Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nigdy wcześniej nie miałam psa długowłosego.
Na polskim rynku jest tyle rodzajów szczotek i grzebieni, że nie mam pojęcia co kupić!

Pomocy, jaka szczotka jest dobra do miękkiej, prostej i jedwabistej sierści ?

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ja mam dla swojego spaniela dwustronną Trixie. Jest dobrze wykonana a mogę nią i roczesywać i wygładzać
Dokładnie ta: [URL]http://zoo-sklep.pl/index.php?p4612,trixie-szczotka-plastikowa-dwustronna-tx-2314[/URL]

Posted

Polecam wybor w firmie - [URL]http://germapol.pl/[/URL] duzy wybor szczotek, dokladnie opisanych z uwzdlednieniem rasy psa. Firma pewna, jest walsnocia dogomaniaczki. Kupowalam tu i znow kupie. Co do polecenia szczotek - przyjzyjcie sie szczotkom firmy Maxi Pin, cena fajna a szczota niezla (uzywam i cchwale sobie) , nie wspomne juz o Mason Personie, ale jej cena "zabija" - jednak jakosc swiatowa.

Posted

[quote name='magda_drakkar']grrrond, znalazłam jakieś zgrzebło dla teriera
[URL]http://obywatelpies.pl/index.php?products=product&prod_id=1934[/URL] :lol:[/quote]

dzięki! kupiłam własnie takie no, tylko że nie czarne :cool3:

Posted

[quote name='magda_drakkar']Fajnie, ciekawe, jak się sprawdzi:cool3: Bo sądząc po podpisie psiaka jeszcze nie masz?;)[/quote]

Narazie jeździłam zgrzebłem po koleżace ;) powiedziała, że fajnie ciągnie :eviltong: tak, psiak równo za tydzień, musze zaktualizować podpis ;D

Posted

[quote name='grrrond']Narazie jeździłam zgrzebłem po koleżace ;) powiedziała, że fajnie ciągnie :eviltong: tak, psiak równo za tydzień, musze zaktualizować podpis ;D[/quote]
Ładnie to tak na człowiekach testować?:diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

Hehe niektóre człowieki zezwalają na takie testy :diabloti: w końcu od czego są przyjaciele rozumiejący Twoja psią manię :cool3:

ale fajne zgrzebełko naprawdę :D na świce nie będę testować, bo go całego wyczesze (kudłak rasy CH teddy ;))

Posted

[quote name='sota36']Kupilam dosc tandetna ( Trixi) i sie ...rozleciala, plastik pekl. Dodam, ze mialam dwie.[/quote]
To chyba właściwość szczotek/grzebieni z tej firmy ; mój (Drakkara:lol:) grzebyk rozleciał się po kilku czesaniach:shake:

• 7 months later...
Posted

Propo szczotek, grzebieni to co i jakie jest najlepsze na rozczesanie kołtunów? Po powrocie z mazur, ciągłych kąpielach i biegach po lesie Vega nabawiła się kołtunów pod uszami i na brodzie. O ile z uszami powoli sobie radzę grzebieniem obrotowym to z brodą już o wiele gorzej.

Posted

U nas sprawdza sie miękka druciana pudlówka bez tych plastikowych kuleczek na końcach, która jak zaczepi sie o kołtun to go nie wyszarpuje, tylko włos po włosku powoli rozczesuje :diabloti:

Posted

Możesz podesłać linka do jakiegoś zdjęcia?
Ja się już nawet zastanawiam nad grzebieniem lub zgrzebłem odfilcowującym, ale nie wiem jak to się w praktyce sprawdza i jak włoś po tym będzie wyglądał.