Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciekawe ile za taką usługę wziąłby kierowca autobusu, jak będziesz kiedyś na dworcu to spytaj :razz: A ja zamiast w książkach to bazarki wznawiam, ale nie mogłam już wytrzymać :eviltong:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a wiesz ewelinko o ktorej godzinie będzie w Warszawie?

ja mam chyba rano jazdy (prawko robie) ale musze looknąc na rozpiske bo nei wiem o której a pracuję na drugą zmiane, czyli jak wyjde z domu ok. 13:20 to do 22 mnie nie ma : /

no ale jak mozesz to zapytaj :p a nuż sie zgramy :cool3:

Eliza do nauki! :evil_lol:

Posted

to ja już w pracy będę :shake:

ale takich okazji będziemy szukać, wiec jak byście cos słyszały to teges :cool3:

ale tak sobie mysle ze jak sie nic nie trafi i jak wreszcie skonczą mi sie zjazdy (został jeszcze jeden), to będę sukcesywnie przeszukiwać szafki i po trochu wysyłać w mniejszych paczkach...ostatnio ciągle zabiegana jestem i nawet nie mam czasu sie do tego zabrać :-(

Posted

[CENTER][B][SIZE=3]Przepraszam bardzo za offa, ale zajrzyjcie tutaj, proszę. DT potrzebny na wczoraj :placz: Grozi hycel i wywózka do kieleckich Dymin ... umieralni ...[/SIZE][/B]
[B][/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10301837#post10301837"][B][SIZE=3]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10301837#post10301837[/SIZE][/B][/URL][/CENTER]

Posted

[quote name='rufusowa']cioteczki gdybyscie slyszały ze ktos sie wybiera z Warszawy do Jędrzejowa i moze cos podrzucic to dajcie znac ;)

mam troche rzeczy na bazarki...koszt przesyłki byłby duzy...[/quote]
Prawdopodobnie moj brat bedzie w nastepny weekend Warszawie;)
Jak cos dam znać:roll:

Posted

Pewnie zapeszę, ale dzisiaj dzwoniła bardzo konkretnie brzmiąca pani spod Kielc w sprawie adopcji Fąfla. Ma ostatecznie porozmawiać z mężem - jeśli ten się zgodzi, to zdecydowana jest go zabrać... :roll: Ma dzwonić jutro. No... zobaczymy...

Posted

[quote name='Potter']Pewnie zapeszę, ale dzisiaj dzwoniła bardzo konkretnie brzmiąca pani spod Kielc w sprawie adopcji Fąfla. Ma ostatecznie porozmawiać z mężem - jeśli ten się zgodzi, to zdecydowana jest go zabrać... :roll: Ma dzwonić jutro. No... zobaczymy...[/quote]
Oby się udało;)
A gdzie Fąfel został wypatrzony:roll:

Posted

[quote name='kika22']Prawdopodobnie moj brat bedzie w nastepny weekend Warszawie;)
Jak cos dam znać:roll:[/quote]

dziekuje kika :) oczywiscie mam zjazd, bo nie moze byc tak pieknie ale mooooże sie uda :evil_lol: Daj znac :)

Posted

[quote name='Potter']Pewnie zapeszę, ale dzisiaj dzwoniła bardzo konkretnie brzmiąca pani spod Kielc w sprawie adopcji Fąfla. Ma ostatecznie porozmawiać z mężem - jeśli ten się zgodzi, to zdecydowana jest go zabrać... :roll: Ma dzwonić jutro. No... zobaczymy...[/quote]

będę sie cieszyc jak go wezmie....na razie tylko zaciskam kciuki....