Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest malva
Posted

pisz i tak do niej- ja np. jestem zawsze na gg ukrytym i gdyby ktos chciał czekac aż bedę na dostepnym to niedoczekałby się raczej;)
a psiak w tej chwili wyglada 1000 razy lepiej niz moja sunia adoptowana 2 tygi temu od własciceli ( nie ze schronu), mojej suni żeberka tak widać że dzięki no i ma chore tylne łapki ,ale to juz jej zostanie

trzymam kciuki

Posted

[quote name='malva']pisz i tak do niej- ja np. jestem zawsze na gg ukrytym i gdyby ktos chciał czekac aż bedę na dostepnym to niedoczekałby się raczej;)
a psiak w tej chwili wyglada 1000 razy lepiej niz moja sunia adoptowana 2 tygi temu od własciceli ( nie ze schronu), mojej suni żeberka tak widać że dzięki no i ma chore tylne łapki ,ale to juz jej zostanie

trzymam kciuki[/quote]

pisałam i cisza.

Guest malva
Posted

no to widac poszła sobie-oby sie odezwała!

Posted

właśnie napisała do mnie ta kobieta
jest nadal chętna na Fąfelka ale pyta się ile Fąfelek ma lat,czy dogaduje się z kotami bo w domu są i czy dogada się z psem-samcem.

Posted

[quote name='Natussiaa']właśnie napisała do mnie ta kobieta
jest nadal chętna na Fąfelka ale pyta się ile Fąfelek ma lat,czy dogaduje się z kotami bo w domu są i czy dogada się z psem-samcem.[/quote]

testu na kota nie było, bo takowym "materiałem do badań" nie dysponujemy. Fąfel zajmuje w azylu jedynkę, był przez pewien czas z Cypisem, ale coś się pokłocili i Cypis został oddelegowany. Raz do azylu przyjechała pani ze swoim sharpem (chciała adoptować Fąfla), Fąfel na początku się najeżył, a potem go totalnie ignorował - byliśmy na nautralnym terenie.
Do mnie Pani się niestety nie odezwała, ale jeżeli chce więcej info, niech zadzwoni do Potter, ona lepiej zna psiaki 607-171-458, ja na ile będę mogła to udzielę jej wszelkich informacji na gg.

aha Fąfel ma ok 3 lat.

Posted

Może pani nie było lub na funkcję nie pokazuj informacji od osob nieznanych:cool3:
Zobaczymy czy cos z tego domku wyjdzie;)

P.S. Elizka miło było Cię poznać :eviltong:

Posted

[quote name='kika22']

P.S. Elizka miło było Cię poznać :eviltong:[/quote]

A i z wzajemnością, fajnie jest poznać kogoś, kogo się znało do tej pory z monitora komputera (i to też nie do końca) :evil_lol:

Posted

[quote name='Natussiaa']Pani jest zdecydowana na Fąfelka,ale adopcja jest możliwa dopiero we wrześniu..:roll:[/quote]

Ws, adopcji niech lepiej zadzwoni do Potter, ona opowie wszystko o Fąflaku :) Czemu wrzesień?

Posted

[quote name='Natussiaa']nie mam pojęcia czemu wrzesień dopiero..:roll:

pani jest teraz na gg dostępna to proponuje napisac:)[/quote]

właśnie z nią pisałam przed chwilką i posłałam nowe zdjęcia Fąflaka:)

Posted

[quote name='kika22']Elizka paczuszka juz czeka u mnie w pracy:razz:
Rufusowa, a na Ciebie czekam na wystawie;)[/quote]

Oj i cioteczki się spotkają :) Jak będę jechała to dam znać ;)

Posted

[quote name='andzia69']a gdzie wy się tak umawiacie? [/quote]
Już Ci mówie:
z Elizka na odbiór paczki;)
z Rufusową na poznanie się:cool3:
a z Tobą gdzie i na co ma się umówić:eviltong:

Posted

termin zapisany i mimo niańczenia Doris postaram sie przyjść :loveu:

Andziu do Ciebie to ja bym przyjechała z Doris jak będę nad morzem (chociaż nie wiem jeszcze na 100% czy ją biore), tylko troche daleko od Dębek

Eliza ja też mam nadzieje, ze Fąfelek szybciej znajdzie domek...chociaż jesli to ta pani, to niech czeka cierpliwie :evil_lol: