długa się nie odzywałyśmy, a trochę sie u nas działo. Najsmutniejsza wiadomość to taka, że skończyłyśmy kurs:placz: I co my teraz będziemy robić w czwartki i piątki:-( No ale było super. Mała zrobiła ogromne postępy i mam nadzieje, że ja tez:eviltong: Jak tylko będzie możliwość to z chęcią zapiszemy się na kurs obedience, bo podobno ma powstać,a na razie powtarzamy i wymyślamy nowe rzeczy żeby nie wypaść z wprawy. Konkretniej to ja nie mogę wypaść, bo mała idzie jak burza i jak tylko wyciągam kliker to już jest skupiona:evil_lol:

Posted

Szczeniaki do 5miesiaca życia płaca 500zł,i my właśnie na ta kwotę się załapałyśmy:p Potem o ile dobrze pamiętam do roku 600zł, a powyżej 650. Dla psów adoptowanych ze schroniska jest zniżka i wtedy chyba płaci sie jak za szczeniaka. najlepiej zadzwonić i sie zapytać;)

• 4 weeks later...
Posted

My właśnie zaczęliśmy szkolenie z Pastelem , które się bardzo podoba .
Myślę że to dobry wybór ,przyjemne z pożytecznym .Mam tez możliwość poznania w inny sposób swojego psa ,dla niego to bardzo dobra zabawa .

Posted

[quote name='ATLANTYDA']My właśnie zaczęliśmy szkolenie z Pastelem , które się bardzo podoba .
Myślę że to dobry wybór ,przyjemne z pożytecznym .Mam tez możliwość poznania w inny sposób swojego psa ,dla niego to bardzo dobra zabawa .[/quote]
A gdzei macie zajecia????

Posted

[quote name='ATLANTYDA']W Świętochłowicach ,na razie byliśmy na dwóch spotkaniach .[/quote]
W mojej szkole!!!!!!!!My tez sie tam czasem pojawiamy. Pisze " czasem" , bo niestety moja grupa ma zajecia we wtorki, i nie bardzo mi to pasuje z praca:( ps. to ja, sota36 z konta mojego Darka, a pancia Gucia:)

Posted

Nasza grupa miała zajęcia w czwartki ale na ostatnim spotkaniu Alicja zaproponowała zmianę na wtorek więc może sie spotkamy :lol:
Teraz mogę odpowiedzieć Ali od Ozulka że jeszcze chodzicie bo pytała o Was;)

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Nasza grupa miała zajęcia w czwartki ale na ostatnim spotkaniu Alicja zaproponowała zmianę na wtorek więc może sie spotkamy :lol:
Teraz mogę odpowiedzieć Ali od Ozulka że jeszcze chodzicie bo pytała o Was;)[/quote]
Kurcze dla nas wtorki to zwloki - cholerka! Pracuje prawie 10 godzin ( po zmianie planu) i wlasnie owe wtorki przestaly mi pasowac. Teraz tez nie bede, bo wyjezdzam sluzbowo do Zakopanego, ale moze uda sie cos mi skombinowac 13 bodajze...

• 1 month later...
Posted

No i koniec Pastelowej Szkólki ,bywało różnie raz lepiej raz gorzej .
Efekt końcowy zaskakujący jednak ,bo egzamin zdaliśmy z wyróżnieniem wczoraj właśnie :cool3::lol:.Chyba czasu nie zmarnowaliśmy ,naprawdę się cieszę :multi::multi:.