Natussiaa Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Proponuję napisac do tej kobiety na gg bo ja o Fąfelku nic nie wiem..:roll: Quote
eliza_sk Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 napiszę, jak się tylko ze sprzątankiem odrobię, dzięki Natusiu:) Quote
Guest malva Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 pisz i tak do niej- ja np. jestem zawsze na gg ukrytym i gdyby ktos chciał czekac aż bedę na dostepnym to niedoczekałby się raczej;) a psiak w tej chwili wyglada 1000 razy lepiej niz moja sunia adoptowana 2 tygi temu od własciceli ( nie ze schronu), mojej suni żeberka tak widać że dzięki no i ma chore tylne łapki ,ale to juz jej zostanie trzymam kciuki Quote
eliza_sk Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='malva']pisz i tak do niej- ja np. jestem zawsze na gg ukrytym i gdyby ktos chciał czekac aż bedę na dostepnym to niedoczekałby się raczej;) a psiak w tej chwili wyglada 1000 razy lepiej niz moja sunia adoptowana 2 tygi temu od własciceli ( nie ze schronu), mojej suni żeberka tak widać że dzięki no i ma chore tylne łapki ,ale to juz jej zostanie trzymam kciuki[/quote] pisałam i cisza. Quote
Guest malva Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 no to widac poszła sobie-oby sie odezwała! Quote
Natussiaa Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 właśnie napisała do mnie ta kobieta jest nadal chętna na Fąfelka ale pyta się ile Fąfelek ma lat,czy dogaduje się z kotami bo w domu są i czy dogada się z psem-samcem. Quote
eliza_sk Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Natussiaa']właśnie napisała do mnie ta kobieta jest nadal chętna na Fąfelka ale pyta się ile Fąfelek ma lat,czy dogaduje się z kotami bo w domu są i czy dogada się z psem-samcem.[/quote] testu na kota nie było, bo takowym "materiałem do badań" nie dysponujemy. Fąfel zajmuje w azylu jedynkę, był przez pewien czas z Cypisem, ale coś się pokłocili i Cypis został oddelegowany. Raz do azylu przyjechała pani ze swoim sharpem (chciała adoptować Fąfla), Fąfel na początku się najeżył, a potem go totalnie ignorował - byliśmy na nautralnym terenie. Do mnie Pani się niestety nie odezwała, ale jeżeli chce więcej info, niech zadzwoni do Potter, ona lepiej zna psiaki 607-171-458, ja na ile będę mogła to udzielę jej wszelkich informacji na gg. aha Fąfel ma ok 3 lat. Quote
kika22 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Może pani nie było lub na funkcję nie pokazuj informacji od osob nieznanych:cool3: Zobaczymy czy cos z tego domku wyjdzie;) P.S. Elizka miło było Cię poznać :eviltong: Quote
eliza_sk Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='kika22'] P.S. Elizka miło było Cię poznać :eviltong:[/quote] A i z wzajemnością, fajnie jest poznać kogoś, kogo się znało do tej pory z monitora komputera (i to też nie do końca) :evil_lol: Quote
Natussiaa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Pani jest zdecydowana na Fąfelka,ale adopcja jest możliwa dopiero we wrześniu..:roll: Quote
eliza_sk Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Natussiaa']Pani jest zdecydowana na Fąfelka,ale adopcja jest możliwa dopiero we wrześniu..:roll:[/quote] Ws, adopcji niech lepiej zadzwoni do Potter, ona opowie wszystko o Fąflaku :) Czemu wrzesień? Quote
Natussiaa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 nie mam pojęcia czemu wrzesień dopiero..:roll: pani jest teraz na gg dostępna to proponuje napisac:) Quote
eliza_sk Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Natussiaa']nie mam pojęcia czemu wrzesień dopiero..:roll: pani jest teraz na gg dostępna to proponuje napisac:)[/quote] właśnie z nią pisałam przed chwilką i posłałam nowe zdjęcia Fąflaka:) Quote
eliza_sk Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 A ja trzymam kciuki za to, żeby Fąfel nie musiał do września czekać :( Quote
kika22 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Eliza daj znać jak bedziesz w Kielcach. Bo mam przesyłke poleconą dla Ciebie;) Quote
rufusowa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 poleconą przeze mnie :diabloti: dziękuję Kika za fatygę :Rose: Quote
kika22 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Elizka paczuszka juz czeka u mnie w pracy:razz: Rufusowa, a na Ciebie czekam na wystawie;) Quote
eliza_sk Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='kika22']Elizka paczuszka juz czeka u mnie w pracy:razz: Rufusowa, a na Ciebie czekam na wystawie;)[/quote] Oj i cioteczki się spotkają :) Jak będę jechała to dam znać ;) Quote
andzia69 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 a gdzie wy się tak umawiacie? nie wiem czy Rufusowa będzie miała czas bo bawi nowe "dziecko":eviltong: Quote
kika22 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='andzia69']a gdzie wy się tak umawiacie? [/quote] Już Ci mówie: z Elizka na odbiór paczki;) z Rufusową na poznanie się:cool3: a z Tobą gdzie i na co ma się umówić:eviltong: Quote
rufusowa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 termin zapisany i mimo niańczenia Doris postaram sie przyjść :loveu: Andziu do Ciebie to ja bym przyjechała z Doris jak będę nad morzem (chociaż nie wiem jeszcze na 100% czy ją biore), tylko troche daleko od Dębek Eliza ja też mam nadzieje, ze Fąfelek szybciej znajdzie domek...chociaż jesli to ta pani, to niech czeka cierpliwie :evil_lol: Quote
Recommended Posts