muody Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='rufusowa']ale widać, ze solidarność wśród braci jest :eviltong:[/quote] Spapugował... :cool3: Gdyby mógł cofnąć czas to też by to pewnie zrobił... :lol: [quote name='eliza_sk']Dobra, bo sobie muodego obrazimy i co będzie, poddajemy się :chaos: Wpłat nowych brak ;)[/quote] Tak szybko się nie obrażam... z resztą, nawet jeżeli to z reguły po jednej nocy mi przechodzi... :p Także bez obaw... Co do wpłaty to będzie na 100% dzisiaj... Bank ma 24h żeby doszedł przelew elixir... Quote
eliza_sk Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Z tymi wpłatami, to tylko informuję każdego dnia rufusową o tym co na koncie piszczy, bo ona prowadzi allegro. Nie bierz tego do siebie :Rose::Rose::Rose: Quote
muody Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='eliza_sk']Z tymi wpłatami, to tylko informuję każdego dnia rufusową o tym co na koncie piszczy, bo ona prowadzi allegro. Nie bierz tego do siebie :Rose::Rose::Rose:[/quote] :D A ja już się przejąłem... ;) Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='muody']Spapugował... :cool3: Gdyby mógł cofnąć czas to też by to pewnie zrobił... :lol:[/quote] :lol: [quote name='muody']Tak szybko się nie obrażam... z resztą, nawet jeżeli to z reguły po jednej nocy mi przechodzi... :p Także bez obaw...[/quote] a jeśli sie obrazisz na faceta? :eviltong: Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='eliza_sk']Wpłat nowych brak ;)[/quote] hm...wczoraj w końcu pracowałam zamiast sie allegro zajmować....dziwne....ale dzisiaj postaram sie nadrobić :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='rufusowa']hm...wczoraj w końcu pracowałam zamiast sie allegro zajmować....dziwne....ale dzisiaj postaram sie nadrobić :evil_lol:[/quote] to jest straszne, ja też ciągle na dogo, zamiast nos w papierach :diabloti: Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 otóż to ;) a co do wpłat, to wczoraj dostałam maila od szyszuni, ze przelała wiec sie zdziwilam ze ich jeszcze nie ma....hmmm..pewnie po południu będą :multi: Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='eliza_sk']to jest straszne, ja też ciągle na dogo, zamiast nos w papierach :diabloti:[/quote] właśnie szef oświadczył, ze przejmujemy część obowiązków sąsiedniego działu...skończy sie siedzenie na dogo :-( Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='eliza_sk']ojoj :placz: współczuję Rufusku :([/quote] :Rose: dzięki Eliza za zrozumienie :loveu: ale tak łatwo sie nie damy (kolezanka przesiaduje na Miau) ;) moze nie będę tu przesiadywać ale zaglądać na pewno :diabloti: Quote
muody Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='rufusowa'] a jeśli sie obrazisz na faceta? :eviltong:[/quote] :confused: :roflt: W końcu zatrybiłem... :diabloti: Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='muody']:confused: :roflt: W końcu zatrybiłem... :diabloti:[/quote] wiedzialam ze moge na Ciebie liczyc :diabloti::diabloti: Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='eliza_sk']Rufusowa zagadki nam to zapodaje :evil_lol:[/quote] sorry...tak to jest jak dziewczynka sie wychowuje z braćmi :diabloti: Quote
