mosii Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Kastor jako dominujacy samiec z duzym pokładem energii do pracy i tzw pies jednego pan świetnie sie nada do słuzby. mysle ze sie zrealizuje w 100% wszystkie podziekowania powinny byc skierowane do POMORSKIEJ FUNDACJI ROTTKA a w szczególnosci do kwapy który psa przywiózł do mnie i zorganizował taki swietny dom :klacz: Quote
grazyna9915 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Drugi miś dla KWAP i FUNDACJI ROTAK: Nawet nie wiecie jak się bardzo cieszę! Chyba przejadę się na wycieczkę do Opola, żeby zobaczyć Kastora w policyjnej czapce. ;) [SIZE=5]KTO JEDZIE ZE MNĄ!!! :multi: Quote
kwapa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Zeby zawiezc, trzeba miec gdzie a Ty mosii dalas miejsce dla goscia, wiec tak naprawde psior ma szanse dzieki naszej wspolnej pracy... gdyby nie tymczas u Ciebie mogloby pasc stwierdzenie, ze pies agresywny i sie nie nadaje a tak okazalo sie, ze bedzie dobrze... czyli znowu sie potwierdza stare powiedzenie, ze :"W kupie sila..." Jakkolwiek by to rozumiec ;) Quote
Arlene Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Co za wspaniała wiadomość! :multi: Nasz rotek ma niesamowite szczęście. Jestem pewna, że sprawdzi się w nowej roli. Dziękujemy! Quote
grazyna9915 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='kwapa']Zeby zawiezc, trzeba miec gdzie a Ty mosii dalas miejsce dla goscia, wiec tak naprawde psior ma szanse dzieki naszej wspolnej pracy... gdyby nie tymczas u Ciebie mogloby pasc stwierdzenie, ze pies agresywny i sie nie nadaje a tak okazalo sie, ze bedzie dobrze... czyli znowu sie potwierdza stare powiedzenie, ze :"W kupie sila..." Jakkolwiek by to rozumiec ;)[/quote] [CENTER] [SIZE=4][COLOR=red][B]Kwapa jestem pełna podziwu dla waszej działalności. Działacie cicho, z nienacka i na maksa skutecznie. PEŁEN PROFESJONALIZM! [SIZE=6]MOJE UZNANIE![/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Mada:) Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=darkred]Ja chcę jechać, ja!! :multi:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=darkred]Również kieruję ogromne słowa wdzięczności i uznania dla POMORSKIEJ FUNDACJI ROTTKA i KWAPY! Jesteście niesamowici! Któż przypuszczał, że psiak ze schroniska będzie (jakby nie było) POLICJANTEM!! Od dziś uwielbiam policję!! :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=5][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=darkred][B]DZIĘKUJEMY!![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
kwapa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Rottek pojechal od Mosii do Opola... Trzymajcie kcuki aby przeszedl pomyslnie policyjne testy :D Quote
mosii Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 wstępne testy u mnie przeszedł bardzo pozytywnie, na wech, aport i obrone, i bardzo sie spodobał nasz Kastorek:) teraz dwa miesiące szkolenia i do pracy;) Quote
grazyna9915 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Trzymam kciuki! :multi: KASTOR JESTEŚMY Z CIEBIE BARDZO DUMNI! Quote
Mada:) Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Owszem! Trzymamy! :multi::loveu::multi::razz: Quote
Sawanna Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Rawa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Powodzenia! :loveu: Mosii, nieśmiało zapytam... czy możemy liczyć na jakies nowe zdjęcia Kastorka? Quote
mosii Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 z pracy fotki dostaniemy :) a tu kilka jak był u mnie:) Quote
Rawa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Fotki są super! Serdeczne dzięki Mosii za ich wklejenie! :Rose: Jesteś nieoceniona. Nawet nie śniłam o tym, że on będzie taki szczęśliwy! :loveu: Widać jego radość, jejku... Nie umiem nic więcej powiedzieć. Czekamy na zdjęcia z pracy. Quote
Mada:) Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Cudowny nasz Rotuś!! :loveu: Mosii, serdeczne dzięki!! :multi::multi: Szczęście bije z jego uśmiechu!! :loveu: Quote
grazyna9915 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ej, to nie jest nasz ROTEK.:evil_lol: To jakiś przystojniacha. :multi: Wygląda super.:loveu: DZIĘKUJĘ! Quote
mosii Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 mamy cały czas kontakt z Panem, Kastror przygotowuje sie do egzaminu w Warszawie. Są z niego bardzo zadowoleni :) Quote
mosii Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Kastor był u mnie dzis w odwiedzinach:) tu ze swoim panem- przewodnikiem Quote
Rawa Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Jaką ma piękną sierść :loveu: I to jego szczęście... CUDO! :loveu: Quote
Mada:) Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Jest przepiękny i przeszczęśliwy! To widać na pierwszy rzut oka! :loveu: A jaką ma cudną obrożę!! :crazyeye: Quote
kwapa Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Kastor zdal egzamin i zostal policjantem :D :D :D Quote
Mada:) Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [CENTER]:laola: :popcorn: Cudnie! Wielkie gratulacje dla Kastorka i jego Pana szkoleniowca! :loveu:[/CENTER] Quote
grazyna9915 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='kwapa']Kastor zdal egzamin i zostal policjantem :D :D :D jabadabaduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! [SIZE=7]SUPER JESTEŚCIE WIELCY!!! KASTORKU JESTEM Z CIEBIE TAAAKA DUMNA! Quote
mosii Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Kastor zdał egzamin w Zakładzie Kynologii Policyjnej w Sułkowicach i wraz z przewodnikiem przejdzie odpowiednie szkolenie na psa patrolowo-tropiacego i za ok 4 mies bedzie prawdziwym policjantem! Naprawde jesteśmy z niego dumni!! :klacz: Quote
Recommended Posts