eliza_sk Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ciekawe ile za taką usługę wziąłby kierowca autobusu, jak będziesz kiedyś na dworcu to spytaj :razz: A ja zamiast w książkach to bazarki wznawiam, ale nie mogłam już wytrzymać :eviltong: Quote
ewelinka_m Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 mąż Izy Szumielewicz będzie jechał w czwartek na trasie skarżysko- wawa :roll: Quote
rufusowa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 a wiesz ewelinko o ktorej godzinie będzie w Warszawie? ja mam chyba rano jazdy (prawko robie) ale musze looknąc na rozpiske bo nei wiem o której a pracuję na drugą zmiane, czyli jak wyjde z domu ok. 13:20 to do 22 mnie nie ma : / no ale jak mozesz to zapytaj :p a nuż sie zgramy :cool3: Eliza do nauki! :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 jeśli się uda wszystko dograć szczeniaki będą jechały w transporterku :razz: który trzeba potem jakoś odebrać. zawsze to bliżej z kielc odebrać niż z wawy :cool3: Quote
rufusowa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 to ja już w pracy będę :shake: ale takich okazji będziemy szukać, wiec jak byście cos słyszały to teges :cool3: ale tak sobie mysle ze jak sie nic nie trafi i jak wreszcie skonczą mi sie zjazdy (został jeszcze jeden), to będę sukcesywnie przeszukiwać szafki i po trochu wysyłać w mniejszych paczkach...ostatnio ciągle zabiegana jestem i nawet nie mam czasu sie do tego zabrać :-( Quote
rufusowa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 wyobrażam sobie :-( szkoda ze na sen musimy tracic tyle czasu :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [CENTER][B][SIZE=3]Przepraszam bardzo za offa, ale zajrzyjcie tutaj, proszę. DT potrzebny na wczoraj :placz: Grozi hycel i wywózka do kieleckich Dymin ... umieralni ...[/SIZE][/B] [B][/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10301837#post10301837"][B][SIZE=3]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10301837#post10301837[/SIZE][/B][/URL][/CENTER] Quote
kika22 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='rufusowa']cioteczki gdybyscie slyszały ze ktos sie wybiera z Warszawy do Jędrzejowa i moze cos podrzucic to dajcie znac ;) mam troche rzeczy na bazarki...koszt przesyłki byłby duzy...[/quote] Prawdopodobnie moj brat bedzie w nastepny weekend Warszawie;) Jak cos dam znać:roll: Quote
Potter Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Pewnie zapeszę, ale dzisiaj dzwoniła bardzo konkretnie brzmiąca pani spod Kielc w sprawie adopcji Fąfla. Ma ostatecznie porozmawiać z mężem - jeśli ten się zgodzi, to zdecydowana jest go zabrać... :roll: Ma dzwonić jutro. No... zobaczymy... Quote
ewelinka_m Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ja jak narazie bardzo mocno zaciskam kciuki. Quote
kika22 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Potter']Pewnie zapeszę, ale dzisiaj dzwoniła bardzo konkretnie brzmiąca pani spod Kielc w sprawie adopcji Fąfla. Ma ostatecznie porozmawiać z mężem - jeśli ten się zgodzi, to zdecydowana jest go zabrać... :roll: Ma dzwonić jutro. No... zobaczymy...[/quote] Oby się udało;) A gdzie Fąfel został wypatrzony:roll: Quote
rufusowa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='kika22']Prawdopodobnie moj brat bedzie w nastepny weekend Warszawie;) Jak cos dam znać:roll:[/quote] dziekuje kika :) oczywiscie mam zjazd, bo nie moze byc tak pieknie ale mooooże sie uda :evil_lol: Daj znac :) Quote
rufusowa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Potter']Pewnie zapeszę, ale dzisiaj dzwoniła bardzo konkretnie brzmiąca pani spod Kielc w sprawie adopcji Fąfla. Ma ostatecznie porozmawiać z mężem - jeśli ten się zgodzi, to zdecydowana jest go zabrać... :roll: Ma dzwonić jutro. No... zobaczymy...[/quote] będę sie cieszyc jak go wezmie....na razie tylko zaciskam kciuki.... Quote
eliza_sk Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 oj mocno, niech się w końcu Fąflowy los odmieni. Quote
Potter Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Oczywiście nikt nie zadzwonił, cisza, zero, nul :mad::angryy:. Quote
Recommended Posts