eliza_sk Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Nowe wpłaty :multi::multi::multi::multi: Są nowe wpłaty :smile: Zestawienie wpłat: [B]1.[/B]BITSOUP14 - 5 zł [B]2.[/B] RAMPANCASIA- 30 zł [B]3.[/B] EWELINA DENIUSZ - 28 Zł [B]4.[/B] MWISELKA - 10 zł [B]5.[/B] zolzunka - 10 zł [COLOR=red][COLOR=black][B]6.[/B][/COLOR] [/COLOR]WIETRZYK83 - 5 zł [B][COLOR=black]7.[/COLOR][/B] thelastdevil - 5 zł [COLOR=#ff0000][B][COLOR=black]8.[/COLOR] [/B][/COLOR][COLOR=#000000]gusia0106 - 5 zł[/COLOR] [COLOR=#000000][B]9. [/B][/COLOR]AGUSIA-D1 - 10 zł [COLOR=#ff0000][B][COLOR=black]10.[/COLOR] [/B][/COLOR][COLOR=#000000]LAKSEN - 20 zł[/COLOR] [COLOR=#000000][B]11.[/B] zus69 - 50 zł[/COLOR] [COLOR=#000000][B]12.[/B] Mattinka - 5 zł[/COLOR] [B][COLOR=#ff0000][COLOR=black]13. [/COLOR][/COLOR][/B]DANLIS - 20 zł [B]14.[/B] jarec73 - 5 zł [B]15. [/B]_MLENA_ - 5 zł [COLOR=#ff0000][B][COLOR=black]16.[/COLOR] [/B][/COLOR][COLOR=#000000]buba 21 - 10 zł[/COLOR] [B]17.[/B] WIETRZYK83- 5 zł[B][COLOR=#ff0000] [COLOR=Black]18.[/COLOR][/COLOR][/B] SUNNYCAT - 10 zł [B] 19[/B]. Sylwuchha1. – 10 zł [B][COLOR=#ff0000]nowe wpłaty : [COLOR=Black]20. [/COLOR][/COLOR][/B]SZYSZUNIA SS - 20 zł [B][COLOR=Black]21.[/COLOR][/B] i uwagaaaaaaa ..... mlody_69 - 50 zł :) Quote
muody Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='eliza_sk'] [B][COLOR=black]21.[/COLOR][/B] i uwagaaaaaaa ..... mlody_69 - 50 zł :)[/quote] No... to mi ulżyło... :cool3: A jak się miewa Fąflasty? Ktoś zainteresowany? Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='eliza_sk']Nowe wpłaty :multi::multi::multi::multi: [B][COLOR=black]21.[/COLOR][/B] i uwagaaaaaaa ..... mlody_69 - 50 zł :)[/quote] no.....nie jest gołosłowny :diabloti: Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 dididusia przeprosiła, ze jeszcze nie wpłaciła i napisała, że dzisiaj puściła przelew od kolezanki (zgubiła się jej zdrapka - rozumiem, ze to rodzaj haseł jednorazowych, i nie mogla zrobić przelewu) :p Quote
eliza_sk Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='rufusowa']dididusia przeprosiła, ze jeszcze nie wpłaciła i napisała, że dzisiaj puściła przelew od kolezanki (zgubiła się jej zdrapka - rozumiem, ze to rodzaj haseł jednorazowych, i nie mogla zrobić przelewu) :p[/quote] Oki proszę szanownej Rufusowej. A ty nie drażnij muodego cholero jedna, bo nam przestanie Fąfla odwiedzać :diabloti: Quote
muody Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='eliza_sk']...bo nam przestanie Fąfla odwiedzać :diabloti:[/quote] Na to nie liczcie! :cool3: Dobro Fąfla ponad wszystko... a ja mogę być nawet [B]goło[/B]słowny... ;) Siakoś to zniesę... :cool1: Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='eliza_sk']Oki proszę szanownej Rufusowej. A ty nie drażnij muodego cholero jedna, bo nam przestanie Fąfla odwiedzać :diabloti:[/quote] przecież On żyć bez nas nie może :diabloti:.....eee...tzn. bez Fąfla :diabloti: Quote
eliza_sk Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='muody']Na to nie liczcie! :cool3: Dobro Fąfla ponad wszystko... a ja mogę być nawet [B]goło[/B]słowny... ;) Siakoś to zniesę... :cool1:[/quote] Twardziel z niego, nawet upierdliwych ciotek się nie boi :eviltong: Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='muody']Na to nie liczcie! :cool3: Dobro Fąfla ponad wszystko... a ja mogę być nawet [B]goło[/B]słowny... ;) Siakoś to zniesę... :cool1:[/quote] :sweetCyb:fajowsko :loveu: Quote
Recommended Posts